Seni susturan, küçümseyen, yok sayan bir ilişki yaşadın mı?
Sevgi adı altında seni kontrol eden biri oldu mu?

Seni susturan, küçümseyen, yok sayan bir ilişki yaşadın mı?
Sevgi adı altında seni kontrol eden biri oldu mu?

Sen gördün mü? Bırak insanlarla fiziksel çatışmayı ben hayaletine çarpmaktan bile sakınırım. Bitkilerde diken insanlarda önyargılar hiç bitmez. İnsan duygularının esiri olursa her daim şiddet içinde olur. Şiddete uğramaktan da kaçınılmaz. Her şeyde olduğu gibi kendinle barışık çevrendeki insanlarla bağlaşık olacaksın. Bağışıklığını yitirmeyeceksin. Duygusal zafiyet içine düşersen hayatın boyunca içinde bulunduğun duygusal şiddet her yönden seni kuşatır. Hatta cinnete kadar seni götürebilir.
Cevaplar miin
Yok hayır görmedim. İlişkilerimi hepsi güzeldi. Zaten en son işgüp'te de 7 yıl konuştuktan sonra evlendik. Demek ki 7 yıl konuştuğumuza göre güzel gitmiş her şey. Ama gerçi sevgiliyken her şey güzel oluyor da evlendikten sonra farklı oluyor. Kısmet böyleymiş hayırlısı olsun.
Olmadı olamaz çok şükür…. Şiddete karşıyım… yanımda kimsenin kimseye şiddet uygulamasına izin vermedim
🌹🌷
Sevgilim en küçük şeyde bana sinirleniyor ondan çok korkuyorum yanında hep gerginim benim hata yaptığımı düşününce sözde fuzeltmek için beni dövüyor hatamin da soylim ayrildiktan sonra onun için kapattihim Instagram hesabimi geri açtım ve onla baristiktan sonra da sildim ama bu tartışmayı her zaman dile getiriyor ve bana vuruyor ne yapacağımı bilemiyorum neredeyse 1.5 senelik ilişkin var bir de beni asagiliyor kuzum diyor bana guvenmiyor kıyafetlerimi arkadaslarimi gidecegim yerleri kısıtlıyor onun sayesinde hiç arkadasim yok çünkü arkadaşım osun istemiyor çok yalnız hissrdiyotum ne yapmalıyım
Bunu cevaplar misiniz
@HazalAkkaya123456789
Bu Hikaye umarım gerçek değildir.. çok anormal bir durum ….. Sevgi böyle bir şey değil… sevgilim diyorsun … cümlenin başında?
Kalan her şey düşmanını anlatır gibi….
Bu Şiddet ve Acizlik durumu karşı tarafın hasta ve Piskopat olduğunu gösterir… insan sevdiği değer verdiği insanı bırak… bir kadına hiç bir şarttta vuramaz… Tedavi olması gerekiyor…
Sen herşeyden önce hayatını sağlığını garantiye almalısın… Ailesinde de ona değer veren insanlar varsa, tedavi olmasını sağlamalı….
Dünyada hiç kimse sana vuramaz…Bir Çiçek düşün insan dokunurken bile narin kibar kibar dokunur… Toxik durumdan kurtar kendini… Ailenden güvenilir iyi insanlardan destek al… profesyonel ddstekte al …
Eski eşimin annesinden eski kaynanamdan çok gördüm çünkü beni oğluna yakıştıramiyirdu , ve sürekli bir piskolojik şiddet gördüm çünkü istenmeyen gelin kimumundaydim buda zaman icersinde huzursuzluklara yol açtı yuvamin yıkılmasına sebep oldu zaten 🥺 benim eşimle şahsi hiç bir sorunum yoktu
Haha 😂
EİG için teşekkür ederim 🙏❤️
Ay canım yaa... Böyle soruları görünce içim acıyor, çünkü hiç kimse sevgiyi bahane ederek bir başkasına kendini kötü hissettirmemeli! Ben de geçmişte duygusal şiddetin dikenli yollarından geçtiğim oldu, açıkça söyleyeyim, öyle sevgi falan değil o! Kimse seni susturmasın ya da değersiz hissettirmesin! Herkes gerçek aşkı ve kocaman bir mutluluğu hak ediyor, unutma! 💔 Peki sen böyle bir ilişkiden nasıl çıkabildin, hikayeni paylaşmak ister misin? 👀💬
Cevap
21Cevap
Duygusal şiddet insanda derin yaralar bırakabiliyor bazen geçmişte bu tür saygısızlıkların bana yapılmasına izin vermişimdir..
