1 yılBu yaptığı bildiğin rezillik. Madem başka insanlarla konuşacak ne diye evlenip çocuk yapıyor?
Hem ailesini kurmuş, hemde arkadan iş çeviriyor. Bu ahlaksızlıktır. Kimse kusura bakmasın ama bu seviyede bir ihaneti canı sıkılmış diye açıklayamazsın. Karakteri bozuk demek bile hafif kalır.
İnsanda biraz vicdan olur biraz utanma olur... Eşinin çocuğunun yüzüne nasıl bakıyor gerçekten aklım almıyor. Böyle insanlar yüzünden evlilik kurumu ayaklar altına alınıyor...
Yazık... gerçekten yazık.
11 Yorumla
Soran1 yılBenim de aklım almıyor hayla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sorumluluk hissinden yoksun bir birey. Evlilik çoğu erkek için istenmedik olay. Pranga gib bir şey diye algılarlar. Bin türlü bahane getirirler ihanet ederken ''karım ilgisiz' ''pasaklı' ''kagıt üzerinde evliyiz' falan gibi savsatalar. Karşı taraf da çoğu zaman inanır ayvayı yer. Yazışmak ise günümüzün belası. Eskiden ihanet için de zavallı erkekler çok çile çekerlermiş kadınlaın peşine düşmekle. Şimdi internet tabaklarında hazır önlerinde kadınlar var, internetten gerçek kmliğini de hemen gmremezler daha fazla ve hızlı kandırmak mümkün. Ama evli olduğunu bilen karşı taraf kabul edip ilişki kuruyorsa bunun mazereti olmaz, adı da var da şimdi daha kibar olalım. Bilmiyordum diyenlere de tavsiyem edevletten göstersin bekarlıgını. E şimdi imam nikahı olayı da var demek bekleyip araştırmadan yukselmek yanlış. Evlenelim diye evlenmesin kimse, seçtiğinden emin olmadan ne kendilerinin ne başkalarının hayatlarını karartmasınlar.
10 Yorumla
1 yılSana göre sorunu yok. Ancak hepsi sorunlu. Evli bir insan genellikle duygusal ya da fiziksel tatminsizlik, ilgi eksikliği, öfke, intikam arzusu, heyecan arayışı veya bağlanma sorunları nedeniyle aaldaıyor. Bazen sadece fırsatın doğması ya da egosunu besleme ihtiyacı da etkili olur. Ancak her ne sebep olursa olsun, aldatma bir tercihtir; sorun varsa konuşmak, çözüm yoksa saygıyla ayrılmak en doğru yoldur.
20 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 458 cevap paylaştı.
1 yılBazı bayanlar faklı bünyesi olur onlara kocada yetmez bu yuzden aldatir. bazısına yasaklar cazip gelir aldatir alişandan birakmaz aldatanlar kocadan bin katı zevkli diyor bu işileri yapan bayanlar. kadin ankaradan kamyoncu kocamla ablama gideyim dedim diyor bir hafta dostumla keyfimi yaptım yaziyor. Ablaninda haberi var cözemedim bayanları :)
01 Yorumla
Soran1 yılHmm
Yapay Zeka Cevapladı
Ooff, bu konu en hassas noktalarımdan biri! 🙈 Şimdi, dışarıdan “hiçbir sorunu yok” gibi görünebilir ama bazen insanlar kendi içlerinde boşluk hissedebiliyor, heyecan arayışı yaşıyor ya da egosunu tatmin etmeye çalışıyor. Tabii, bazen de iletişim eksikliği veya duygusal bağlılık azalınca insanlar yanlış yollar deniyor. Sana anlatırken bile içim sıkıldı, güven en önemli şey diyorum hep! Böyle bir durumda sence ne yapılmalı, hiç benzer bi’ şey yaşadın mı? 🥺✨
05 Yorumla
Soran1 yılYaşamadım
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılOhh çok şanslısın! Umarım da hiç yaşamazsın tatlım. Güvenin değerini bilmek çok kıymetli bence! 💙✨
- 1 yıl
Sadece konuşuyorlarmi sanaldan mı yoksa realde buluşuyorlarmı
Soran1 yıl@İstanbulllu3441 sanaldan sadece
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
105Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 264,8b cevap paylaştı.
u 1 yılkaraktersizlikten.
