Hayatı boyunca sadece iki tane ciddi ilişkisi olmuş bi tanesinde aldatıldığı için ayrılmış. 5 sene sonra sevildiğini sanıp evlenmiş onunla da maddi konularda aldatılıp boşanmış. En ufak ilgiyi, en ufak bi şeyi sevgi zanneden bi enayi oldunuz mu hiç? İnsanlara bakıyorum ne kadar mutlular aile olmayı başarabiliyorlar. Hüngür hüngür ağlamak istiyorum. Bu kadar iyi bu kadar düzgün kalmaya çalışıp bi insan neden bu kadar sevilmez!
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılBazen birine iyi davranmanın ve düzgün bir insan olmanın seni sevdireceğini sanıyorsun. Çünkü kalbin temiz. Çünkü sen sevince dibine kadar, gerçek, saf ve hesapsız seviyorsun. Ama işte hayat hep öyle işlemiyor.
Ne kadar iyi olduğun, ne kadar sabrettiğin, ne kadar değer verdiğin bazen hiçbir şey ifade etmiyor karşındaki insanın gözünde. Bu adaletsizlik değil de ne?
Aldatılmak... hem duygusal hem maddi olarak. İki kere. Bu insanın öz saygısında tabiki derin yaralar açar. Ve sonra en ufak bir ilgiye bile tutunmak istemen...
Bu bir zayıflık değil, bu bir ihtiyaç. Sevgiye aç kalmış birinin su bulmuş gibi davranması kadar insani bir şey yok. Kendini enayi gibi hissetmen çok anlaşılır ama aslında sen sadece insan gibi davranmışsın. Hissetmişsin. Umut etmişsin. Bunun nesi yanlış?
Ama işte başkalarının mutluluğuna bakıp kendini daha da eksik hissetmek de cabası. Onlar aile olmuş, sen hala sevilmeyi bekliyorsun. Ve bu bekleyiş insanı en çok yoran şey biliyor musun? Çünkü bu dünyada en çok hak ettiğin şeyi sevgiyi sanki sadece izliyormuşsun gibi hissettiriyor sana.
Niye sevilmiyorsun? Bence bu soru yanlış. Sen zaten sevilmeyi hak ediyorsun. Sorun karşına çıkan insanların sevgiyi bilmemesi. Onlar seni sevecek derinliğe, samimiyete sahip değildi belki de. Bu senin değil onların eksiği. Ama bu acını hafifletmiyor biliyorum.
Ağla içindekileri dök komplece gerçekten... Ama lütfen kendine asla eksik deme.
Sadece henüz hak ettiği şekilde görülmedin. Ama bu sevilmeyecek biri olduğun anlamına gelmiyor..❤️🙏🏻
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yıl
Ağlamanız gerekiyorsa içinizi boşaltın biriken göz yaşlarınızı.
Ama sonra kendinize gelin.
Geçmişte yaşamak ne kazandırmış veya ileriye bakmak ne kaybettirmiş erkeğe veya kadına.
Bir defa kendi içinize dönün ve çıkın.
Durup durup sürekli ısıtmayın lütfen.
Eğer gerekiyorsa bir kişiye içinizi dökün ve rahatlayın.
Kendi hayatımızı başkalarının şekil vermesine izin verirsek başkalarının mutluluğu ile mutsuz oluruz.
Sevilmeye hazır , hatta bir o kadar sevmeye hazır insan var ki sadece yapılması gereken müsait olmak ve müsait olunması.
Biraz duygu , biraz mantık , biraz Empati , biraz yapılabilirse minimum önyargı ile yaklaşmak.
Elbette herkes kötüyle tanıştı bir şekilde hayatta.
Ama iyiyi olanı seçmek , seçebilmek , imkan sağlamak (ben gitmem o gelsin mantığından uzak ama temkinli) gerek.
Benim hayattan öğrendiğim.
Ben eğer biriyle mutlu olacaksam bunu kendim ve kendi başıma belirlemeliyim.
Bu herkesin kullandığı kıstaslar değil , bana uygun olan olmalı.
Bu ancak beni ve benimle beraber olanı mutlu edebilir, akabinde de kötü insanlardan ve bu kişilerin kötü isteklerinden korur.
Her insan kendi içinde bir güç barındırır , bu gücü araştırın ve bulun lütfen.
Kötü, bir örnek değildir , örnek olan iyi güzel faydalı olandır.
Biz toplum olarak ne yapıyoruz hep kötüyü ön plana çıkartıp , iyi güzeli doğruyu gerçeği saklıyoruz.
Neden çünkü haberi olmasın , kendine nasıl birini bulması gerektiğini bilmesin, mutlu olmasın diye.
