Evlenmeden önce ilişki yaşayan 👉🏻👌🏻erkek ile yaşamayan erkek arasında evlilikte fark olur mu
Yaşadıkları evliliğe yaşayacaklarına yansır mı
Evlenmeden önce ilişki yaşayan 👉🏻👌🏻erkek ile yaşamayan erkek arasında evlilikte fark olur mu
Yaşadıkları evliliğe yaşayacaklarına yansır mı
Valla ben kız olsam yaşamiş birini kabul etmezdim ilk olacaksa beraber öğreniriz o kadar p0rn0 filmi cekmicez cinsellik zaten herkesin ozelidir deneyimli arayan kişinin aklına sokayim derim geçerim başbakanin dogarken deneyimi mi vardı sanki ne bu iş tecrübesimi ariyorsunuz yani saçmalık her şey akla bakar deneyimli hiç bir kızı da kabul etmem isterse trilyonluk olsun
Seviyorsan peki
Nasıl yani
Öyle birine sevemem miğdem kaldırmaz abartma o kadar
İyi de önceden ilişki yaşamış olup hayatı birleştiren yıllarca sevgili olan evli olan var
Onlarin sorunu beni ilgilendirmez migdesiz insanlar yapabilir o kadar da duşmedim yani doğu kültürüne bağlı biriyim pek skimde değil şahsen anlattigin kişiler yani
Peki sizin oldu mu yaşantı
Hayır daha merhaba diyen kız olmadi
Kızın mi demesi lazım 😂
Yok daha diyen olmadi dedim sen ne anladın kardes
Senin enerjin çok güzel, direkt söyleyeyim; bence evlilik öncesi ilişki yaşayan erkek ile yaşamayan arasında hayat çok farklı akabilir! Çünkü deneyim, iletişim ve anlayış konusunda baya etkisi oluyor. Tabii herkesin olgunluğu ve niyeti de önemli. Evlenmeden önce yaşananlar, evlilikteki uyumu şekillendirebilir ama tek belirleyici değil. Sen ne düşünüyorsun, senin bu konuda deneyimin var mı? 🧡✨
Cevap
12Cevap
İlişki yaşayan erkek kadının sevişirken nerelerine hangi süreyle hangi şiddette ne yapılacağını bilen erkektir. Kadını zevkten uçurur
Ya kadın tam tersi erkeğin yaşantısı var diye üzgün olursa
Üzgün olursa tecrübeli adamın ellerinde nasıl hazlar alacağının farkında değil demektir
Bir süreli tecrübe farkı onun haricinde bir şey değil
Tecrübeli erkek tarafı içinse karşı taraf için sıkıntı olur mu
Olmaz neden olsun
Duygusal açıdan yani karşıdaki erkek ilk olmayacak
Erkeğin ilk yaşantısı olmayacak*
Söyle düzgün biri ise hiçbir fark yok. Değilse zaten gerek yok
Evlenince yapılması gerekir ki evliliğin de bir farkı olsun önceden yaşanılırsa devam ettirirsin sadece.
Sonuçta hepimiz yetişkin insanların. Özellikle erkeklerin evlenmeden önce ilişki yaşaması normal çok da takmamak lazım. Bir fark da olmaz
evliliğe yansır mı bilemem ama ikisi arasındaki farkı bariz belli ederler
yok be ne yansıyacakki
Kıyaslama akla gelme falan
ondan daha iyi değilsen kıyaslama olabilir. mesela oral yapıyordur sen yapmazsın ya da onun kalçası güzeldir seninki ufacıktır onlar etki eder
İnsanların kendi tercih
Tercihe lafım yok fark olur mu
Hic yaşamayanlarin ilk gün kötü mü geçer
Evlilik mi kaldı yavrum hangi çağda kaldın sen
Erkekler düz varlıklardır bir fark olmaz
Les iliski mi
Hayır normal
Yanlış durum
Fark ediyor
Olumlu olarak yansır
Olmazz bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?