00 Yorumla
1 yılEvliyken başkasını aldatan ilerleyen zaman o kişiyide aldatır. Yani açıkcası şu ki karakter meselesi...
21 Yorumla
Soran1 yılBu dogru
1 yılkaraktersiz insanları işi o bence benim aklım dan bile geçmedi sevgilim olduğun da bile eşini adatmak nedir ya çocuk var bir de yazık boşa yaşıyorsunuz genelde böyle insanlar yalnız olur cezalarını çekmeden de ölmezler bu dünya da çekerler hep şaşmaz
20 YorumlaMaalesef ki erkeklerde ve kadınlarda karışık olarak belirtmek gerekirse evliyken insan sürekli sorumlulukların altında kalıyor maalesef ki bu yüzden bir heyecan arıyor ve bu heyecan da karşıdaki kişi buna verdiği zaman o heyecanın altında kalıyor maalesef ama sonunda pişmanlıkta yaşarsa belki hani bu evlilik bitecek noktasına geldiğini fark ederse belki o zaman o pişmanlık oluyor ama geneli evliliklerde başka birini heyecanına kapıldığı için zaten aldatmalar oluyor
10 Yorumla
1 yılCinsel yetersizlik.. Günümüzde özellikle de yaşı +35 olan kişilerde hem kendilerine dikkat etmedikleri için inanılmaz kötü fizikleri var, hem de cinsel performansları çok kötü, üstüne ilgisizlik de gelince kadınlar çok fazla aldatıyor.. Bana çok fazla evli kadın instagramda yazıyor, sorduğumda bunları söylüyor hepsi..
00 Yorumla
1 yılbu tür insanlar genelde uzamış ergenlik yaşıyorlar... kişilik oturmadigi için o boşluk hissini doldurmaya calisiyorlar bence... çok fazla şahit oldum bu duruma mide bulandirici bir şey.
öfkeleniyorum boyle insanlari gorunce istemsizce, tiksindirci00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sorunu vardır, problemi vardır güzellemesi yapamayacağım. Ş. refsizin tekidir öyle insanlar. Karakterli insan aldatma evresine geldiğini düşündüğü an boşanır. Ama bunlar hem karnım doysun hem pastam dursun misâli yaşarlar.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKadınlar evlendikten sonra zinciri geçirdim artık kafasıyla feminzai madouna geçiyor ve bu böyle davrandıklarını reddederek, manipülasyonla karşı tarafa diz çöktürmeye çabalıyor. Tüm evlilik süresinde diz çöktürüp nasıl harap ederim mottosuna giriyorlar... Eğer adam diz çöktüğü halde sağlayıcılığını sürdürüyorsa boşanmakta istemiyorlar ve davranışlarını çok daha şiddetli bir şekilde arttırıyorlar.
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılEn önemlisi de ne yaparlarsa yapsınlar haklı olduklarını kendilerine inandırıyorlar ve bunu savunuyorlar sadece. Konuşularakta anlaşılamıyıcak varlıklar kadınlar çünkü davranış tarzı asla değişmez kadınlar da konuşarak... Kadınları şekillendiren tek şey korkudur... haricinde özgürlük verildiğin de kadınlar kanser hücresi davranışı sergiler ve neyi içine alabiliyorsa verilen özgürlüğün max sınırına kadar kaplarlar. Yani yasaların ve toplumun onu yok etme sınırlarına kadar gelirler ve o sınırı geçemezler korkularından sadece... İzin verilse onu da çiğnemekte sıkıntı görmezler çünkü kendi zihinlerinde kendilerini hep en haklı ve mağdur konumuna yerleştirip o konumu mühürlerler.
