Hatta eğitimsiz cahil kızlar sakallı, eğitimli görgülü feminen kızlar sakalsız erkek seviyor.
Aksini iddia eden umrumda değil.
Hatta eğitimsiz cahil kızlar sakallı, eğitimli görgülü feminen kızlar sakalsız erkek seviyor.
Aksini iddia eden umrumda değil.
Sen biraz şeysin bence beyaz esmer baya baya irkcisin. Beyazlarin daha elit seki egitimli olduğunu düşünüyorsun. Çünkü dediğinden onu anlıyorum. Eğitimli kizlar daha iyi seçim yaparlar ve beyazları seçer diyorsun.
hayatımda daha saçma bir tez duymadım
Esmer veya sakallı mı seviyorsun?
Nefes alsın yeter mi
Aynen öylesin
Ben eğitim fakültesi mezunuyum. 3 dil (Türkçe İngilizce Rusça) biliyorum. Tarih, coğrafya, sinema, spor konusunda teorik bilgilerde iddialıyım. 3 farklı sporu (futbol, kick boks, muaythai) lisanslı sekilde yaptım. 12 yıldır da fitness yapıyorum. Kaslıyım (inanmıyorsan fotoğrafımı göstereyim) ve 3 büyük dinin kutsal kitaplarını Türkçe okudum. Ateist ve Sosyal Demokratım. Türkiye'nin en güzel şehrinin merkezinde doğup büyüdüm. 19 yaşının çıtırlığı ve güzelliğine rağmen seninle yarım saat muhabbet edemem, sıkılırım. Sen kültürlü, entelektüel bir erkekle konusabileceğini mi zannediyorsun. Anlatacağın tek şey annenle babanın boşanması ya da lisede sınıf arkadaşınla yaşadığın komik anılar olur.
Kendini deli gibi övmene rağmen soru cümlelerinin sonuna soru işaretinin getirileceğini bilmeyecek düzeyde bir insansın. Türkçe bilip bilmediğini tekrar gözden geçirmeni tavsiye ederim. 32 yaşındasın, anlattığına göre, birçok şeyde tecrübe sahibisin ama ne karşıdakinin ne dediğini anlayacak düzeydesin ne de ön yargılı olmaman gerektiğini biliyorsun.
Muhabbet etsek muhtemlen senin anlatacağın tek şey de kızların yanlış erkek seçimi olur. Çünkü ne muhabbet olarak ne dış görünüş olarak ne de öz güven olarak üst düzeyde bir insan değilsin. Anlattığın donanımdaki bir insan, insanların eğlencesine bulunduğu bu platformda "Off abi ya kızlar da hep şöyle şöyle seçimler yapıyor." diye ağlamaz.
Okumadım ama sana katılıyorum.
Senin gibi ezik bir erkeğin cümleleri tane tane okuduğuna adım kadar eminim. Sadece o kadar başarına, bilgine rağmen küçümsediğin kişiye karşı haksız olman seni bu yalanı söylemeye itiyor, 19 yaşının "çıtırlığına" rağmen muhabbet etmeye dayanamayacağın kişiye takip isteği atan "beyefendi".
Bayağı yükseldim yalnız. Çok seksi bir çirkefliğin var.
Takip isteğini de seyden attim, o 4 kisiden en az 3u erkektir muhtemelen, o erkeklerin egitim duzeyine bakmak istedim.
Ahahaha
Tamam küsme gel öpiyim 😘
Şakasına takıldım sana. Kızma 🥰
Umarım geleceğin de yüzün gibi güzel olur
Telefonun üstüne oturmuşsun
Senin adın ne
Cevap
2Cevap
esmer sakallı sevmiştim. şimdi ben eğitimsiz görgüsüz mü oluyorum saçmalık.)
Çok genel olarak haklısın ama tabi sadece tipte ten renginde değil bunlar
Ben ana sınıf mezunuyum katılıyorum dediğinize
Gönlümün sevdiğini severim
Ben lise mezunuyum karakterli seviyorum
Hmmm sanırım öyle. Daha önce düşünmemiştim
Az sakallı seven ne oluyor peki
Sevmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar