Sevgi bu kadar değerliyken, neden en çok zarar da oradan gelir? İnsan en yakınına bu kadar zarar verebiliyorsa, uzaklar daha mı güvenli acaba?

Sevgi bu kadar değerliyken, neden en çok zarar da oradan gelir? İnsan en yakınına bu kadar zarar verebiliyorsa, uzaklar daha mı güvenli acaba?

Çünkü sevdiklerimizin çok canımızı yakmasının sebebi sevdiklerimize fazlasıyla güveniriz fazlasıyla anlam yükleriz onlardan bir şeylerin olmasını beklemeyiz yani onlardan bir yanlış göreceğimizi hiçbir zaman düşünmeyiz hep arkamızda güvendiğimiz bir duvar olarak görürüz ya güvenliğimiz duvarda bir gün yıkıldığı zaman bize kötü bir izlenim sağlar bundan dolayı kötü etkileniriz
Bu arada Fenomen yeni tebrik ediyorum
Teşekkür ederim abim😊🙏🏻
Yok estağfurullah abim alıştım artık.😹🌸
Sevdiğinden gelen en ufak olumsuzluk canını yakar. Çünkü o sevdiğindir, ondan gelmiş olması yeterli oluyor bitanem 😘
Haklısın bebim 💖
Yiii😜
Yüz verdim astarını istedi misali bir insana o samimiyeti iyiliği güzel duygunu gösterdiğin zaman bundan yüz buluyor ve daha fazlasını istiyor veya sana bunları yapabilme hakkına sahip olduğunu düşünüyor yani bunlara biz Mahal veriyoruz biz onları o değeri vermesek aradaki o mesafeyi korursak o bunu yapma hakkına sahip olduğunu düşünmeyecek zaten..
Sevmediklerimiz niye canımızı yaksın yahu onları kim tınlıyor ajsjskdkdkd
Sjksks
Selinaa, yüreğine dokunmuşsun resmen!🌸 Aslında işin sırrı şu: En çok sevdiklerimize, kalbimizin anahtarını veriyoruz ya, işte en hassas yerimiz onlar oluyor. Uzaklardaki insanlar zarar veremez, çünkü duvarlarımız yüksek. Yakınlar ise kalbimize dokununca hem en büyük mutluluğu hem de acıyı onlar yaşatıyor sanki... Ama bence sevgi olmadan yaşanmaz, risk almaya değer! Sen de böyle hissediyor musun, yoksa kalbini mi kapatacaksın biraz? 🩷
Cevap
24Cevap
Çünkü onları o kadar önemli kılan şey bizim kalbimizde verdiğimiz yerdir. Sevmediğimiz insan bizi üzemez zaten.
Sadece sevdiklerimiz canımızı yakabilir çünkü, diğer insanları kim takıyor, onlar ne kadar yaklaşabilir ki sana.
Selam,
Çünkü en çok onlara değer veriyoruz. Değer vermediğin birisi sana "s*lak" dese bozulmazsın, ancak değer veriyorsan azıcık soğuk yapsa kalbin kırılır. O sebepten. Şahsen bak yorumlarda küfür yiyoruz bazen durduk yere haliyle herkesin başına geliyordur umrumda değil :)) Ancak sevdiğim bir insan takipten çıkarsa canımı yakıyor. 🙏
Öyle bir kural yok hep en sevdiklerimiz canımızı yakar diye :) Her insan yaşayarak öğrenir. yaşadıkları da tecrübe olur ve olgunlaşır. herkesin bir şekilde eş dost arkadaş ilişki kişilerinde canı yanabilir :)
Uzaklar daha güvenli değil aslında, uzak olmak daha güzel sadece çünkü ne kadar emek verirseniz o kadar yıpranmış ve üzülmüş olarak dönersiniz, insanlara büyük anlamlar yüklüyoruz ama herkes çok zavallı ve küçük düşünen insanlar
Verdiğin değere göre yanıyor o can da ondan. Değer vermediğin biri canını yakmaya kalksa ne kadar umrun da olur ki, umursadığın kadar yanar o can
Bu ilişkilerimizde olması gereken mesafeyi bırakmadığımız içindir. Mesafe öenmlidir. Herkese karşı ama fazla ama az bir mesafemiz olmalı.
Değer verdiğimiz için tabi ki, başkalarının yaptığı şeyler umrumda değil isteselerde acıtamazlar 🤷♀️
Sevip güvendiğimiz onlara daha hasas olduğumuz kalbimize en değerli yerimize layık gördüğümüz için en ufak bir kelime bizi üzer yaralar maalesef...
Çok sevip fazla beklenti içerisinde olduğıiumuzdan başkalarının yaptığı şeylerden daha fazla can acıtır.
Çok sevdiklerinize karşı çok fazla göz yumarsanız o da hiç çekinmeden sizin kalbinizi yerden yere vurur
Sevdiğimiz icin, biliyorlarki onlara değer veriyoruz. Ama bunu fark ettiğim an verdiğim değer biter.
Çünkü seni yıkmak isteyen içerden yıkar, dışarıdan kalene hiçbir zarar veremezler.
Sevdiğimiz için daha çok ciddiye alırız ve olaylara daha çok duygusal yaklaşırız bu da bizi üzer
Sevdiğimiz kişi karşılıksız sevdiğimiz için çanımızı yakar
çünki onlarla bağ kuruyorsun duygularin uzerinde etki sahibi olmalarına izin veriyorsun.
Çünkü onlar bilir canımızın neye, nasıl yanacağını.. Başkası bu zaafımızdan haberdar değildir..
Cunku onlara bu gucu bız verırız ve sonra bunu ılk bızde denerler
Herkes can yakar sadece biz karşımızdakini çok seviyoruzdur. Bundan dolayı canımız daha çok yanar.
İnsan darbeyi en sevdiklerinden alınca çok koyuyor...
sevgi ilgi verirsin bir yerleri kalkar gelir canını yakar
Sevdiğini zannettiğin içindir aklınla değil duygularımla gittiğin içindir şekerim
19 yasında bir kız otuz küsür yaşında ki adamla aşk yaşadığını sanıyor ailen bi şey demiyor mu?
Abla sen niye bana taktın?
Abla diye hitap ediyorsun bak sevdiğin adam abi hatta amca sıfatında
Biz birbirimizi çok seviyoruz, kimseyi de ilgilendirmez ilişkimiz.
Ya da biz en çok sevdiklerimize mi kırılırız çok sevmekten önemsemekten istemekten sadece bize?
Sevdiklerimize güveniriz, o yüzden. Güven duygusu boşa çıkınca da canımız yanar
Seven acı yakar hemde
Benim canım yanmaz gardaş
Benim canım yanmaz 🤷
nerden vuracaklarını bildikleri için
Fazla iyi niyet suistimal edildiğinden.
Cunku butun zayifliklarini bilir
Çünkü insan en çok sevdiğine kırılır...
Benim canımı kimse yakamaz
İyiler hep yanlış kişiyi seçer
Çünkü onlara bu cesareti biz veririz
iyi niyetini suistimal etmeye bayılıyorlar çünkü