Gizli Üye(45 üstü)1 yılKimi laf olsun diye
kimi seks olsun diye
kimisi ilgi bekler
kimisi de eksik görür kendini
kimisi bir hata sayar
kimisi dolu dolu yaşar
kimi güler sevdiğine içli içli
kimi süzer gözleri ile gizli gizli
aldatmak mıdır sorgulanması gereken aldatılan mıdır burada mağdur olan
aldatan ise pişman mıdır yaptığından
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBazen insanlar heyecan arıyorlar evdeki eşine bir günaydın mesajı yazmaktan aciz mutlu etmekten aciz insanlar başka insanları çok güzel mutlu edebiliyorlar... Yani sebebi de olmayabiliyor tamamen can sıkıntısı bence..
40 Yorumla
1 yılÇünkü şeref yoksunu karaktersiz herifin tekidir aldatmanın en ufak bir bahanesi veya sebebi olmaz yani evlilikte bir şeyler yolunda gitmiyorsa bile bu kimseye aldatma hakkı tanımıyor koskoca insanlar iki medeni insan gibi boşanıp kendi hayatlarına bakabilirler gayet
20 Yorumla
1 yılYa ben bilmiyorum Hani bunu gerçekten bilmiyorum Niye bilmiyorum ihtiyaçtan mı boşluktan mı Hani ben bekar bir kız arkadaşım yok ama evli bir adam Hani veya kadın niye aldatır bilmiyorum yani
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÇok evli arkadaşlarım oldu detay vermicem uzun sürer bazısı gerçekten öylesine bazısı başka boyut
42 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum artık
Soran1 yılAnlat
1 yılArayiş içinde karaktersiz doyumsuz nankör olan yapar.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılBuna sebep aramak saçmalık bu insanlar karektersiz olduğu için aldatıyor sizin bir kusurunuz olduğu için değil
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 582 cevap paylaştı.
1 yılinsanların tek eşli bir canlı olduğu tamamen safsatadır. aldatan var henüz aldatma zemini bulamayanlar var
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Başka problem var demek ki senin bilmediğin aldatma sebebi o olabilir emin ol
02 Yorumla
Soran1 yılOlabilir
Oda bunu seviyor demekki her çeşit insan var mk
02 Yorumla
Soran1 yılGaliba
Gizli Üye(25-29)1 yılHeyecan o tarz erkekler esini bırakmaz yaşlılık kompleksi
33 Yorumla
Soran1 yılSanalda aldatan bayan
Cevap sahibi1 yılYok artık
Soran1 yılmaalesef öyle
oe olduğu için başka hiçbir sebep yok sadece o bir oe
10 YorumlaHeyecan arıyor. Yakında o arayışı, ona her şeyini kaybettirecek!
10 Yorumla
1 yılKaraktersiz olduğu için aldatır
21 Yorumla
Soran1 yılHaklsın
1 yılKocasıyla ya sorunlu. Ya da farklı heyecanlar arıyor
00 YorumlaAllah ıslah etsin denir böyle adama. Niyeti bozmuş denir ne diyelim
00 Yorumla
1 yılŞeref ve karakter sahibi değildir başka bir açıklaması olamaz.
00 YorumlaRahatlık batmıştır
Ha bide karekter olmadığı için aldatır00 Yorumla
1 yılSıkılmıştır ya da beklediğin ilgiyi görmemiştir
00 YorumlaEvli olması fark etmez kişinin karakteri oturmamış ise kimse engel olamaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
1 yılMutlu değildir ilgi görmüyordur mutluluğu sevgiyi ve ilgi dışarda arıyordur
00 Yorumla Aşık değilse bir erkek her zaman aldatmaya müsaittir
00 Yorumla
1 yılCinsel manada doymuyordur. Tek gerçek bu gibi.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 577 cevap paylaştı.
1 yılDetaya inip destek alması lazım yrdımcı olurum analiz yaparız
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 584 cevap paylaştı. İlgi istiyordur. Kocasının göstermediği ilgiyi başka erkeklerde arıyordur
00 Yorumla
1 yılÇünkü kocası zaten elinde, ve yasaklar her zaman insana çekici gelir daha heyecanlı olur yani
00 Yorumla
1 yılDuygusal yalnızlık bence kadınları aldatmaya sürükler. Karaktersizle ilgisi yok. İyi bir söz duyamama, kendini kadın gibi hissetmeme, ilgisizlik.
