1 yılYani çirkin öyle çıkamıydın bilmiyorum ama niye göre çirkin bir de o var ya herkesin çirkinliği değişir ki yani Mesela kıvırcık saçlı bir kadın da Mesela benim için çekicidir ama başkası için çok saçmadır ya değişir bu ya
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılInsanları genel olarak çirkin sıfatına koymak Allah'a şirk ve koşmaktır onun yerine şunu söyleseniz daha doğru olabileceğine inanıyorum beğenmediğiniz Biriyle sevgili oldunuz mu bu tip olur Başka bir şey olur ama çirkin de sıfatı Allah'ın yarattığı bir canlıya hakarettir sadece bunu hatırlatmak istedim teşekkürler soruyu da Gelecek olursak sevgilim olmadı
010 Yorumla- 1 yıl
Allah'a ortak koşmak ne alaka?
- 1 yıl
Günah dersin filan da... Allah'ın yarattığı şeye çirkin demek Allah'a ortak koşmakla nasıl bir bağ kurdurdu onu merak ettim.
- 1 yıl
@SymrnaCityStyle Çünkü Allah bir canlıyı yaratırken ona bir şekil vermiştir ve Onu yaratırken o şekil uygun görmüştür sen kalkıp da Allah'ın yarattığı bir canlıya Bu çirkin diye ötekileştirirsen Allah a şirk koşmuş olursun hakarettir
- 1 yıl
Şirk, ortak koşmak demek.
- 1 yıl
Yani "Allah bunu biri ile beraber yapmış" veya "Allah bunu yapmayı başkasına devretmiş" demen lazım şirk olması için.
- 1 yıl
@SymrnaCityStyle Tamam işte Zira Ben 38 yaşındayım yani bu soru üzerinden çıkıyorum farklı konulara girmiyorum birine çirkin sakat işte böyle ötekileştirici bir cümle hiçbir zaman kullanmadım en fazla beğenmediğimi onu da yüzüne karşı söylemiyorum bir şekilde bir şeyi hoşuma gitmiyorsa uzak duruyorum
- 1 yıl
Daha ilk itirazımda şirkin anlamını cümle içinde kullandım. Geriye alakasız bir cevap yazdın. Daha sonra yine açıklayıp izah ettim. Bu sefer de "tamam işte" diyorsun. De hele akp seçmeni misin bu algı düzeyi ile?
- 1 yıl
@SymrnaCityStyle a politiğim siyasetle zerre işim olmaz işte Allah'ın yarattığı bir canlıya çirkin diyorsun yani hakaret işte kabul etmiyorum diyosun Daha geçen cuma vaazda Hoca bunu söylemişti Aynen şunu demişti Allah bir kulu yaratırken sana mı soracaktı güzel mi yaratayım çirkin mi yaratayım diye veya sakat yaratayım diye
- 1 yıl
şu an ben sana "çirkin" demek normaldir, günah değildir diye itiraz etmiyorum. Şirk demenin altı boş diyorum. Anlayabiliyor musun? Sen bu algı düzeyi ile apolitiksen ben de Tayyipçiyim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 20,5b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır, beğenmediğim biriyle neden çıkayım.
12 Yorumla- 1 yıl
İllaki beğendiğim bir şeyler olmalı
- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u 1 yılben tipe bakmam sevdiğim kadın en güzelidir.
00 Yorumla
1 yılilişkim olmadı fakat begendikleriijme arkadaslarım hep çirkin demiştir biraz farklı bir zevkim var
27 Yorumla- 1 yıl
hatırlamıyorum uzun olmustur😅😅
- 1 yıl
*uzun zaman oldu 😅
- 1 yıl
yoo olabilir de artik herkes ayni sanki😅
- 1 yıl
😄😄
1 yılçıkmadım, bi kaç saat takıldım ama. işin garibi, sürekli aklıma gelen de o, onca güzel hayatımdan geçmişken. psikopatım heralde
014 Yorumla- 1 yıl
Benim ki değildi :) sizi bilemem de
- 1 yıl
Değil. Benim gibi duygusuz katı duvar bile düştüyse..
- 1 yıl
Yani bunu uluorta saçacak değilim ya
- 1 yıl
Böyle, bal satan tv kanalı reklamıarası şaban filmi gibisin :)))
- 1 yıl
Belki eğlenceli bi ysnın da vardr bilemem de, garipsin
- 1 yıl
Konuşmak istediğinde beklerim.
