İlk gün
ilk hafta
ikinci hafta
bir ay sonra
hafta sonları
sevgililer gününde... vs
ilk hafta
ikinci hafta
bir ay sonra
hafta sonları
sevgililer gününde... vs
ilk gün mal gibi..
ilk hafta evden çıkmamam sürekli uyuma işe gidiorsada hiç bir şeyden keyif alamama..
ikinci hafta içer bir yerlerde üzülür depresyon müzikleri..
bir ay sonra bir az olsun toparlar
haftalar sonra normal seyrine döner
sevgililer gününde işte o gün ağlar...
sevipte bir ilişkiye o kadar emek veripte bir şekilde çöpe atmak kolay değil.. unutmakda kolay değil..
Sevdiysem eğer o kızı çok kötü olurum bir kere ağladığımı biliyorum açık ve net konuşayım erkek adam ağlamaz falan demesin kimse
Asıl erkek adam ağlar bence. Ağlamayan ruhsuz öküzdür. Duygusuz insanları hiç sevmem
Ama harbiden sevmiştim
Bende merak ediyorum ya saol valla iyi ki sordun soruyu kadinlar gibi acaba depresyon da oluyolar mi
ben 1 hafta boyunca ağlayani gördüm aşkından şarkı bile söyledi :) zaten sonra tekrar baristilar
Cevap
9Cevap
tamamen kısıden kısıye degısecek bır durum :)
bende aksıne duygusal acı cekmeyı sevıyorum bu durumlar :)
ama 1 ay sonr atlatmıs oluyorum :) nefret duygusu buyutuyorum ona karsı :)
1 ay diyosun
Eğer sevdiği bir kişiden ayrılırsa tip bunun adına depresyon diyor.
bazen aynı gün yeni bir sevgili buluyorum, bazen de affettirmek için ne yaparım diye düşünüyorum. o an ki durumuma bağlı :D
Erkeği kadını olmaz bunun emek verdiysen sevdiysen çöpe atmak zor gelebilir ha çöpe atılıyor ise şunu bilki çöpe atılması gerek her sevgi doğru demek değildir doğru insanı beklemek en guzeli
Hayatımda bir kere gerçekten aşık oldum ondada kavga edip ayrılınca tek gecelik ilişkilerle acımı dindirmeye çalışmıştım.
karektere çok baglı bir durum fırtınalar yaşar ama asla belli etmez kimi yani ben :))
Anlatırmısın?
Ben de çok merak ediyorum onu
uzun uzun anlatırdım ama keyfim yok
Hiç kavga edip ayrılmadım 0_o
Seviyorsak berbat hissediyoruz
İkinci hafta nasıl hissediyorsunuz genellikle
Araştırıyormusunuz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar