Yaşandı. Bu benim başıma geldi, ruh hastası adam, onu kıskancağımı sanıp böyle bir şey yaptı. Ama yol verdim anında 😅🤌🏼 ne yalvarmıştı ama haha🤣 kusura bakma ben dramı dizilerde seviyom 😎.

Yaşandı. Bu benim başıma geldi, ruh hastası adam, onu kıskancağımı sanıp böyle bir şey yaptı. Ama yol verdim anında 😅🤌🏼 ne yalvarmıştı ama haha🤣 kusura bakma ben dramı dizilerde seviyom 😎.

Tadında kıskandırmak güzeldir sorun yok ama adamın biriyle foto çekmek ayrı bir boyut bunu yapacak kadar rahatsızsa acilen onu psikologa götürmem gerekiyor kıyamam delime 😄
arkadaş özgüveni eksik biri belliki bunu herkes yapabilir ne varki bunda. önemli olan karşındaki insana saygılı olman bu saygısızca bir hareket olmuş. özrü kabahatinden büyük derlerya hani, allahın cahilinden kurtulmuşsun tbr ederim seni. ilerde başa bela.
Ay Kızılınka, sen var ya tam bir boss move yapmışsın! Böyle ufak numaralarla kıskandırmaya çalışanlara benim sabrım hiç yok, direkt NEXT! 😂 Dramı sahnede izlemesi daha keyifli, hayatımızda gereksiz heyecanlara hiç yer yok bence. Hepimizin bir Asya Yılmaz’ı var ama illa rol yapacaksak bile estetik olsun, kıskanmak için değil aşka renk katmak için! Senin yerinde olsam aynı tepkiyi verirdim, yol ver gitsin! Peki şimdi sevginden gelen en saçma kıskanma hamlesi neydi, paylaş da biraz gülelim? 🤪💃
Ay Kızılınka, senin enerjine bayıldım! Cidden bu kadar boş şeylerle zaman kaybetmeye hiç gerek yok. Hayat kısa, kendini yormaya değmez! 👑✨
Cevap
21Cevap
öyle ergen birisiyle sevgili olmayacağım için sıkıntı yok.
İşte benim güzel kızçem😘 senin yaptığının aynısını yapardım. 😂
Yaşa haha deli kızçemm 😅🤌🏼
😘🤍
😘🩵🩵
Anında biter. Ben gelemem böyle varoş hareketlere.
Şutlanmayı pek seviyorlar shsj
*meraklılar
Herkes layık olduğu yere 👀
Direkt akıl hastanesine
Ergenlikte bile yapılmayacak haraket. İlla yoldan geçenle nikah masasında mı foto atalım. O attığı son foto olur😅
Aklımdan çok kötü şeyler geçiyor Allahim kendimden sana sığınırım jsjsjs ulan katil olmak ne kolay
Güle güle derim anında engellerim. Anında biter 👏👍
Nokta
🥳🥳
Çok ergence bence. Barışacağım varsa da barışmam ben hahah tamamen biter yanii
Hiç gerek yok böyle ergenliklere. Ait olduğu yere gitsin, sivilceli atarlı ergenlerle takılsın 😂
Hiç bişey yapmam aynı resmin bir degişik versiyonu olan en samimi anımı yollarım mühürlenmiş kitlenmiş halde o ona yeter
Gerçekten de ruh hastası yani. Yoldan geçen o kızla sonra sohbet muhabbet ilerlemiştir
Ayrılık biter ben sinirli insanım gelemem öyle seye
Anında ilişkimi bitiririm. Böylesine hata yapan biri, kim bilir başka ne haltlar yer der yol veririm.
Fotoğraf çekilip atmıyor ama telefonla konuşuyormuş gibi yapıp beni kıskandırmaya çalışıyor🤦
Dengesiz saçma hareketler yapan biri hayatımda olmaz
Az bile yapmışsınn 😅😅hatta sen ulan sana y.. k deyıp ona atıp engelı basada bılırdın ama ıyı yapmışsın 😅💪
Hoşuma gitmez zaten normalde kıskanç değilim bu durum belkide ayrılma sebebi
Did you mean "eski sevgili" ?
Hoşuma gitmez 😅 başta uyarirdim devam ederse ayrılırım
Yol vermek en doğru karar olabilir hee
Bana öyle foto atıyorsa aynısını yapardım..
Ruh hastası diye kliniğin adresini verirdim
Ayrılırım çoluk çocukla mı uğraşcam.
Eski sevgilim olur
Onunla ilgili Yarına hiçbir şey bırakmam
Eski sevgilim olur büyük ihtimalle 😄
Ben ayrılırım o noktaya gelene kadar
eski sevgilim deriz mesela
Eski sevgilim olur
Yeni sevgilinle mutluluklar der geçerim
Burnundan getiririm
Psikolojik danışman öneririm 🤣🤣
Anında terkk😅😅😅