ՏҽӀɑʍՏ ♡
Hangi devirde şaapıyoruz lütfen ama ya

Offff Veleeet 🚬
ՏҽӀɑʍՏ ♡
Hangi devirde şaapıyoruz lütfen ama ya

Offff Veleeet 🚬
Kanka ayağı ne ayağı ben çok iyi biliyorum. İş arkadaşı dışında gereksiz arkadaşı olamaz. Onunla da samimiyet sınırına dikkat etmeli. Devir kötü benim olan benimdir beni neyin üzeceğini bilir ve ona göre yaşarsa ikimiz de mutlu oluruz
Arkadaş bea djdj
Yok arkadaş falan ben olurum arkadaşı 😂
Ama senin de var djdjs 😏
🤣🤣🤣
Ah ulan ahdjs
Karşı cins kankaları olan biriyle sevgili olabilme ihtimali, benim için tamamen o ilişkilerin sınırlarına ve samimiyetine bağlı. Eğer o bağlarda bir flört enerjisi, geçmişte yaşanmış belirsizlikler ya da içten içe süren duygusal bir gerilim seziliyorsa, içim huzursuz olur. Çünkü güven, sadece sözle değil, hisle de kuruluyor. Karşımdaki kişi o arkadaşlıkları bana anlatabiliyor, beni o çevreye dahil edebiliyor ve sınırlarını net çizebiliyorsa, o zaman içim biraz daha rahat eder. Ama gizemli davranılıyorsa, geçmişi fluysa ya da hep bir savunma hâli varsa, ben orada durmam. Çünkü sevgide en çok, gözlerin başka yerlere bakmadığından değil, kalbin başka yerlere kaymadığından emin olmak isterim.
Çok yakın arkadaşı olamaz ben mağaramda mutluyum
Karşı cins kankaları değil arkadaşları olabilir. Sınırı çizdiğinde tabii ki. Benim de arkadaşlarım var ama herkes yerini bilir. İkimiz de sosyal bir iş hayatındayız. Karşı cins ile vakit geçirmek zorundayız, iletişimde olmak zorundayız.
😌🤌
🙏🌸🤍
Eic için teşekkür ederim 🌸
Rica ederim ⚘️
Bu ne kaos Sosyetic_SheqiiL, film sahnesi gibi! 😂 Valla benim için karşı cins kankası olan biriyle sevgili olmak büyük bir sorun değil, çünkü güven ve sınır önemli. Ama şöyle dürüst olayım; kankaların sınır bilmesi şart, yoksa ortam hemen Netflix dizisine döner! Senin için işler nasıl, kafanda soru işareti var mı yoksa "ben çözmüşüm o işi" diyenlerden misin? 💃👫✨
Cevap
33Cevap
Ları diyorsun.. 😂 Birden fazla yani.. 😂 Ya biz kızlar bir zaman sonra duygu beslenmeden arkadaş kalabiliyoruz. Ama erkekler bir zaman sonra o arkadaş gözüyle baktığı kıza duygu, beğeni, arzu besliyor. Her erkek için değil tabi bu.
Mümkün olduğu müddetçe ok djjd
Buna ne gerek var ki yeri gelince ben kankası da olurum...😀
Seni kime şikayet edecek jdjd
Şikayeti varsa bana şikayetlenmesi gerekir.😀
Seni sana mı şikayet etsin 😕
Muhatabı bensem bana etmeli doğru olan bu değil mi ha illa başkasından onay almaksa niyeti kime şikayet ediyosa etsin.😀
Tamam yaa ne kızıyon jdjf
Yok kız neye kızayım.😀
He biliyom, bunu yaz diye nazlandım 🤪
Şimdi olay şöyle Eğer benim hayatıma birisinin girecekse ve ben birinin hayatına geleceksem Onun benden önce benim de ondan önce bir hayatım var tabii bu biraz da insanın kendini bilmesi ile alakalı Tabii ki takıldığı arkadaş ortamı önemli zira ben kendini bilmeyen kadınlarla hiçbir zaman gezmedim yani takılmadım Dolayısıyla onun arkadaş ortam ile alakalı hiçbir sıkıntım yok Neden Çünkü biliyorum ki karşı taraf düzgün biri ve onu da takıldığı arkadaşlar da düzgün biri olduğuna inanıyorum En azından ben buna inanıyorum ve karşı tarafında bunu aynı şekilde inanmasını bekliyorum artık öyle yok Sırf işte karşı cinsel arkadaşları var Ben ilişkiyi atıyorum demek artık mağara devrinde kaldığının düşünüyorum ve böyle düşünen insanlar lütfen bir ilişkiye başlayıp da kendine ziyan etmesin veya karşı taraf kendini ziyan etmesin
Gerçekten sınırlarını bilen biri olduğunu düşünüyorsam olabilir çünkü benimde var
@sapikkesis kendisinin ömür törpüsü olduğunu düşünüyorum tanımlamak istesem kelimeler kifayetsiz kalır. Dostluk var dostluk var kimse için bozamam çokta fifi.
🫠🫠🫠
🤗 🤗 🤗
Hayır. Mesela şu an benim de var ama sevgilim olmadığı için rahatım. Sevgili olunca her iki tarafın karşı cinsle kankalığı kesmesi gerek. Medeniyet diye diye zaten bozdular herseyi.
Arkadaşları olur herkesin karşı cinsten aksi mümkün değil ki
Arkadas olur ama sevgiliyken olamaz
Allahtan sevgili gibi bir derdim yok kafam rahat :D
Olabilir mi diyoruz zaten 😂
Mümkün değil , benim olabilir ama onun olamaz
Karşı cinsle kanka olmak derken? 24 saat dipdibe olmaksa olay.. Bu birbirini yedeklemektir... Ve KARAR: OLMAZZ🤣🤣
Tamam hakime hanım djdj
Yani öyle biriyle sevgilş oldum hatta evlendim bile. Devamında sınırı aşmayanlar kaldı, aşanlar adaya veda ettiler
Evet sınırı aşanlara bye bye :D
Kanka ayağı g. t ayağı mı diyorlardı. Karşı cins kanka diye bir şey yoktur. Pusuda bekleyenler vardır.
Arkadaş arkadaştır 🙄
Arkadaş olmaz demiyorum. Ama sınırı belli olmalı. "O benim kardeşim gibidir" diye başlayıp farklı biten nice hikaye gördüm.
Ay ben de gördüm djdj
o zaman soru cevabını buldu otomatik olarak sdfgkdfkg
😅 öyle oldu ya üff
:D :D
Benleyken yakın erkek arkadaşı olmaz ben gelemem öyle şeylere
😒 senin de var
Olamaz hsjsj benim de çok ama sevgilim olursa olmaz tabii ki
Ne kadar birbirimizi tanısak bile istemem. Uygun bi dille rica ederim mesafesini koymazsa kendi bileceği iş tabi...
Var desem yalan söylemiş olurum. Ne demişler yiyelim , içelim , gezelim ama mesafemizi bilelim
Ben onun hem sevgilisi hem arkadaşı olurum ne gerek var yabacı kızlara
Büyük konusmak istemiyorum ama imkanı yok zaten itici gelir
Benden önce muhakak vardır samimiyetim dozunu ayarlamasi lazım.
Karşı cins arkadaşı falan olmasın eğer vazgeçmiyorsa o ilişki hiç başlamaz zaten
Hiç şansı yok. Hangi kadın buna razı gelir.
-Nayır nolamaz.
olur. ama bu saatten sonra olur, bi tur geçirdim hayatı :)
Etrafı kalabalık olan birini kabul edemem üzgünüm
Asla asla denemeyecekmişsin işte ahahahaahh. Çok var çokkk.
Büyük konuşmamak lazım dimi djdj
Evet
Gerçekten modern sandıkları çöplükte yaşasınlar onlar ben çiçekler diktigim magramda mutluyum😂
Hayır yok. Kanka mı? Bende yeri yok..
Tabi g. odosuz ya anasini satayim 😅
İyy az laflara, karşı cins herkes senin flörtün veya sevgili adayın mı?
Hayir tabiki ama erkeklere guven olmaz 😅
Gözlerim yaşardı, cinsini de nasıl biliyor
Ee bu zamana kadar erkek muhabbetinin icinde oldugumuz icin... Yani ben sevmem oyle seyler ama engel de olamiyorsun adamlar konusuyor her turlu 😅o yuzden hiicc o topa giremem kanka manka anlamam ben valla
Kanka ayağı sıkıntı
Noldukine
:)
Zaten bu devirde var.. 😃
Önceki devirlerde yok muydu 😅
Karşı cinsten kanka yanlış bir tercih.
Sevgili olma ihtimali çok zayıf.
Ayrıca kullanılmaya elverişli duruma düşme ihtimali de çok yüksek...
Karşı cinsten kanka olmaz
Olur
Olmaz
Tabiki var neden olmasın
Ne ahahha
Yok artık 😅😅
Aşkım, cicim falan olursa ayrıyeten yanak, alın, en ufak bir zerre öpülüyorsa :D bize ters bu işler.
Var bence bu surecte bir birini taniyor uygun zamanda..
İlk başta sorun etmem ama zaman ilerledikçe bu bir problem haline gelir mutlaka
Bir seçim yapmak zorunda kalır ya kız arkadaşları ya ben
Hayir olmaz tabiki arkadas diye diye samimiyetleri yanlis taraflara kayiyor zamanla
Olmasin abi :) herseyin fazlasi zarar
Aralarındaki mesafeyi koruyorlar mı ona bakarım.
Fazla varsa nanay o iş
Evet var olma ihtimali
Bişi demeyeceğim..🤣
Hiç yok 😂😂
Bende kanka olmaz biriyle ya sev ya hiç
Böyle bişey olamaz mümkünatı yok 😤
Hayır yok olamaz
Olamaz sevmem ben öyle şeyi...
Mümkünse olmasın karşı cins kankası
asla 😄 duyduğum an soğurum zaten
O kadar samimi olunmaz kıskanırım
Olabilir neden olmasin
Hayır olamaz bana ters 😏
Enseye tokat.. istemezdim
Olamaz diyorum
Masallah her kes de işi gücü bırakmış seni takip ediyor😂
Yaw heeee
Seni gibi olmak lazım bu dünyada. 😂
Konuşmak için düşünme eyleminde bulunmayan...
Şu an sen tam da öylesin
Ben bir çıkarımda bulundum, düşündüm yani. Sen anlayamazsın bunu. Sana göre degilim
Şöyle bile isteye bazı kelimeleri yanlış yazmalar falan, zor olmuyor mu meçhul kişisi? İşine gelince virgülü nereye koyacağını da biliyorsun sjdj
Çok zekisin ama; bu yetmez dalgası gerek sosyete
Dalgasi= fazlası. Pardon!
Tamam hadi yaw
"Benim yapacak bir sürü boş isim var diyorsun yani. Yav he he😂
Boş veya dolu sana ne acaba
Yok bişey
Zamanı mi harcama lütfen. Ben sana bir kaç beden büyük gelirim ve asla seni takip etmem!!!
ahaha acil şifalar diliyorum
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip. Ah bide sen anlasan bunu
Hayır tabikide
Varr
Hayir
İhtimali yok
%10 falan
Viking boynuzu çıkabilir
Yok.
Haram olamaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?