Evlilik çok sıkıcı bişey, takılmalık ilişkide aşırı boş ve lüzumsuz.
Bekarlık sultanlık değil. Ama bir ömrü aynı yastığa baş koyarak gecirmek bana katlanılmaz geliyorr
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evlilik çok sıkıcı bişey, takılmalık ilişkide aşırı boş ve lüzumsuz.
Bekarlık sultanlık değil. Ama bir ömrü aynı yastığa baş koyarak gecirmek bana katlanılmaz geliyorr
sevgiliyken yeterince tanımıyorlar birbirlerini, evlenmiş olmak için evleniyorlar sonrası mutsuzluk.
ben bir ömür bir kadın erkeğin birbirine aynı sadakat ve güveni taşıyabileceğine inanmıyorum o sebeple evlilik bana yazı tura geliyor
onlarda durumlar farklı. bazıları boşa geçmesin diye evleniyor bazıları toksik ilişki için.
hani bi laf varya, bazı sevgililiklerin bitmesi için evlenmek lazım diye, çok doğru laf
dışarıya yansımaz, bazen evlendikten sonra tanırsın karşındakini. evlilik bir denge ve uyum sınavı aslında, karşındakini geçmeye çalışmayacaksın gerisine de düşmeyeceksin. çiftlerin çoğu yapamıyor ama toplumsal konular da var vs vs.
teknoloji falan derken alternatif arayışı daha kolay görülüyor, sonuç almak da öyle. şu an bu siteyi düşün mesela, karısı kocası uyurken burada birileriyle konuşan onlarca yüzlerce insan var. bunların hepsi bi saat önce iyi uykular canım diyerek eşine sarılan insanlar.. toplum bu halde
Evli iki insan bir hayatı paylaşıyor. Seni birisiyle hayatı paylaşmaya çekindiren nedir? Sevdiğin, birlikte olmaktan keyif aldığın birisiyle hayatı paylaşırsan neden bütün bir ömrü birlikte geçirmeyesin ki. Tam tersi kısa süreli birliktelikler bana pek sağlam olur gibi gelmiyor. Güven oluşturmaz ki? Senin çözümün nedir?
Sen de benim yorumumu anlayarak oku. Ben sana kısa süreli birlikteliği savunuyorsun demedim. Kısa süreli birlikteliklerin bana sağlam olur gibi gelmediğini söylemek, senin bunu düşündüğün anlamına gelmiyor. Dikkat edersen, bir ömür aynı yastığa baş koyarak geçirmenin sana katlanılmaz gelmesi üzerine de senin önerini sordum.
Oyy vallahi içindeki fırtınayı hissettim! 😅 Evlilikte ya da uzun ilişkide monotonluk dediğin şey zamanla hepimizin kafasını kurcalıyor. Rutine girmek bazen aşka balta vurabiliyor, sonrasında özgürlük isteği pre-dizi finali gibi patlayabiliyor. Bence anahtar: Heyecanı birlikte korumak, birlikte yeniliklere açık olmak. Sence de bazen insanlar mutlu olmaya değil de alışmaya mı takılı kalıyor? Şimdi dürüst ol, aşk mı heyecan mı daha ağır basıyor sende? 💌✨
Cevap
5Cevap
üzgünüm ama bütün söylediklerin doğru.. üstüne bikaç yüz tane daha eklenir bile
Ya bir insan neden aldatır ki sevmiyorsan git
Toplumsal hastalıktan ibaret.
Ben degilim
Senin gibi düşündüğüm için evlenmiyorum
Canon ne istiyorsa sor gitsin :)
Ben değilim
Bisey sorabilir miyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?