Erkek kadınlar yer değişti artık bu prenses erkekler nerden çıktı ya kızlar aranızda trip atan kaldı mı çünkü erkeklerden sıra bize gelmiyor diye düşünüyorum
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
eserinizle gurur duymayı bilmelisiniz ama böyle olmaz kendine uymayanı bozarsan erkekteki odunlugu alırsan elinden bunu yaratırsın mızmızlanma eserinle gurur duy
Trip kapris çekmeyen erkeklere prenses demek de yeni moda oldu, gidin babanız çeksin tribinizi ergenler :d
Sorun şu trip ve kaprisi o yapıyor ben değil işte tam tersi
Ben çana küstüm🥺🥺 aynı böyle bi mesaj aldım bacim yani ne diyelim
Ciddimisin sesli güldüm ahahdhhshs😅😅
Ben bile yapmadım bu kadarını
Kazık kadar adam
Ay bi şok oldum zaten goruldu atip engelledim bende
Ay iyi yaptın eline sağlık
Yol yakınken Kurtulmulşsun
Ama bişey diyim mi böyle şeyleri seven çok kadın var
Ben değil ama
Nefret ederim
Şebeke suyundan mıdır nedir her yer prenses erkek dolu
😂😂vallahi öyle eşim 4 gündür trip atıp konuşmuyor benle ama ciddi ciddi
Annesiyle güne de gidiyor mu 😄
Anne babası hayatta değil lisedeyken kaybetmiş ikisini
🙁
Özür dilerim. Bilmiyordum
Yok estağfurullah nerden bileceksin ki zaten
Patavatsızlık yaptım kusura bakma tekrardan
Sıkıntı yok
Teşekkür ederim
Rica ederim 😇
Erkekler karışamaz, edemez vs dediniz dediniz sonunda işte erkekleri böyle prenses ettiniz. Kadınların eseri
Prenses erkek nasıl tarif etsene nasıl bişeyler
Katılıyorum size şükür prenses olanlarda sayenizde oldu
Ne alaka
Alakası su erkekleri türlü türlü sekillere soktular kıyafet olarak agır abilikten nonosluga gecirdiler erkekler kadınları ayarlamak icin onların hoslamdıgı tarza büründüler sonrada o prenses ortaya cıktı tebrikler basardınjz
Ben hep bundan nefret ettim erkekler ağırlığını korusun derim ailemde de böyle büyüdüm ama eşim ve ailesi çok rahat bu beni çok rahatsız ediyor daha ağır ve mesafeli olsun istiyorum sen bu çıkarımı nasıl yaptın şaşırdım açıkçası
Sizden bahsederek yapmadom suanki nesil ve zamandan kastım benim düsüncem bu
Evet bu durumdan memnun çok kişi var maalesef
Herkes sacma sapan oldu kadınlar da öyle
Dimi
Maalesef
Doğru seçim yap o zaman kendini geliştir
Banane biz de etek giyecez hih
🤣🤣ayy çok güldüm buna
Etek aliversene bana kız
O sırada Kızlarla konuşmayan benn
En iyisi 😅
Trip atmak kadına özel bir şey değil
Bize özel erkek dedin mi trip falan atmaz ya bune
Erkeğin kalbi kırılınca ne yapacak özür mü dileyecek
Trip atması mı gerek kız gibi, ben bile yapamam bazen trip işini
Trip atmayıp ne yapacak kavgadan sonra
Eger ki özür dileyecek bir durumsa diler ya da benlikse ben dilerim özrümü, isterse kabuğuna çekilsin biraz ama kız gibi tripler çekilmiyor ayrı yemek ayrı çay uzak durmalar bilmem ne be bla bla
Kız özür dilemesse ne yapacak
Olgun aklı başındaysa dilemeli eğer benim ki gibiyse öküzse zor
Lez misin
Ne alaka
Kız özür dilemesse ne yapacağız dedim aklı basindaysa benimki gibiyse okuzse zor dedin
Ee yani… ben bir şeyi yanlış yapıp veya kırdıysam özür dilerim yani bu yapılmalı benim eşim çabuk çabuk hatasını kabul edip özür dilemez ve örnek verdim eğer eşim gibi ise zor dedim bu kadar yani
Ben yanlış mı anladım soruyu yoksa
Bak dedin ki hatam varsa özür dilerim dedin kizlar genelde özür dilemez ozur dilemezse ne yapacağız dedim trip atmam gerekiyor anladın mı
İşiniz zor herkes bir deliye denk geliyor işte cinsiyetin burada bir anlamı kalmıyor zaten ama erkeğe gerçekten trip çok absürt kaçıyor
Yav abla ne yapayım ayrilayim mi yüzsüz gibi özür dileyip ayağına mi kapanayim gurursuz gibi peşinden mi kosayim haklı olduğum halde ne yapacan evlenince ömür gecmez ki böyle trip atmadan olmuyor azcik değer bilsin
Biraz anlatsan olur mu ona gör fikrimi yazsam
Şu hayatta bir tane zevkim var o da halısaha ya gitmek arkadaşlarımla. konuşurken bununla yanlisikla ağzımdan kaçırdım keşke kacirmasaydim hiç acilmasaydi olay bı anda dedi gidemessin dedim ne alakası var neden o da dedi ki sende bana karismistin bende gitmemiştim sende gidemessin dedim ki bende aynı şey değil halısaha hep erkek + bana kimse zorla bir şey yaptıramaz ama sana zorla saldirabilirler dedim bı anda eski konuları açmaya başladı bende engelledim özür falan dilemesi yakınlar aracılığı ile haber gönderiyor onlar diyor barışın diye
Ya şöyle çok saçma bir durum bizimkinin başka versiyonu gibi kız biraz asabi sende ona değer veriyorsun onun lafını ezip geçmiyorsun herhalde biraz çocukça hareket etmiş konuşun herkesin bir çizgisi ve sınırı vardır fikrinizi söyleyin ama ebeveyn gibide izin verdim ya da vermedim durumuna getirmeyin bu arada çok seviyor musun bu durum konuşularak aşılır ve en önemliside sınırlarını belirle
Evet çok seviyorum kendisi çok masum birisi ilişkide beyin bende zaten ne dersem okey diyor bana çok güveniyor ama bazen böyle saçma sapan hareketleri olabiliyor yanından giderken yüz ifadesini görünce içim acıdı ama trip atmak zorundayım yoksa değer bilmez tahminimce barışınca bir daha böyle bir şey yapmaz abla kızı eziyormuşum gibi düşünme ben onu kimseye ezdirmem söz konusu kendime bile hakkını savunurum onun ama artık çocuk değil ve böyle şeyler yapmamalı
Cok güzel yazmışsın bence fazla uzatmayın duygularını dile getir güzel bir şekilde inşallah anlar seni ve azıcık ağırdan al rahatsız olduğunu bilsin sadece öyle hemen ipleri bırakma
naptında eşin konuşmuyor seninle
Eşim eltimden bir şey istedi git abimden iste diye sonra eltim izin vermez deyince benimki dediki git kadınlığını kullan falan bende rahatsız oldum onada dile getirdim oda ben bozuldum diye bozuldu ben devam ettirmedim ama o hala aynı triple
Eşin prenseslik yapıyor haklısın
Bak işte
Öyle
Ere yaw
Hepte size denk gelir 😅
imzamı buraya da atıyorum
Dimi yaa biktik
benamusa pore spi nabe : )
Ere welle ama benimki be namus değil ha😂🤣
desene ona kire te buxum ben sevgilime öyle diyorum trip atmıyor
😂😂
Devir kötü