Sevgilim artık neden böyle?

Umarım sonuna kadar okur bana güzel yorumlarınızı yazarsınız öncelikle 20 yasindayim 1 yıllık bir ilişkim var ondan önce kimseyle yakınlaşmadım yakınlaşma dedigim yanlış anlaşılmasın opme falan yani 6 subat depremini bilirseniz bizde o depremi yaşadık sevgilim abisi ve teyzesi hariç herkesi kaybetti o depremde psikolojisi baya bozuk o 1 yil boyunca hep yaninda oldum 6 subat gecesi yuruyuslerinde hep onunlaydım sabaha karşı 5 6 lara kadar hasta halimle elimden gelenin en iyisini yaptım mutlu olsun diye annesi babası kendisinin fotoğrafını yaptirdim dikkat ettim bir ilişki içerisindeyken etrafa karşı hep dikkatli oldum hareketlerim konusunda o da oyle zaten memnunum ama bu aralar çok kavga ediyoruz benimde kırdığım zamanlar oluyor ama o da beni çok üzüyor bazen kırıcı laflar söylüyor bazen çok umursamaz davrraniyor en başta böyle değildi hep beni kaybetme korkusu vardı Şu an neden boyle sizce 1 hafta önce tartıştık kendisini kırdım acaba ondan dolayı mı kötü bir sevgili de değilim ama bazen onun yüzünden yetersiz hissediyorum kendimi ilk kez asik oldum çok toyum farkındayım ama hep kendimden ödün verdim tüm kalbimle sevdim böyle davranması beni mahvediyor cok hasta bu ara neden böylesin dediğimde ilgilenemiyorum iste halim yok diyor ama ben hasta olduğumda hep onun yanında olmak onunla konuşmak istiyorum hasta diye yanıma gelmedi sebebi ise bana bulaşır falanmis dusunceleriniz neler nasıl davranmaliyim

Sevgilim artık neden böyle?