Görsel medyaya bakın, sosyal medyaya bakın.
Her şey ortada.
Yapmayın bunu kendinize.
Karamsar olmak yok,
Hayat devam ediyor.
Elbette sizi sizden daha çok sevecek biri var.
(Sizinde seveceğiniz.)
Buna inanın lütfen.
Bu durumda sadece bu karşınızdaki kişinin tek başına yapabileceği bir şey değil.(Bunu unutmayın.)
İlk önce kendi içinize dönünüz.
Kendinize güveniniz.
Kendinizi tanıyınız.
Daha sonra isteklerinizi belirleyiniz.
Fikriniz ve düşünceniz 3. veya 4 kişilerden etkilenmeden yapılmalıdır.
Mümkünse yardım almalısınız.
Hayatınıza devam edebilirsiniz.10 Yorumla
1 yılSevilmek bir haktır ve siz de sevilmeyi hak ediyorsunuz. Şu anda hissettiğiniz bu yalnızlık ve sevilmeme duygusu geçici olabilir.
Bu konuda konuşmak size iyi gelebilir. Belki güvendiğiniz bir arkadaşınızla, aile üyenizle veya bir uzmanla duygularınızı paylaşmak size farklı bir bakış açısı sunabilir ve rahatlamanıza yardımcı olabilir. Kendinize merhamet göstermeyi ve bu zor zamanlarda kendinize iyi bakmayı unutmayın.10 Yorumla
1 yılSoruyu gizliye almadan yanlışlıkla ben sordum zannettim. Kendimizi öyle bir seveceğiz ki başkalarının sevgisinden şüpheye düşmeye ihtiyaç bile duymayacağız..
11 Yorumla
Soran1 yılBende böyle düşünüyorum
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Bu duygularını okumak kalbimi sızlattı dostum 💔 Seninle aynen o duyguları yaşadım, insan kendini sevgiye açıyor ama karşılık gelmeyince ezik hissediyor. Ama inan, senin değerini bilen biri mutlaka çıkacak karşına. Kendine sarıl, bu geceyi atlat ve güneşin yeniden doğacağına inan! 🌅💖 Sen de sevildiğini hissetmek için ne yapmayı düşünüyorsun? anlat bakalım! 🌈✨
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
64
Cevap
91Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılBir şeye çok yoğunlaşıp istersen o şey olmaz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u 1 yılbende sevilmedim hiç
00 Yorumla Bazen duygusal olarak zor zamanlar geçirdiğinde, her şey üst üste geliyor gibi hissedebilirsin. Sevgiyi, anlayışı ve desteği aradıkça, bazen bu tür duygular seni bulabilir. Anlatmak istediklerini tam olarak anlıyorum. Sürekli iyi olmaya çalışmak, insanlara değer vermek bazen yanlış anlaşılabilir ya da karşılık bulmayabilir. Ama bu, senin doğru ya da değerli olmadığın anlamına gelmez. Duygusal olarak kendini yalnız ve anlaşılmamış hissettiğinde, bu yalnızlık seni daha derinden etkileyebilir.
İnsanların aile kurabilmesi, mutlu ilişkiler yaşaması seni üzse de, onların hayatı senin hayatını yansıtmıyor. Herkesin yolu farklı, yaşadığı zorluklar farklı. Bazen başkalarının hayatındaki düzen seni daha da kırabilir. Ama unutma, herkesin bir hikayesi var, senin hikayen de bu zor dönemi aştığında, seni daha güçlü ve daha anlayışlı kılacak. Bu tür duygular geçici, ve zamanla daha sağlıklı bir şekilde kendini ifade edebilecek, belki de seni anlayacak birini bulacaksın. Bu anlık kaybolmuşluk duygusu zamanla geçecektir.10 Yorumla
1 yıl
Yazdıkların, içinde taşıdığın büyük bir kırgınlık ve derin bir yalnızlık duygusunu gösteriyor. Bir insanın elinden gelenin en iyisini yapmasına rağmen sevilmemesi ya da defalarca hayal kırıklığı yaşaması gerçekten yıpratıcıdır. Bu hisleri "enayi" olmakla tanımlaman da aslında içinde ne kadar çok iyi niyet, saf bir sevgi arzusu taşıdığını gösteriyor.
Sana şunu içtenlikle söyleyebilirim: Sevgiye en çok değer veren insanlar, bazen onu en zor bulanlar olur. Çünkü yüzeysellikte değil, derinlikte yaşamak isterler. İnsanlara baktığında onların mutlu olduğunu görebilirsin ama kimse dışarıdan göründüğü kadar kusursuz değildir. Aile olmak, birini bulmak değil; gerçekten anlaşmak, emek vermek, güvenmektir. Sen zaten bunun ne kadar kıymetli olduğunu bilen birisin.