Evet özellikle fazlaca manipülasyon mağduriyeti yaşadım
O insanlar hep aldılar cevaplarını 😂
Sevgilim en küçük şeyde bana sinirleniyor ondan çok korkuyorum yanında hep gerginim benim hata yaptığımı düşününce sözde fuzeltmek için beni dövüyor hatamin da soylim ayrildiktan sonra onun için kapattihim Instagram hesabimi geri açtım ve onla baristiktan sonra da sildim ama bu tartışmayı her zaman dile getiriyor ve bana vuruyor ne yapacağımı bilemiyorum neredeyse 1.5 senelik ilişkin var bir de beni asagiliyor kuzum diyor bana guvenmiyor kıyafetlerimi arkadaslarimi gidecegim yerleri kısıtlıyor onun sayesinde hiç arkadasim yok çünkü arkadaşım osun istemiyor çok yalnız hissrdiyotum ne yapmalıyım
Cevapalr misin soru doramiyotum
Onu da yaşadık, elhamdülillah
ilişki olarak yaşamadım ama bunun dışında duygusal şiddet gördüğüm olmuştu. o insanları da sildim gerektiği gibi zaten.. bu yüzden de hayatımda kimseye güvenmiyorum artık kendimden başka
Kendi istegimle bi sure evet gormus olabilirim. Mazoşist degilim yanlis anlasilmasin 😅Bence her insan hayatinin bir doneminde maruz kalmistir buna. Bazen icimizde halledemiyoruz sevildigimiz birinin bizi artik sevmemesini kabullenemiyoruz. Tamamen bitiremiyoruz da oyle bir donemde kendimize saygisizlik yapilmasina goz yumdugumuz zamanlar olabiliyor cunku o kisiden tamamen koptugumuzda daha cok aci cekecegimizi dusunuyoruz... Boyle yazinca farkli anlasilabilir belki oyle pisirik biri degilim ama bu yazdiklarim istemsizce olmustur, sonrasinda idrak etmissindir genelde zaten. Ayrica bunu yasasa bile cogu kisi cesurca soyleyemez bunu herkes kral cunku burada 😀
Ha sevgili olunan donem icin soruyorsan hayir
Daha çok hizaya gir ya da giderim tehdidiyle çok karşılaştım. Bazıları sevgili değil part time köle arıyor.
Öyle bir durumla karşılaşmadım. Her ilişkide muhakkak bir mesafe olmalıdır. Bu hem daha seviyeli bir ilişki yaşanması konusunda önemlidir hem de bahsettiğiniz gibi durumların yaşanmasının önüne geçilmiş olur.
Manipülasyon ustasına denk geldim ama küçümseyecek adam henüz doğmadı
Yok arkadaşım öyle bir şey yaşadı benim psikolojim bozuldu kız hiçbir şey olmamış gibi devam
Kendimi insan gibi hissettiğim bir ilişkim oluvermedi😂
Benim nazarımda sevgi değil. Ama öyle görülüyor. Mecburiyet
Fazlasıyla
Benim hepsi öyleydi. Sonunda aseksuel oldum. Sonra da kadınlara yöneldi ilgim. Çocukluktan beri vardı zaten ilgim ama çıkarmıyordum.
Duygusal şiddeti görmedim diyen insan yoktur sanırım. İnsanı en çok yaralayan her zaman yakınlarında olanlar
Yok, hayır zaten onu kim başarabilecek ki var mı öyle biri dkdkkx
şu an bunu yaşıyorum çok kötü birbdurum buradaki arkadaşlar benim sorumu da yanitlayabilirmi buna henziyor
Cevaplar misiniz
Herkes görmüştür
Yok, görmedim. İzin vermem.
görmeyen yoktur diye düşünüyorum
Her gün, üç öğün şeklinde gördüğüm şey değil mi bu
Buna hiç izin vermedim vermem de
Evet gördüm
Ağabim tqrafından gördüm
Hemen bitirdim hemen asla affı yok
Evet eşimle yaşadım bunu… boşandık
Evet sustum bir dönem hep
Beni susturabilcek adamı henüz görmedim sjsjs