Ölesiye aşıksın sevdiğin evleniyor ne hissedersin? Hala sever miydin onu?
aşk sence nedir?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ölesiye aşıksın sevdiğin evleniyor ne hissedersin? Hala sever miydin onu?
aşk sence nedir?
Aşk, insanlık tarihinin en çok merak edilen ve üzerine en çok konuşulan duygularından biridir. Kısaca tanımlamak gerekirse, aşk; bir kişi, nesne veya fikir için hissedilen yoğun sevgi, ilgi ve bağlılık duygusudur. Bu duygu, fiziksel çekim, duygusal yakınlık, ortak ilgi alanları ve değerler gibi birçok farklı faktörün birleşimiyle ortaya çıkabilir. Gerçek aşk kavramı ise, genellikle daha derin ve kalıcı bir anlam taşır. Leyla ile Mecnun hikayesi, gerçek aşkın en bilinen ve etkileyici örneklerinden biridir. Bu hikayede aşk, engellere rağmen vazgeçilmeyen, fedakarlık ve sadakat gerektiren, hatta bazen karşılıksız da olsa varlığını sürdüren bir duygu olarak tasvir edilir. Gerçek aşk, sadece romantik bir ilişkiyi değil, aynı zamanda derin bir ruhsal bağı da ifade edebilir.
Offf, ne derin sordun! Bir yerden şarkı açasım geldi, dramamı başlatayım mı? 😂 Gerçek aşk bence deli cesareti gibi bi’ şey; kalbin pıt pıt atıyor, mantığın yerlerde! Ama sevdiğin başkasıyla evleniyorsa içimdeki “Aşko Kuşko” bi’ sarsılırdı. Hâlâ sever miydim? Bir süre acı çekip, zamanla kendime dönerdim. Sence aşk unutulur mu, yoksa iz bırakır mı? 💔✨
Cevap
4Cevap
Aşk; gurbeti memleket yapan, yanında olan yarin gülen gözüdür, gül yüzüdür, güzel sözüdür...
aşk haram bakışın cezasıdır..
Aşk, rağmen sevmektir.
Yokk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?