Bana bütün kredi kartlarını verin içi boş duygular size kalsın 😀😀

Bana bütün kredi kartlarını verin içi boş duygular size kalsın 😀😀
O zeka seviyesindeki biri zaten ne yaptığını da sorgulamaz, sorgulayan insan mutsuzlaşır. Bu tiplere bakarsanız üzerlerinde gereksiz bi mutluluk vardır hep. Bu hep zeka düşüklüğünden😄
Özetle, evet 😄
🌸
Tabiki para bu devirde önemli ama yeni evlide ev boş hiç bir şey alınmaması lazım ikisi çalışıp ikisinin maaşi ile o evi doldurması geçinmeye çalışması lazım ki hayatın ne olduğunu ilişkinin uzun süre sürecek olduğunu anliyacaklar şimdiki kızlar baba evinde bulamadığını erkek evinde arıyor
Cevap yaklaşımın hayranlık ötesinde.
Bu kafada olamadık bir türlü. Kendimizden çok hep karşımızdaki düşünen olduk. Bizden gitsin ama canı da sağ olsun dedik.
Giden gitti ama yine giden bizden gitti. Ne diyelim
Cevap
9Cevap
Valla en çok onlar mutlu...😀
Asıl öyleleri mutlu oluyor tabi ki de
Olur😂 çünkü buna göre birini tercih eder. Çulsuz birini istemez. Hayat böyledir. Bana göre doğru olmasa da gerçekler bunlar.
Öyle😀
Eşi falan bilmem de anasını babasını kredi kartı gibi gören kızlar, oğlanlar müthiş mutlu valla 😂😂😂
Bu benim gözümde kadını "cinsel obje" olarak gören erkekler ile aynı mantık. İkisi de kesinlikle uzak durulması gereken tipler
Kocamı görürüm, sonuçta hayat arkadaşım ama sevgilimi aslaa.
Belli bir zamana kadar mutlu olur sonra duygusal açlığa düşer, iş işten geçmiş olur.
Olmaz diye bi ton sayarımda en çok da onlar mutlu oluyor😂
Para harcamayı mutluluk olarak görüyorsa evet mutlu olur.
Duygularını yaşayamayan kadını kredi kartı da paklamaz heyhatt
Sahte mutluluk o gerçek mutluluk o değil para her zaman mutlu etmez
Kişiye göre değişir ama kredi kartı bitince de tüm mutluluğu biter
bence mutlu olmaz ya bir yere kadar olur sonrasında sevgi ister
Kendisi de cinsel obje olarak görülmeyi kabul ediyorsa iki taraf içinde sorun yoksa bize ne
bişey diyim mi bi tek o kadınlar mutlu
En mutlu kadın o dur aslında
Hayır hiç bir zaman mutlu olamaz
Zaten öyleleri sevilmiyo mu😀
En çok onlar yaranıyor
Bence olmamalı ama nedense geneli mutlu
Limit yetersizse olmaz.
Neden kredi kartımı vereyim ki?
Mutlular valla ben görüyorum sjs
Olmaz..
olur
Evrt