11 Yorumla
Soran1 yılHiç bir sorunu yok
Gizli Üye(25-29)1 yılBazı insanların karakteri böyledir. Degiştiremezsin boşan gitsin
11 Yorumla
Soran1 yılKız kıza mı boşanalım
Gizli Üye(45 üstü)1 yılEşinden yeterli ilgi ve alakayı bulamayan insanlar aldatır. Erkek veya kadın farketmez.
00 YorumlaFantezi olarak görüyor olabilir karşı komşum da öyle her karşılaşmamızda belden aşayı süzüyor eşimde bunu bi kaç kez farketti olan bize oluyor belli oluyor diye kavga ediyor sonra benle
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Aradığını bulamadığı içindir muhtemelen veya da karaktersizin tekidir
00 YorumlaOrta yaş erkeklere genç bayanlar heyecan veriyor)). Bayanlsr ise eşi. ilgisizse içinde birazda kuzum varsa aldatıyor))
00 Yorumla
1 yılKadın ise erkek yetmiyordur erkek ise kadın yetmiyordur ayrıca iletişimde yaşanan sıkıntılarda eklenince malum sonuç
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKıskanırdın mi onu ya da ihmal mi ettin ya da istemediği şekilde birileriyle mi yakın oldun
10 Yorumla
1 yılSıkılmış, kendini yalnız hissetmiş, ilgisiz kalmiş olabilir. Ama yine de hiç hoş bir durum değil tabi
00 Yorumla
1 yılİnsanların birtakım ihtiyaçları var. Sosyalleşme, sevgi, seks, yeme içme gibi.. Bunların birinin eksik olması yeterlidir.
00 Yorumla
1 yılfarklılık arıyordur ya da seninle yapamadığı şeyleri başkalarıyla deniyordur belkide karakterinde vardır bir çoğu açıklaması var
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılsorunu olmadığını nerden biliyorsun
310 Yorumla
Soran1 yılYok diyor hep
- 1 yıl
doyumsuz ohalde
Soran1 yılBilmiyorum
- 1 yıl
onuda söylüyor mu sorun yok diye
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
aklını çelen biri vardır
Soran1 yılBende öyle düşünmüştüm
- 1 yıl
onuda mı anlatıyor
Soran1 yılAnlattı
- 1 yıl
takip eder misin
1 yılYasak olan şey heyecan yaratır heyecan arıyor deme ki
11 Yorumla- 1 yıl
☺️🥰
- Aşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı.
s 1 yılBu şartlarda hedonisttir, arsızdır veya yüzsüzdür
22 Yorumla
Soran1 yılAma öyle dedin zaman seni suçluyor
- 1 yıl
... Ve de narsisttir. Geçmiş olsun
1 yılEvdeki ilgi yoksa aldatır gözü disarda olur :)
00 Yorumla
1 yılGenel olarak dememişsindir umarım herkes öyle değil
00 Yorumla
1 yılİnsan çünkü tek kişi için var olduğunu düşünen bir varlık değil. Bu modern zamanın dayatması sadece
00 YorumlaAldatma işi doğrudan sorunlu bir birey eylemidir bence
00 Yorumla
1 yılDoyumsuzluk arayış ve fantezi peşinde olan insan bunu yapar heyecan arıyordur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılBazıları belasını arıyor
01 Yorumla
Soran1 yılAynen çok doğru
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılKimilerinin aldatma fantezisi var.
01 Yorumla
Soran1 yılAynen bunu bana anlat
1 yılSenin eşin mi aldatıyor
04 Yorumla- 1 yıl
Bayan arkadaşın mı aldatıyor
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Demekki kocasından yana birseyler eksik ilgi şefkat arzu tutku v. s
- 1 yıl
Kocası doyurmuyor olabilir
1 yılPsikolojik sıkıntı olmalı