Neden bir erkek kendini bu kadar komik duruma düşürür :D?

Okuyun biraz takılalım gülelim :D yaklaşık 2 yıl önce flört ettiğim ama asla yüz yüze gelemediğimiz biri vardı sonra sohbeti bitirmiştim sonuçta net bi davranış sergilemiyordu buluşmak için bile sonuçta insanın bi kararı olur ikimiz farklı şehirlerde yaşıyoruz bu arada ve ben mesleğim gereği onun olduğu şehre ayda 1 mutlaka gidiyorum çünkü orada firmamız şubemiz var derken bununla çok zaman önce yine takipleştik ama sohbet vs yok nedense takipleşiyoruz :D ben yine birgün oraya gidiyorum story atmıştım bu da cevap verdi işte görüşelim vs dedim tamam hani zaman geçmiş vs sonra ortak arkadaşımız varmış bu bana nerden tanıyorsun bunu dedi bende tanımıyorum ama liseden çok ortak arkadaşımız olduğunu görünce kabul ettim hiçde selam sabah olmadı sonuçta arkadaşın istersen git sor duruyo öyle dedim bu bana buluşmadan vazgeçtiğini söyleyip ben senin arkadaşlarını eklesem hoş olur muyduu işte sen olsan aklına neler gelir ben onla aynı yerde çalışıyorum yok şu bu deyip buluşmak istemediğini söyledi dedim sonuçta liseden ortak var tek sen değilsin ama neler ediyo bana sanki kendi ile sevgili olmuşum yüz yüze gelmişim gibi kıskançlık mı narsistlik mi çözemedim ama saatlerdir gülüyorum böyle bi olay heralde onda bir olur veya bana komik garip geldi :D :D

Neden bir erkek kendini bu kadar komik duruma düşürür :D?