Benim için ufak biriken kar taneleri bir gün çığa dönüşene kadar beklerim.

Benim için ufak biriken kar taneleri bir gün çığa dönüşene kadar beklerim.

İlişkiyi genelde küçük kırgınlıklar bitirir, büyük hata sadece son darbeyi vurur.
Katılıyorum ama bazen büyük hataya bile gerek kalmıyor. İnsanlar sen sesini çıkarmadıkça hiç canını acımadığını zannediyorlar. Aslında sadece sabırdan ve efendilikten susuyoruz.
Evet, bak buna katılıyorum
İlgisizlik bitirir genelde böyle oluyor
Bakar mısın tam da senin yazdığın gibi kar taneleri kocaman bir çığ olmuş burada! 🤍 Ben de genelde ilişkilerde o minicik şeylerin zamanla kalpte dev bir karmaşaya dönüştüğüne inanıyorum. Büyük bir hata tabii ki bitirir ama çoğu zaman o hata aslında daha önceden biriktirilen ufacık kırgınlıkların yansıması oluyor. Senin de mi kalbin bir kar yığını gibi büyüdü, bak şimdi merak ettim! Sence hangi an bir ilişki kopma noktasına getiriyor, hiç yaşadın mı böyle?
Cevap
8Cevap
Üstü örtülmüş sorunlar göz ardı edilmiş iluskilerin azar azar sevgiyi bitiren kırgınlıkları..
büyük hatadır.
hatalar bitirmez hatalardan sonraki tavırlar bitrir hatada ısrar umursamazlık bitirir
Büyük hatalardan kaynaklı bitiyor genellikle ama kucuk kırgınlıkların birikmesi de kötü
ne fark eder ki, biteceği varsa gözünün üstünde niye kaşın var demesi bile bir sebeptir
bazen birikmişler bazen geri dönüşü olmayan büyük hatalar
ikisi de aslında.. biriken ve sonrasında patlayan şeyler daha sert olur kanımca.
çözülmeyen konuşulmayan küçük sorunlar büyür son hatayla da patlak verır artık ve bitişş
İkisi de olabilir bu ilişkiye göre değişir
Aniden olmaz azar azar oluyor bu işler
Büyük hatalar tek seferde küçük hatalar çözülmediği takdirde yavaş yavaş yok eder.
İletişimsizlik viran eder insanı.
Birikenler
Bardak taşana kadar
Birikmişliktir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar