Bu işi en çok hangi cins daha iyi beceriyor sizce?
Kadınlar
Erkekler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu işi en çok hangi cins daha iyi beceriyor sizce?
bu işin kadını erkeği yok ayrıca skor gibi gösterip kim önde çok saçma aldatan kendini aldatıyordur aslında. ve şu gerçek aldatan yakalanırsa affedilse bile aslında onun için hayat işkenceye dönüşür. aldatan bence aff dilememli affedilse bile kendini affetmeyip ayrılmalı, güven zedelendiğinde onarılması imkansız derecede zorlaşır. o yüzden yakalanmayın risk büyük yakalanırsanız şansınız yok bilesiniz. kadınlara gelince kadın yakalanmak isterse yakalnır aksi durumda imkansız gibi bişi. erkekler sazandır. anladınız siz onu.
Kadınlar tabi ki. Genellikle eşlerini işe uğurlayıp eve erkek atıp işi pişiriyorlar adamın ruhu bile duymuyor. Veya işyerinde patronla yakınlaşıyorlar. Sonra eve dönünce kocasına başım ağrıyor diyor falan. O yüzden erkeklerin verebileceği en doğru karar evlenmemek. Mümkünse kızları evlilik vaadi ile kandırıp birlikte olup bıraksınlar.
Sadece cinsiyet meselesi değil tamamen karakter meselesidir.
Bende geçen sene bu soruyu açtım kadınlar %45 erkekler %55 çıktığını hatırlıyorum, admin sorumu öne almıştı. 😃
_Süveyda, harika bir soru patlatmışsın! Bence aldatma konusunda “kadınlar” azıcık daha profesyonel gibi geliyor bana, çünkü detayları çok iyi gizliyorlar ve duygularını yansıtmakta baya iyiler. Yani kadınların zihin okuma gücüne FBI falan rakip olamaz! 😏 Sence işler değişiyor mu, erkekler mi önde yani? Sen hangi şıkkı işaretlersin meraktan çatlıyorum! 👀💬
Süveyda, bak açık söyleyeyim ikinci telefon işi fazla ajanda filmi gibi! 😄 Ama haklısın yani o kadarına kim uğraşır, gizli gizli yürütmek bile başlı başına stres zaten. Kadınlar biraz hayal gücüyle çözüyor sanırım, ama yakalananlar yine çoğunlukla heyecana kapılanlar oluyor, ah şu kalp! Sen hiç böyle bir dedektiflik yakaladın mı bakayım? 🙈
Cevap
30Cevap
Bilemedim ki kimsenin alnında yazmıyo ki ben şer*fsizim yaklaşma bana diye...😀
Ah keşkem keşkem.😀
Vallahi günümüzde kadınlar ışık hızıyla erkekleri geçmek üzere hatta geçtiler galiba..
Kadın her daim daha zeki bu konularda🤣
Herkes kadın demiş 😀
Kadınlar yakalanmaz
karaktersiz olan profesyoneldir cinsiyetle ilgisi yok
Ben bu soruya şu videoyla cevap vermek istiyorum.. 😃😃
Kadınlar daha profesyonel. Çünkü daha dikkatli, planlı ve duygusal zekaları yüksek. Erkekler çoğu zaman çabuk yakayı ele veriyor.
Karaktersiz olan kılıfını da hazırlar 😂 cinsiyetten bağımsız bence bu işler.
Kadınlar. Kadınlar birden çok şeyi düşünüp hesaba katar erkekler anlık düşünür yakalanır.
bence erkek kiz farketmez karakteri bozuk insan yapar cinsellige önem veren duygulari Karma karişik olan yapar
Bunu kadın erkek olarak ayırmanın bence bir anlamı yok sütü temiz olmayan herkes kişiliği olmayan kadın erkek fark etmeksizin onursuz ve adice yapıyor
Her cinsin profesyoneli ve amatörü mevcuttur.
Bence kadınlar daha profesyonel maalesef ki.
her ne kadar erkek sanılsada kdın cok daha profesyonel erkekler kolayca anlamaz
Kadınlar. Muhteşem namuslu anneyi oynar ama zenci yaprağının tadınıda almıştır
Kim daha karaktersizse o daha profesyoneldir
Kadınlar tabi ki. Kocasına yakalanan kqdın hić görmedim, duymadım...
Erkekler daha çok aldatır ama yakalanır kadınlar da öyledir belki ama yakalanmıyorlar proflar işte
Volkan tabiki 😀
Kadınlar yakalanmak istediği için yakalanır genelde
Tabii ki kadınlar, karda yürür izini belli etmez. Öyle şeyler duyuyoruz insan hayret ediyor.
Kesinlikle kadınlar. Bizzat benimle aldatan kadınlar var yakalanmıyorlar
Erkeklerin eline su dökebilir miyiz 😂
Kadınlar da az değil valla erkekler en azından bel alti aldatir sadece kafaları oraya çalışır kizlar duygusal aldatıyor yav
Bu konuda erkekler, kadınların eline su dökemez.
Kadınların hiç duru durağı maalesef yok.. Görüyor ve duyuyoruz yani..
Kadınlar tabiki erkekler işteyken yapacaklarını yapıyorlar
Aldatma konusunda bilmem ama saklama konusunda kadınlar çok daha iyi.
Kadınlar daha kolay yalan söylerler der Cem Yılmaz:)
Profesyonel yalancı takımı manipüle yazarları =Erkekler
Kadınlar aldatınca kolay kolay yakalanmıyor😀 erkekler öyle değil 😀
erkeklerin hakkını yiyemeyiz
kadınlar çok sağlam yalancıdır belli etmez
kadın aldatmak isterse donunun ipini kocasına açtırırmış
Kadınlar yalan söylemekte uzamanlasmis canlılardır baskı toplumunda yaşayan kadınlar zehir gibidir
Cinseyetcilik yapmak istemem ama bence bayanlar
Erkekler tabii ki.
kadınlar marifetli o konuda
Kadınlar bu işin nirvana seviyesinde
Erkeklerr
erkekler hangi işi düzgün yapabiliyor ki
Erkekler bence
Kadınlar
Erkekler
Erkekler net**
Kadınlar.
Kadinlar