Beğendiğim adama nasıl davranmalıyım?

Benim konuştuğum bir adam var 30 yaşında, öğretmen kendisi. İşi gücü yerinde düzgün biri bence. Biz konuşmaya başladık ve ben ilk günlerde biraz baskı uygulamaya başladım. Derine gitmeye başladım işte sen niye benimle konuşmadan erken uyuyorsun niye ilgi göstermiyorsun falan diye. Yanlış yaptığımın farkındayım. Çünki daha 1 haftadır konuşuyorduk. O bunlardan sıkıldı bizde olmaz diyip konuşmayı bırakmak istedi. 1 hafta kadar konuşmadık. Sonra ben yazdım bu gün. Hatamın olduğunu söyledim. Ondan sadece dürüstlük ve ilgi beklediğimi söyleyip yeniden barışmak istedim. Bana cevap olarak iyi kalplisin safsın temizsin. Seni incitmek istemem kalbini kıramam. Korkarım böyle şeylerden. Ama daha neyin ne olacağını bilemem umut veremem daha bir birimizi iyi tanımıyoruz. Yüz yüze bile görüşmedik hiç dedi. Ben de ciddi niyetle konuşmak istersen devam edelim zamanımı geçiririm sonra bırakırım diye düşünüyorsan baştan söyle bileyim dedim. O da bana artık o yaşta değilim 30 a geldim bu saatten sonra öyle şeylerle uğraşamam ki dedi. Bunları da çok uygun bir ses tonuyla anlattı bana. Ve herşeyi zamana bırak belki iyi olur dedi. Ben bu adamı kendime bağlamak için bana ilgi duyması için ne yapabilirim en azından buluşana kadar. Uzakta olduğu için şimdilik sadece mesajla konuşuyoruz. Birde sizce iyi biri mi? Dediklerinde samimi olabilir mi?
Beğendiğim adama nasıl davranmalıyım?