Açık kumralım ama kızlar esmer erkek seviyorlar. Bu yüzden saçımı koyulaştırsam itici durur mu?
Evet itici olur
Hayır aksine daha çekici olur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Açık kumralım ama kızlar esmer erkek seviyorlar. Bu yüzden saçımı koyulaştırsam itici durur mu?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Sadece kızlar seviyor diye yapmak mantıksız bırak seni seven olduğun gibi sevsin
@Efn4nnn
Kadınlar sadece 1.80 üzeri ve yakışıklı erkekleri olduğu gibi severler. Eminim 1.80 den kısa ve sarışın sevgilin olmamıştır
Benim aşık oldugum adam 1.78 ve sarışın
Hem biliyormusun o senin gibi de değil ay gibi teni sap sarı saçları mas mavi gözleri var
@Efn4nnn
Ayakkabı ile 1.80 oluyordur muhtemelen. O sebeple seviyorsundur
Sana aşkın dış görünüş ile alakalı olduğunu öğretmişler umarım bu düşünceni yıkan bir kadın ile tanışırsın
@Efn4nnn
Öyle bir kadın varmıymış? Kadınların erkeklere aşık olması sadece dış görünüşle alakalıdır. Hiçbir kadın dışını beğenmediği bir erkeğin içine bakmaz. En çirkin kıza bile bin tane erkek birden yazar ama 1.80 den kısa olan, yakışıklı ve zengin olmayan erkekleri tüm kızlar direkt reddederler.
Benim sevgilime ilk aşık olduğumda 1.68 di ortaokuldan beri aşık olduğum adam o kuru ekmek de yedik lüks bir restorantta yemek de yedik yani parani değil boyunu degil endamını hic değil bir kadın seni sevmeli umarım öyle birini bulursun
@Efn4nnn
Nasılsa ileride boyu uzayacak diyerek aşık olmuşsundur. Zaten alt sınır kriteriniz 1.80 . Bir kadının bir erkeği sevmesi için 3 şart erkeğin 1.80 üzeri, yakışıklı ve zengin olmasıdır.
Zengin değil sevdiğim bana yakışıklı boyu da Allah sahidim ki 165 de olsa severim
@Efn4nnn
Tabi canım ne demezsin. Sevgilin lisede 1.68 olsaydı direkt reddederdin. Kadınlar sadece boya tipe ve paraya bakarlar
Sen sadece tatlım ile birlikte olmussun diyelim
@Efn4nnn
Tatlım derken
Bos ver
@Efn4nnn
Niye boşvereyim. Tatlım derken neyi kastettin?
Güzel olur ama köyü kahverengi siyah tuhaf durur bilemedim şimdi tenin beyazsa vampir olursun
Koyu*
Buğday tenliyim
O zaman siyah olur
@portakalasuyu
Siyah daha mı iyi durur diyorsun
Ben açık kumral seviyorum erkeklerde
Dedi ve açık kumral erkeği reddetti.
benim beğendiğim erkeklerin tamamı kumral ne saçmalıyorsun acaba esmer sevmiyorum hiç
O kumral erkeklerinde alayı 1.80 üzeri. Keza 1.80 üzeri olunca kel bile olsa aşık olursunuz.
aşağılık kompleksli misin nesin aw ne bir sekseni ne esmeri yorum yaptığıma pişman oldum. böyle ezik ezik davrandığın için kızlar seni reddediyor olabilir mi
Bence olamazlar. Neden diyeceksen ; geçmişte bu düşüncede değilken ve gayet özgüvenli iken yine yazdığım tüm kızlardan direkt red yiyordum. Dahası beni reddeden kızların hepsi 1.80 üzeri, esmer, yakışıklı ve zengin erkeklerle sevgili oluyorlardı. Sence?
boy takıntım yok öyle, esmer özellikle hiç sevmem, maddiyata değil maneviyata önem veriyorum. benim anlamadığım ben şu sitede bir gizli üyeyi neden kandırmaya çalışayım kumral erkekleri beğeniyorum diyerek? Onu diyorum yok beğenmezsin diyorsun, bu sefer başka bir kulp buluyorsun. bu ne saçmalık işim gücüm yok tanımadığım adamı ne renk erkek sevdiğime ikna edeceğim
İkna etmeye değil teselli etmeye çalışıyorsun. Malum devamlı böyle sorular açtığımız için. Evet bir erkek 1.80 den kısa olup kel veya sarışınsa hiçbir kadın sevmez ve direkt reddederler. Ayrıca min 1.80+ boy kriteri olmayan kadın yoktur. Bu içgüdüsel bir şeydir kadınlar için
sen kimsin ki teselli edeyim seni böyle takıntılı kompleksi olmayın çok itici oluyor ergen gibi
neyse çok uykum var bye
1.80 üzeri, esmer, yakışıklı ve zengin olunca itici olmaz asla. Keza o zaman kendiniz öyle erkeklerin kucaklarina atlıyor ve yazıyorsunuz.
🤣🤣🤣🤣aynen kanzii
Gerçekleri kabul ettin demek ki sonunda.
dalga geçiyorum sen de benimle dalga geçiyorsun herhalde. madem kadınların kitabını yazdın 100 kadından 100ü de aynı diye düşünüyorsun ne diye soru soruyorsun burada. neyse uğraşamicam zırla dur. ciddiye alınacak bir tip değilsin ergensin belli ki
Yooo ben gayet ciddiyim. Yaşım 27. Boyum 1.74 diye ve sarışın kelime diye bir kıza yazmamla red yemem aynı anda oldu bugüne kadar. Yakında da böyle bir kitap yazarım herhalde. Tavsiyen için sağol. 100 kadından yüzü aynı değildir evet. Bazı kadınların kriteri min 1.80 olurken bazılarının ki min 1.85, min 1.90 olabilir. 1.80 den kısa erkekle sevgili olan varsada kriterleri erkeğin esmer yakışıklı veya zengin olmasıdır. Ama bir erkek 1.80 den kısa olup zengin, yakışıklı ve esmer değilse, kelse 100 kadının 100 üde reddeder.