Flört degiliz bisey degiliz biz neyiz bana biri bu cocugun amacini söylesin? Biz neyiz napmam lazim?

Arkadaşlar, biz bir haftadır falan yazışıyoruz ama yazışma desem bin suç olur. Daha doğrusu hata olur. Çünkü olay şöyle, bir günde kendisi bana 5-6 saat sonra yazıyor birkaç cümle. Ben de aynı şekilde sonra bekleyip öyle yapıyorum. Ve hiçbir şekilde böyle düzgün bir ilgi yok. Diyelim ki bir hikaye paylaşıyorum Instagram'dan. Böyle doğal, yemek, şu bu. Bazen beğeniyor. Ondan sonra ardından diyelim dışarıda olduğum, kendim olduğum resim. Mesela bugün bir şey paylaştım, onu ilk defa beğenmedim. Geçen hafta birkaç gün öncesine kadar bir resmi koymuştum, onu beğendi. Yani karışık. Ama bana şunu da belirtti ki ben, daha düşünün yani buluşma falan yok. Hiçbir şey yok aramızda ve öyle sorular da sormuyoruz. Ben de ne olduğumuzu anlamadım. Garip bir durum. Hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşıyorum bir erkekte. Hani amacını onu da anlamıyorum. Kendisine hiçbir şey zorlamıyorum. Hiçbir beklentim de yok. Ama geri dönüşü yapan da o. Yine yazıyor, ediyor. O. Yani istemiyorsan istemem de çek git. Öyle bir şey de yok. Hani anlamıyorum. İlgili olan erkek, isteyen erkek böyle davranmaz. E, ilgisiz bir erkek hiç yazmaz. Bir de bana şunu söyledi, düşünün yani daha buluşma olmadı, hiçbir şey olmadı. Evliliğe hazır olmadığını, işte böyle halleri kurmadığını, şu anda bu tür bir şey istemediğini, bunları dile getirdi. Ama bunu neye dayanarak dile getirdin? Ben sana öyle bir beklentim olduğunu söylemedim. Böyle bir beklentisi olması için insanın bir ilişkisi olması lazım. Şu an biz o kadar erken ki, ki seninle bir dinamimiz yok. Neden bana böyle bir şey söyledin? E, ben de zaten öyle bir kız da değilim. Nasıl desem sana. Benden şu anda istediğini, onu anlamıyorum. Hani bir şey de yok çünkü, desem ki bir beklentisi var, böyle yapmaz. Diyelim ki bir gün 24 saat mi, biz o gün içerisinde kendisiyle bir ben yazayım bir o, bitti. Her gün böyle. Hiçbir şekilde bir şey yazışıp konuşup etmiyoruz düzgünce ve biz sorular birbirimize sormuyoruz. O zaten hiçbir şey düzgün sormuyor. Biz neyiz

Flört degiliz bisey degiliz biz neyiz bana biri bu cocugun amacini söylesin? Biz neyiz napmam lazim?