Sevilmemek senin değerinden bir şey eksiltmez. Birilerinin seni tanıyamamış, kıymetini görememiş olması senin az olduğunu değil, onların gözlüklerinin bulanık olduğunu gösterir.
Ağlamak istiyorsan ağla. Duygularını bastırma. Ama sonra kendine şunu hatırlat: Sen hâlâ içi sevgi dolu bir insansın ve bu dünyada hâlâ senin gibi bir kalbi hak eden biri var. Belki onu henüz tanımadın ama bu, tanımayacağın anlamına gelmez.09 Yorumla
Soran1 yılYa sıctık valla herkes filozof olmuş diyecektim ki …. Bu yorumların bu kadar aklı başında olmasına imkan tok erkekler bu kadar mantıklı konuşamaz
Soran1 yılChatGPT den mi kopyala yapıştır yaptın kanka ajajajajajajjs
- 1 yıl
Yesss 😄😄😄😄😄
- 1 yıl
Hemende nası anladın😄
Soran1 yılAjajsjsjsjjssj erkek nasıl yazsın bu kadar şeyi düşünerek asla
Soran1 yılVe bende yapıyorum o yüzden aklıma geldi hemen
Soran1 yılKafayı yedik ya
- 1 yıl
Ama çok akıllı bu sistem gercekten, benim sahsi yorumum şu hersey kısmet nasip dua etmekten baska caren yok allahtan isteyeceksin yarına çikacaginin garantisi yok evlenincede mutlu olcagininda garantisi yok sen şu an strese girmeden huzurunu kacirmadan hayatini yasa
Soran1 yılDoğru söylüyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 584 cevap paylaştı.
1 yılHayatım emin ol kimsenin hayatı toz pembe değil, bize göstermek istedikleri taraflarını gösteriyorlar. Şahsen ben de şimdiye dek sevildiğimi hiç hissetmedim. Onların sevme ve bunu gösterme anlaşışlarıyla benimki hep farklı oldu. Kimse beni kaldırmadı, ben kendimi kandırdım diyorum ufacık sevgi kırıntılarına.
Şimdi gelen ağam giden paşam. Artık doğru sevecek kişi olsa da ben istemiyorum. Hayatta öğrendiklerimle sert keskin sınırlar virajlar çizdim kendime. O virajlardan geçecek sınırlarımı ihlal etmeyecek biri mümkün görünmüyor.
İki kedim var, onların limitsiz sevgisine sığınıyorum.12 Yorumla
Soran1 yılBenimde iki kedim var şimdi kedilere takmış millet agır hasarlı kız diye hey allahım güzel olan her şeye bi bahaneleri var.
- 1 yıl
Eğer sokaktan kolu kesilmiş, çöpe atılmış kediye yuva olmak ağır hasarlıysa evet öyleyim. Bu da kimseyi ilgilendirmez.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılKıyamam yaa , yaşadıklarınız ağır olmuş ve gerçekten üzüldüm, ama tüm yaşadıklarınız sizin enayi olduğunuzu değil iyi kalpli güzel düşünceli bir insan olduğunuzu gösterir bununla birlikte bu şekilde olarak hayatınızı devam ettirme gayret içinde olmanız , gerçek ve temiz bir sevgi ile sevilmeyi ne kadar çok hakettiğinizin en açık göstergesi. Bundan sonraki süreçte sabrederseniz daha güzel bir sevginin sizi bulacağına şüphem yok. İlişki adımlarınızda duygusal düşünme kısmıyla değil gerçekçi düşünme yolunu tercih etmeniz çok önemli. Oluyor. Lütfen ağlamayın ağlamaklı bile olmayın , üzüntüden kaşınızın edilmesini bile istemem.
13 Yorumla
Soran1 yılO kadar güzel yazmışsınız ki yapay zeka zannettim
- 1 yıl
Güzel bulmanıza öyle çok sevindim ve mutlu oldum ki , bilemezsiniz 😊😇🌹. Çok teşekkür ederim. Anlattıklarınız karşısında , zihnimde oluşan gerçeklerin , kalbimdeki hislerin tüm samimiyetiyle yazdığım ifadelerdi.