- 1 yıl
He, yaklaşan bütün kscanları kestim zaten, bodrumdalar. Öyle bi silah icat ettim, telefondan telefona :)
Kafa kırık biraz doğru, ama sizin sağlam adamlar daha s. lak ve daha çok zararlılar
1 yılHerkesin beğendiği benim beğenmediğim biri olmuştu evet
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Beğenmediğim biriyle olmaz. Güzellik önemli.
02 Yorumla- 1 yıl
Hangi çirkinlikleri kabul etmezsiniz
- 1 yıl
Yüz güzelliği iç güzelliği ikisi de
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılCiktim neden cikmiyayim. Nesen kendini cirkin olarak goruyorsun
03 Yorumla- 1 yıl
Kim ozaman kimmm cabuk soyle cabukkk 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılÖyle birini sevmiştim zamanında kafama s0kim dmdmkd
02 Yorumla- 1 yıl
1-2/10 tipi olan biriydi
Evet, fiziksel ve görünüş olarak beğenmediğim birisiyle olmuçtum
01 YorumlaEvet çirkinlik 2. sırada benim için insanlığı
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılO nası söz öyle hiç hoşlanmadım😒 güzel bakan güzel görür. Çirkin bakan çirkin görür.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBir insanın kalbinin güzelliği yüzüne yansıyorsa O insan güzel bir insandır O yüzden çirkin bir insanla çıkmadım...
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yılHayır denk gelmedi değil bana çirkin gelmedi çünkü yüreğini sevdim ben, herkes sen bunu nasıl beğendin diye soruyordu ama bana çirkin gelmiyordu... Yüreğinde ki sevgiyi hissediyordum ben.
- Aşk İlişkileri konusunda 863 cevap paylaştı.
1 yılÇirkinin @mı güzel olur dediler diye çirkin sktim shshshshs ama çıkmadım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBuluştum ama çıkmadım olmuyor bünye kabul etmez yüzü güzel olmasa da fiziği iyi olursa gideri vardır en azından
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılEyvallah 😉
Gizli Üye(30-35)1 yılÇok yakışıklı olmayıp ısındığım biri oldu. Ama çirkin bulmuyordum.
16 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBilmiyorum ama iyi anlaşıyordum yani boylu posluydu. Dağ gibi adam
Cevap sahibi1 yılYani ama eskide kaldı işte
Cevap sahibi1 yılEvet
1 yılHayır, bir yönden bana çekici gelmiştir.
13 Yorumla- 1 yıl
Önceliklerimiz neydi
- 1 yıl
Duruşu, bakışı, gülüşü
- 1 yıl
En güzeli
Gizli Üye(45 üstü)1 yılHayır biri kıvanç tatlitug'a, diğeri Leonardo dicaprio ya benziyordu
15 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBence değilim sonuçta ayrıldık ve bu ilişkiler bana hiç iyi gelmedi
Cevap sahibi1 yılOnu da tanıdık değer verince hepsi aynı insana dönüşüyor
Gizli Üye(36-45)1 yılbazı çirkin diye söylenenler aşırı çekici oluyor hem de aşık olunacak derecede
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılbence zayıf yüze sahip olmaları ve verdikleri auraları
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. İçi güzel olsun gerisi kolay
02 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTip umrumda olmaz ilişkilerimde
Karaktere bakarım016 Yorumla
Cevap sahibi1 yılİlk etaptada
Analiz yeteneğim. var zaten
Az çok anlarım
Cevap sahibi1 yılEgoya gerek yok normal biriyim
İki üniversite okumuş atanması olmamış işçiyim
Cevap sahibi1 yılOkumuş insanları ezen bir düzen işte
Cevap sahibi1 yılGel senle tanışalım
Cevap sahibi1 yılHayatında biri yoksa
Hayatındaki adam olmak isterim
Cevap sahibi1 yılCiddi ilişki isteyen bir adamım
Cevap sahibi1 yılBana bir şans ver oldu oldu olmadı olmazsa konuşmayız olur biter
Bana güvenini kazanmak için fırsat ver
Cevap sahibi1 yılBelki yüreğine yeni can suyu olacak bir temiz yürekli adam lazımdır
Cevap sahibi1 yılPes etmek var mı hanımefendi
Gönül yolunda
Gönlündeki nehir kurumuşsa benim ruhum saf temiz duru sevda damlası o nehri yeniden
Suyla doldurur
Cevap sahibi1 yılSaygı duyarım kendine iyi bak
Gizli Üye(25-29)1 yılCinsellik için evet 1 kere oldu daha da olmadı. Yapmak istemedim.
