Kız arkadaşınız, siz cezaevindeyken ayrılmak istediğini söylese çabalar mısınız?

Arkadaşlar merhaba ben 17 yaşımda 3 yıldır hoşlandığım kızla en sonunda sevgili oldum. Aramız gayet güzeldi , gayette ciddi düşünüyorduk ailem falan hepsi biliyordu onunda ailesinden bazıları biliyordu. Çalıştığım maaş ile yetinemeyince kendisini daha çok mutlu edebilmek için illegal yollara bulaştım ama kendisinin istemediği bir işti yaptığım işlerden de benden ayrılır korkusuyla söylemedim haberi yoktu yani 1 yılımız tam dolmak üzereyken ben cezavine girdim ilk 1 ay güzel güzel konuşuyorduk bana sürekli destek oluyordu moral veriyordu sonra herşeyi öğrenmiş. Bir gün yine aradım benden kendisine yaptığım işi soylemedigim için, arkasından onun kötülüğünü iş çevirmişim gibi konuşup ayrılmak istediğini söyledi. Birbirimizi çok seviyorduk ama neden böyle yaptı bilmiyorum. Tüm sorunu ona söylemememmiş🙂

Çıktıktan sonra yine çabaladım ama uzak durdu bir süre sonra barıştık tekrardan farklı bir sebepten tekrar konuşmayı kestik sizce ne yapmalıyım?

Kız arkadaşınız, siz cezaevindeyken ayrılmak istediğini söylese çabalar mısınız?