- 1 yıl
Hep mutlu olabilmenizi istiyor ve diliyorum
Gizli Üye(30-35)1 yılBu sana özel değil ki. Daha yaşın kaç? Benden fazla ciddi ilişkin olmuş. E zaten hemen evlenmişsin. Yani sadece 2 tane diye küçümsemen çok yanlış. Yani 30a gelmeden kaç tane ciddi ilişki olabilir ki? Ben 30 yaşındayım ilk ciddi ilişkim 29 yasinda oldu evli çıkti. Bak 1 yil geçti ağlamıyorum. Ne aglicam be. Milletin benim için çırpınması güzel. Benim oturup neden kimseye aşık olamıyorum diye ağlamam lazim. Ben de asik olamıyorum. Ayrıca aldatma derken benim çevremde karısını ve kocasını aldatan dışarıya karşı dört dörtlük evlilikleri var gibi davranan birçok insan var. O konuda da yalnız değilsin. Sevildin mi sevilmedin mı bilemem. Ama topluma kıyaslarsak sevilmişsin.
Bence sen 30 yaşına gelmeden hayatını evlilik ile yoluna koymak istiyorsun kendini eksik hissediyorsun.12 Yorumla
Soran1 yıl29 yaşındayım. Gerçekten sevilseydim bütün fedakarlıklara rağmen kapının önüne koyulmazdım. Gr çöp bile almadım evden. Annemin babamın taktığı iki bileziğin parasını istedim protokole yazıldı ama onu bile vermedi. Seven insan pişman olan insan ayrılırken de az bi karakterli olur yazıl geçen zamana ya 6 senem çöp 3 sene sevgililik 3 sene evlilik
Cevap sahibi1 yılSana geçmiş olsun diyorum. Psikolojik olarak zamandan daha ne etkili olabilir bilmiyorum. Yol gösterme konusunda yetkin olduğumu düşünmüyorum.
1 yılŞu an seninle ayni duygulari paylasiyorum varya bende ayrildim esimden bosanma surecine girdim icim enkaz ama disim hala dimdik ayakta cunku buna mecburum cunku kimse gelip beni ayaga kaldirmicak kimse benim kadar uzulmicek aglamicak insan sadece kendi cektigini bilirmis. Oyuzden uzuntunuzu kimseye belli etmeyin icinizde yasayin. Hayatimiz boyunca en ufak bir sevgi kirintisi arayisinda olup onunla mutlu olan insanlariz iyi niyetliyiz karsimizdaki insanlari dusunuyoruz kendimizden once bu yuzden hep kaybeden oluyoruz bizde bencil olsak kendi cikarlarimiza baksak kimseye guvenmesek belki bizede kader gulerdi.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılSen evlenen herkesin mutlu olduğuna inanma herkes mutlu değil. Dışarıdan çoğu çift öyle gösteriyorlar Ama öyle olmuyor. evlilik bir süre sonra monoton hale gelebiliyor çok mutlu uyumlu evlilikler çok nadir çıkıyor. Çoğu çocuk olduğu için bazı şeyleri görmezden geliyor. Sevgiliyken de hemen hemen herkes yanlış insanlarla karşılaşıp üzülerek ayrılabiliyor bu evlilikte de olabilecek bir şey İnsanların bu tarz sıkıntıları olabilir yanlış insana denk gelmek birçok insanın yaşadığı şey. Kendinize bu konuda haksızlık etmeyin. 3 defa 4 defa evlenen insanlar var. Mutlak uygun biriyle karşılaşırsınız Allah yolunuzu açık etsin :)
10 Yorumla
1 yılÖnce kendini kendin sevmelisin ki birileri sevsin, iki kişilik tabut yoktur eninde sonunda her koyun kendi bacağından asılır. bunu düşünmemeye çalış takıntı olmuş sende, Hayat ne getirecek bunu bilemeyiz sevdiğin şeyler yap, müzik dinle doğada vakit geçir odağını değiştir, çok daha kötü sağlık durumda olanlar felçli olup, kas hastalık olanlar bir yerini kımıldatamayanlar var var haline şükret. Bir Mevlana’nın felsefesi: “Üzülme! Bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı içindir, ya da olmaması gerektiği içindir”“Üzülme! Bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı içindir, ya da olmaması gerektiği içindir” sözünü fısıldar. Biz insanlar gündelik ve dünyamızda derin etkisi olmayacak hususlarda üzülmemeli ve ya daha iyisi olacağı için ya da olmaması gerektiği için olmadığı düşüncesiyle kendimizi teselli etmeliyiz ve kısa bir üzüntüyle hatta sıfır üzüntüyle hayata kaldığımız yerden devam etmeliyiz
11 Yorumla
Soran1 yılYorumlara kalbimi bıraktım çok teşekkür ederim ne kadar güzel yazmış herkes biz beler yaşıyoruz böyle ya
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılAynı olay bende de var, yani ayrıldıktan sonra 8 senedir adam akıllı biri çıkmadı karşıma, çoğu çıkarcı ve başka amaç peşindeler ama ben ağlamak yerine sabredip kendimi çok spora veriyorum ve kendimi çok iyi hissediyorum, yani demek istediğim hüngür hüngür ağlayıpta kendini salma kafandan çıkar niye dürüst birileri yok diye ve kesinlikle hiç bir erkeye güvenmeme, amaçları sadece istediklerini alana kadar sonrası malum,
Umarım seni anlayan iyi birilerine denk gelirsin tabi iyi birileri hala varsa00 Yorumla
1 yılmaalesef iyi insanlar mutlu olamıyor. Sana dengin, sana kıymet veren bir insan denk gelmemiş. Ama sakın umursuzluğa kapılma. O büyük kalbimi aşkla dolduracak bir kişi mutlaka karşına çıkacak 😊😊
15 Yorumla- 1 yıl
Şu an evlilik hariç kendi hayatını kurabildin mi?