00 YorumlaÇirkin demeyelim de herkesin kendine göre güzelliği vardır elbet , bana hitap etmeyen elektrik alamadığım oldu
03 YorumlaEvet hem de en kralından... Merak eden olursa anlatırım
07 Yorumla- 1 yıl
Bazen gerçekten kendi kaptırıp seviyorsun hareketleri hoşunuza gidiyor mesaj reşit iken yüzünüz gülüyor ama yanınızda olduğu zaman ister istemez bazı şeyleri sorguladığınız zamanlar oluyor buradaki en önemli dayanak onun size olan sevgisi tabii bir yerden sonra ayrılık kaçınılmaz ama saygı duyuyorsanız birbirinize bunu erteleyebilirsiniz
- 1 yıl
Evet bu tespitler tamamen doğru ama şöyle bir şey de var ki kızlar erkeklerde karakter görürse bir şekilde tutunabiliyorlar. Genelleme yapmayacağım ama kızların en az %65'i çirkin (hiç tasvip etmediğim bir kelime ama kullanacağım) ise karakter yönünden de zayıf oluyorlar. Çirkin olduğunu bilen kızları tenzih ederek konuşuyorum; hem çirkin olup hem de kendisini prenses zannediyorsa, o kıza katlanılmıyor.
- 1 yıl
Olaya senin açından bakarsak bir bayan olarak, "çirkin bir erkekle çıkmak" bence çok kötü bir şey. Ben bunu ultra yakışıklı birisi olarak değil 180cm 100kg "bence yakışıklı olmayan" biri olarak söylüyorum. Tabii kendime çirkin demiyorum sadece yakışıklı değilim diyorum ama ben beni seven insanlara şaşırıp korkuyorum bir sıkıntı mı var neden ben diye.
1 yılÇıktım cirkindi ama çekici biriydi
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı.
1 yılÇirkinlikten kastınız
18 Yorumla- 1 yıl
Bu kul hakkı hanımefendi kimin güzel ve ya çirkin olduğunu siz belirleyemezsiniz
- 1 yıl
Hayır oradaki mantık şu beğenmek ile çirkini aynı anlamda kullanmış çirkin Allah'ın yarattığı bir canlıya hakarettir ve bu yüzdendir ki insanların sadece beğendiği ya da beğenmediği olur bu yüzden Sadece beğenmek ya da beğenmemek kelimesini kullanmak daha doğru olur diye inanmak istiyorum
- 1 yıl
@visneliturta34 kimsenin tercih etmediği diyelim, yoksa herkesin kendine göre güzellikleri var
- 1 yıl
Tamam işte en doğrusu bu 😊
- 1 yıl
He o zaman oldu
- 1 yıl
@visneliturta34 Tmmdır şimdi oldu
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılHayır tabi ki. Çirkin kızlar bacımızdır.
01 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 698 cevap paylaştı. Yani çirkinlik anlayışı değişir bence
02 Yorumla
1 yılÇıktım önemli olan içi bence
02 Yorumla- 1 yıl
Yani illaki
1 yıl10 15 sene önce 3 kere
06 Yorumla- 1 yıl
Kızlalrın yüzü
- 1 yıl
Sen peki
- 1 yıl
Anladım
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılIlgi cekici tarafi vardir :)
05 Yorumla- 1 yıl
Konusmasi, giyimi, bir tarzı, sanatı yeteneği vs. )
- 1 yıl
Herkesin bir begeneni vardır :)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılEvet birçok kez
03 Yorumla- 1 yıl
Hayır attığı resimler ile kendisi uymuyordu bende incitmemek için farkettirmeden bitirirdim
Çıkyığım kimse olmadı.
03 Yorumla
1 yılAllah günah yazmasın evet
04 Yorumla- 1 yıl
Hemde çok çünkü sosyal medyada tanıştık hiç ama hiç göründüğü gibi gelmedi bende devam ettirdim kısa süre sonra yapamadım
- 1 yıl
Yoooo
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılHiç güzellede çıkmadım
02 Yorumla- 1 yıl
Haliyle evet
Gizli Üye(18-24)1 yılarkadaşlarım sana göre değil çirkin bukuyodu sanırım ama bence güzeldi
01 Yorumla
1 yılEvet yüzü çirkin fiziği seksi idi
05 Yorumla- 1 yıl
Yüzün götürdüğü yerden fazla götürüyor
- 1 yıl
Bence fizik çok etkili ben çok etkileniyorum ya seksi fiziği olsun her türlü varım ben
- 1 yıl
Senin yaş doğru mu bu arada merak ertim
Gizli Üye(18-24)1 yılKanka fiziksel olarak beğenmediğim biri ile çıkmıştım sırf karakteri güzel diye.
05 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSonuç beğenmediğin birinden ne olursa olsun elektrik alamıyorsun ayrıca karakteri konusunda da bana doğru gelmiyecek şeyler gördüm ayrıldık.
Cevap sahibi1 yılKanka dış güzellik önemli değil önemli olan iç güzellik diyen biri yalan söylüyordur. Dışını beğenmediğin kimsenin içini merak etmezsin.
1 yılGüzellik gelip geçicidir.
03 Yorumla- 1 yıl
Allah esirgesin kaza olur başka şey olur yüz güzelliği geçer
- 1 yıl
Yaşın doğru mu
Gençken evet bir tane var öyle
06 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 471 cevap paylaştı.
1 yılyaş ilerledikçe seçenekler daralıyor
01 Yorumla
1 yılÇirkin diye nitelenmemeli, hayır
01 YorumlaSelam bile vermem, ne çıkması mk
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 934 cevap paylaştı. Beğenmedim biriyle çıkmam
01 Yorumlaciktim ama beni birakti
02 Yorumla
1 yılBeğenmediğim biriyle neden beraber olayım ki
02 Yorumla- 1 yıl
Yok hiç öyle bir şey yaşamadım
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet... Evlendim fakat yürümedi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Hayatımda kimseyle çıkmadım
06 YorumlaEn güzel vajina çirkinlerde oluyor ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇıkmadım ama yatmıştım..
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılDeğişikti ya hiç tarif edecek şekilde düşünmedim..
Gizli Üye(36-45)1 yılBu dediğin yoklukta nefis körlemeyi içine alır
04 Yorumla- 1 yıl
Çok kötü bir durum
Cevap sahibi1 yılArzuya göre özellikler taşıyan bir kızla bazı şeyler de çok özel olarak yaşanır
- 1 yıl
Kırıcı bir duygu
Cevap sahibi1 yılNeden kırıcı olsun ki her insan farklı özellikleri çekici bulur bu özellikle fiziksel özelliklerdir
Gizli Üye(36-45)1 yılEvet cirkindi ama oral seks filan yaptiriyordum
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılCirkin iste anca oral seks
Gizli Üye(36-45)1 yılHayır. Hep yoş kadınlarla birlikte oldum.
08 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYoş yazmışım, hoş olacaktı. Denk gelmedi.
Cevap sahibi1 yılKalpleri de güzeldi de, olmadı birtakım şeyler.
Cevap sahibi1 yıl40 yaşında mısın
Cevap sahibi1 yıl36 yım ben de
Gizli Üye(30-35)1 yılBeğenmediğim birini opemem bile
06 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYooo
Cevap sahibi1 yılYinede bakmam
Cevap sahibi1 yılMerak ettim seni
Gizli Üye(25-29)1 yılYaşın doğru mu
00 YorumlaDenk gelmedi ama çirkin olsa ne olur?
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılEvet 🤣
02 Yorumla- 1 yıl
Baya bir uzun sürdü 🤣sevdim
- Aşk İlişkileri konusunda 497 cevap paylaştı.
1 yılÇıktım
03 Yorumla- 1 yıl
Devam
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılfizigine bakarım
04 Yorumla- 1 yıl
fizik tabi
- 1 yıl
balik etli kabul
1 yılHayır yemiyecegim yemeği seçmem hucbir zaman
01 YorumlaEvet çıktım
02 Yorumla- Devamını Gör (34)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri