Evlenmek istiyorum ama nasıl bulacağım?

Selamlar. 29 yaşına geldim. Eğitim hayatımda ve kariyerimde hedeflerime ulaştım. Ancak uzun süredir kendimi duygusal anlamda çok yalnız hissediyorum. Şimdiye kadar evlilik fikrini, vakti gelince kısmetse olur diyerek hep geçiştirdim, eğitim ve kariyer odaklı yaşadım. Artık güzel bir işim, evim, arabam var ancak duygusal anlamda hayatımda büyük bir boşluk olduğunu hissediyorum ve bu durum beni çok mutsuz ediyor. Liseden, üniversiteden, iş hayatından arkadaşlarımın çoğu evlendi, çocuk sahibi oldu. Bunun gibi mutlu aile tablolarını gördükçe çok özeniyorum. Hayat arkadaşımla, ruh eşimle beraber yapmayı istediğim birçok planım, hayalim var ama ben bunların hepsini yalnız yaşamaktan yoruldum. Uzun zamandır bir ilişkim olmadı (en son 6 yıl önce üniversitedeyken olmuştu). İş ortamı ve yakın arkadaşlarımdan oluşan kısıtlı bir çevrem var, yeni birisiyle tanışacak bir ortamım yok. Arkadaşlarımın tavsiyesiyle görüştüğüm iki kişi oldu ama birinde sohbetimiz uyuşmadı, birinde de karşı taraf elektrik alamadığı için ilerlemedi. Şu anda arkadaş tavsiyesi dışında da bir alternatifim yok gibi duruyor. Tek istediğim ciddi ilişki - evlilik düşüncesinde olan birisiyle tanışabilmek ama acaba bu insanları hayatın olağan akışı içinde nerede, nasıl bulabilirim? 🙂

Evlenmek istiyorum ama nasıl bulacağım?