Soran1 yılEvet kurdum çok şükür
- 1 yıl
İş ve ayrı evin varsa korkma. İşin büyük kısmını halletmişim. İnşallah aşk kısmını da halledeceksin 😊😊
Soran1 yılİşim var çok şükür memurum ayrı evde tuttum ama gelecek kaygısı hala var
- 1 yıl
O zaman çok iyi yaaa.
O zaman sadece hayat arkadaşı edinme dışında başka bir şey kalmamış. Ama o sorun sadece sende değil herkesin sorunu, bende dahil. Güvenilir insan bulması da bu devirde zor ama imkansız değil 😊😊
Kendini bu kadar hırpalama can taşıyorsun sende yaşın daha çok genç hayat dümdüz bir ip gibi devam etmez inişler çıkışlar olur Allah’a güven mutlaka bir yerlerde senin için birisini hazırlıyordur hallettiğin sevgiyi bulabileceğin en büyük kötülüğü kendine yapıyorsun şu an kalk ayağa şöyle bir silkelen kendini sev önce uğraşlar bul kendine ücretsiz kurslar belediyelerin onlara katıl yeni insanlarla tanış bu böyle gitmez toparlan bir an önce
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
1 yılSen doğru kişiyi yanlış durakta beklersen sadece beklemekle kalırsın ve hayatın ömrün ellerinden kayıp gider sırf bu hata yüzünden de içine kapanip herkesi bir tutarsan kötü olur çünkü bu sefer de güven sorunu yaşarsın gelen herkesi öteki iki kişi görürsün ve devamı gelmez
10 Yorumla Açık konusucam, kendini yeterince tanımıyorsun, o yüzden yanlış kararlar veriyorsun, ben de kendimi yeterince tanımıyorum, ne istediğimi bilmiyorum, hatta benim durumum senden de kötü , bu yüzden hiç sevgilim olmadı. Senin en azından total de 2 tane sevgilin olmuş, 2. si evlilikle sonuçlanmış, kendini tanı, ne istediğini bil, mutlu olmazsan gel beni bul ve bana hesap sor.
02 Yorumla- 1 yıl
Benimde hiç sevgilim olmadı. Yanlış biri olacağına hiç olmasın daha iyi. Belkide bizim gibi birileri bekliyordur bizi... Ondan umutsuzluğa kapılma lütfen :)
Soran1 yılYa aslında kendimi seviyorum ve tanıyorum ama ilte bilmiyorum bi eksiklik duygusu var sevilmek değer görmek istiyorum bu kadar basit
Canını en çok yakan ne biliyor musun? Çok sevilmeyi hak ederken, hep yanlış yerlerde aramak zorunda kalman. Senin suçun değil bu.
30 Yorumla
1 yılSenin gibiyim ciddi ilişkim oldu. Para istedi verdim 200 bin ölücem dedi o dedi bu dedi sonra bana vermeseydin zorlamı aldım dedi. Sevilmek için her şeyimi verdim ama hayatımda Bi kere bile sevilmedim. Bedenimi ortaya koydum yine sevilmedim. Defalarca aldatıldım. Her şeyi gördüm kırıldım nefret etim sinirlendim ama tek sevildigimi göremedim 🥹
01 Yorumla
Soran1 yılBorç isteyen erkekten cidden hayır gelmiyor bende sevgiliyken Tsm altın verdim ama vermedi verecme dedi evlendik yine vermedi üstüne bide benim altınlarımı kasaya koycsm diye topladı götürdü nerden ne ysptıgı belli değil erkek milletine bi kendini emanet etmeyeceksin iki paranı kesinlikle erkek kadının parasına göz dikmemeli şöyle akıllıca düşününce başından belliymiş zaten
1 yılErkekler böyle şeyleri hiç dert etmez hep kadınlar üzülür sevilmiyorum sevgi vs diye sevgi diye bir şey yok erkekler cinsellik için evleniyor zaten boş ver kendini sev yeter çoğu çıkarcı kavgacı beş para etmez kendilerine hizmetçi arıyorlar gördüğün ailelerin de hiçbiri mutlu değil
15 Yorumla- 1 yıl
Genelleme yapmayın lütfen. Her erkek aynı değil. Benim de kız arkadaşım komik bir nedenden terk etti ve bir ay boyunca yas tuttum. Sonradan hatalı tarafın aslında ben olmadığımı anlayınca üzülmeyi yas tutmayı bıraktım.
Aynı şekilde diğer konularda da öyle. İlla ki aşktan yoksun, cinsellik ile hareket eden erkekler
vardır ama demek istediğim; her erkek aynı değil. Kirliler ile temizleri aynı kefeye koymayın. - 1 yıl
@Blue-world çoğu yazmışım zaten bir yerinde
- 1 yıl
Doğru, gördüm onu ama söze o şekilde başlamamışsın. Keşke: "Çoğu erkek böyle şeyleri hiç dert etmez" diyerek söze başlasaydın...
- 1 yıl
@Blue-world hızlı yazmıştım dikkat etmemisim ona
- 1 yıl
Peki o zaman. Sıkıntı yok, olur öyle. Ancak bir dahakine umarım dikkatli olursun (:
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. boş ver ağlama disarda akan giden bir hayat var mutlu olmaya çalış
21 Yorumla
Soran1 yılBu beni çok rahatlatıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
1 yılSevmeyen dediğin de iki üç erkek. Sevmesin... Bence sen kendini sevmelisin. Annen baban bile yeterince sevgi göstermemiş olabilir. Kendini sevip değer verince her şey düzelir. Örneğin istemediğin bir şeye evet demeyeceksin, kendine değer vereceksin.. garson siparişi yanlış mı getirdi, degistirteceksin.
00 Yorumla
1 yıl“Mutluluk elde edilmez onu inşa etmek gerekir“ Bu söz hayatımızın mihenk taşı olması lazım bununla birlikte bizler kader inancı olan insanlarız bu hayata nasıl başlayıp devam edip biteceğini belirlemede sınırlı güce sahibiz. O yüzden hayat bir şekilde devam ediyor iyi yönlere odaklanmak kendi sağlığımıza ve psikolojimize dikkat edip tertemiz bir sayfa ve motivasyon ile yolumuza güçlü bir şekilde devam etmemiz gerekiyor. Yaşanılan her şey ve tanıştıklarımız kendi geleceğimiz için bir ders ve tecrübeydi geçti ve bitti, iyi olmak ve iyi kalmak dileğiyle 😇☺️
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Simdi ne derler? Seçimler hep sana aittir. Geçmiş olsun öncelikle. Erkekleri cok savunmam buradan yeterince örnekler okudum. Ama aldatıldığını düşünüyorsan biraz kendine de bakman gerekiyor. Çünkü bu kişilere EVET cevabını sen verdin.
Bir de şu var ki herkes de cok mutlu değil, inan ki değil. Ben değil, biz diyen o kadar az kişi var ki.00 Yorumlaİki ciddi ilişki dışında da ilişkiler oldu sanırım. Onu geçtim tabi ama 5 yıl sonunda evlenip aldatılmak garip geldi bana. Bunu irdeledin mi?
Sadece "Neden?" diye sorup oturup cevap olarak ağlamak sonsuz döngüye girmek gibi bir şey.
Önce kendine dürüst olarak sor neden sorusunu ve ağlayarak ya da yalnızca her konuda kendini haklı çıkararak değil "tarafsızca" cevapla soruları. ya da tarafsız bir profesyonelden destek alarak ilerleyebilirsin00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBen de sevildiğimi sandım hep sonra her defasında yanıldığımı gördüm
Bu konuda sadece kendimi suçlu hissediyorum demek ki ben haketmiyorum ya da beceremiyorum
Artık beklentimi kestim zaten kimseye güven de duymuyorum
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Seçmeyi bilmiyoruz bir adım atana koşuyoruz da ondan. Ya da travmalarimizi hatirlatacak adamlara meylediyoruz ya da ailemizdeki en arızalı kişiye benzeyen adamlara değer veriyoruz çünkü..
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 497 cevap paylaştı. Bunu çok fazla kişi yaşıyor ve yaşadığımız bazı kötü şeyler de bunları çok tetikliyor. Hepimiz sevgiyi hak ediyoruz ama çok yanlış kişilerden bunu arıyoruz. Herkesin hak ettiği kişi farklı ama insanlar her zaman bizi ilk geldiklerinde kendilerini muhteşem gösterdikleri için ve bazılarımız buna inandığı için tuzağa düşüyoruz. Size söylediklerine değil, yaptıklarına bakın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl33 yaşındayım 1 kere sevgilim oldu onu da sevmedim. sırf olsun diye olmuştu. olabiliyor böyle şeyler. Mal tipsiz andaval biri değilim. Çok iyi bir şirkette iyi bir mühendisim. övünmek için demiyorum ama olmayınca olmuyor. Tip, iş, para bile yetmiyor olmayınca olmuyor :D
10 Yorumla
1 yılHiç kimse sadece mutlu değil herkesin hayatında problemleri, sıkıntıları var. Sadece bahsetmiyor olabilir ya da göstermemeye çalışıyordur. İlişkide mutlu olmak için bazı şeyleri alttan almak gerekiyor her iki taraf için de geçerli. Elbet bir gün gelir girer hayatına. Umarım hayatına girecek kişiyle tez vakitte ve hayırlısıyla bir araya gelirsin 🫶🏻
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBende 28 yaşımdayım ve gerçekten sevildiğimi hiçbir zaman görmedim. Ne aileden ne çevreden yana. Herkese güleryüz göstermekten iyilik yapmaktan çabalamaktan bıktım her şeyi bir kenara bıraktım. Gün içinde kimseyle konuşmayan, eve gidince müzik dinleyip uyuyan birisine dönüştüm. Dışarı çıkıp insanları görünce moralim bozulmaya başlıyor. Kadere isyan edip yaşamaya çalışıyorum. Nerde şerefsiz haysiyetsiz namussuz insan varsa değer görüyor. Buda insanlığımızın ayıbı olsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılUnutmayın kızlar etiketi güzel olan şeyler pahalı ve değerlidir... Elinizde bir kere ücret ödeyip elde tutamazsınız... Kabul etmeseniz de sadece etiketi güzel olan insanlara yanaşıp ilişki kuruyorsunuz ama bedelini karşılayamaya başlıyınca elinizden de gidiceğini görmek istemiyorsunuz. Sonra gidiyorlar tabi ve bunu döngü haline getiriyosunuz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEvet, nedense geceleri insan daha bir sevgi ve ilgiye muhtaç oluyor. Hele evli olupta ayrı odalarda uyuyunca yanlızlık hissi daha ağır basıyor.
Bu arada mutlu görünen insanlara aldanmayın. Bizde dışardan öyleyiz. En lüks semtlerde oturup en lüks arabaları kullanıyoruz. İmrenen çok kişi olduğunu hissediyorum. Ama evin içi yangın yeri, hapishane resmen
00 Yorumla
1 yılKiminin ailesi sınavı olur kiminin eşi, maddiyatı, özgürlüğü, sağlığı.. Seninki de buymuş demek ki. Şifalandirmaya bak.
10 YorumlaKötü insanların yaptıkları ile kendinize zulmetmeyin. Elbette isteriz güzel şeyler ama kötü şeylere sebep olan insanlar yüzünden de kendimize zulmetmek çözüm değil. İnanın düzgün adamlar var ve birgün sizinde karşınıza çıkacak.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılopen.spotify.com/.../1PqVXQrffEeYMgcnrAs4Gb
Bu şarkı sevilmeyenlere gelsin00 Yorumla
1 yılKendini sevmelisin ilk önce yoksa bu döngü devam eder
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBirincisi sevgiyi kendinde ara, başkalarından dilenme. İkincisi de başkalarının hayatına hasetlik yapma. Bunları düzeltebilirsen kalanı kendiliğinden çözülecek.
00 Yorumla Bende hüngür hüngür ağlamak istiyorum
İlk olarak bu bir enayilik değil Karşı tarafın ihaneti gerçek sevgi karşındaki insanı koşulsuz sevmektir biz enayiler olarak bu sevgiyi fazlasıyla veriyoruz ve kaybeden hep biz oluyoruz ama bir gün devran dönecek
00 YorumlaHerşeyde bir hayır vardır. Belkide o insanların gerçek yüzünü o zaman görmeseydin ileride bazı şeyler çok daha zor olacaktı. Sen karakterini bozma hep iyi kal. Olan işte 1 olmayan işte 1000 hayır vardır. En doğrusunu ve hayırlısını yalnızca Allah bilir. İnançlı biriysen namaza başlayabilirsin. Benimde senin gibiydi düşüncelerim bu ramazan ayında namaza başladım yaklaşık 2 aydır aksatmadan kılıyorum ve gerçekten çok huzurluyum. her şey olacağına varır vardır bir hayır de geç
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılhiç ilişkim olmadı olacak gibi de değil zaten hayatımın o refah dönemine giremedim henüz. hala ailemden kurtulmaya ve birey olmaya çalışıyorum. bunu başardıysan eğer çokta ikine takma bence bu sevgililik olaylarını. gençsin gez, toz, eğlen
03 Yorumla
Soran1 yılÖyle düşünmeyin. Neden gerçi nasıl bi hayat yaşıyorsunuz bilinmez ama hiç kimse yalnız değildşem
Cevap sahibi1 yılşöyle söyleyeyim yalnızlığı düşünmemem için önce bir yalnız kalmam lazım.
Soran1 yılDoğru
Senin yanılgın iyi şeyler gelip seni bulacak zannetmen, iyi şeyler insanların başına durduk yere gelmez, insanlar iyi şeyler başına gelecek şekilde gerçekliği bükerler.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. erkke secimi bi kız için hayatındaki en önemli karardır evlendiğin kişi dogru değğilmiş belki basklarını eledin onla evlenmek icin güzel adayları.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİyi düzgün insan olmasaydın şimdi seni baş üstünde tutarlardı devir artık iyi düzgün insanların devri değil ondan mutsuzsun
10 Yorumla21 yaşındayım banada oluyor sevgi tahammül kalmadı herkes takılmaya birini arıyor maalesef bunun genel olarak sebebi de yok doğru insanlar azaldığı için ağlayan ben wmskaöslsls
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yıl
En fazla bu olur hayatinda
00 Yorumla Umudu başkasından bekleme. Denemişsin olmamış bence sans biraz da senin kendi kendini sevemeyi şımartmayı bilmelisin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılSen sadece yanlis tercohte bulunmussun. Olabilir bissuru insan yanlis tercih yapiyor bu olabilir. Muhim olan duzeltebilemek
00 Yorumla Katılıyorum iyi insan olduğum halde banada herkes ters düşüyor sevdiklerim ama genelde arkadaş tarafından insanlar tarafından seviliyorum
00 YorumlaDertleşmek istersen burdayım. Bende hiç sevilmedim. En son konuştuğum statüm ve maaşım yüzünden bıraktı gitti.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılYazgı diyelim bir yerlerde bekliyordur Zamanı gelince karşına çıkar
02 Yorumla
Soran1 yılGelmesin hiç kimse bütün erkeklerden nefret ediyorum tek dertleri cinsellik neden bu kadar önemli. Duygu yok mantık yok kıymet yok tek dertleri tek bişey var kafayı yicem artık
- 1 yıl
Her erkek bir değil ama çoğunun yetiştirilme tarzı aynı olduğu için sana hak veriyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılGeceleri düşünmeden uyumak lazım. Düşünmeye baslayinca sabahlar oluyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBende ağlıyorum her gece neyseki yalnız değilmişim bu konuda
10 YorumlaBeni anlatmışsın ama tek fark ben evlenmedim hic
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılbende aynı sebepten kendimi yapayalnız ve zavallı gibi hissediyorum ama sonra Allahın sevgisinin asıl gayem olduğunu hatırlayıp aklımı başıma devişiriyorum
00 Yorumla
1 yılBir söz okumuştum,
"Mezarlıkta bile yetişir çiçek, beni neden sevmedin?"❤️🩹00 YorumlaBelkide hep yanlış kapıya odaklandın ilk önce kendini sevmeyi öğren kendini geliştir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 999 cevap paylaştı.
1 yılÇünkü imtihan iyiler mutlu olmaz her şey kotulerden yanadır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAllah bunları neden yasatiyor sana biliyor musun. Ona yönel ve dua et diye. Gerçek huzuru onda bul her şeyin sahibi sensin rabbim her şey sen dilersen olur sana geldim senden istiyorum senden diliyorum. Halimden haberdar olan sensin içimi sıkan şeyleri bilen sensin sen yardım et yarabbi de diye yaşatıyor. Haberin olsun 👍sen ellerini aç dua et bak nasıl gökten bereket yağıyor ellerine.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılBende aynı durumdayım ne sevildim ne değer gördüm olmayınca olmuyor mutluluk huzur da nasip
00 Yorumla Kimsenin sevgisine ihtiyacın yok. Sen önce kendini sev başkasının sevgisine ihtiyacın kalmaz.
00 YorumlaKendimi sevmeyen biriyim. Ondan dolayı, başkasından da sevgi beklemiyorum.
00 Yorumla- Devamını Gör (95)
Devamını Gör(140)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Gece saatlerinde sevilmeyeşime ağlıyorum. İnsan neden sevilmez?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler