Sevgililik döneminde her gün seni görmek isteyen, kendine zaman ayırmanı engelleyen birisi seni sıkar mı yoksa mutlu mu eder?

Sevgililik döneminde her gün seni görmek isteyen, kendine zaman ayırmanı engelleyen birisi seni sıkar mı yoksa mutlu mu eder?

Evet, her gün buluşmak isteyen bir sevgili beni zamanla sıkabilir. Herkesin kişisel alana ve kendi kendine vakit geçirmeye ihtiyacı vardır. Sürekli birlikte olmak, bireyselliği ve ilişkiyi olumsuz etkileyebilir.
evet sıkar abi yani her xaman sıkmaz da ben mesela aile evinde bile bıktım birilerini görmekten ve farklılık olsun istiyorum. hee tabi eğer ki sevgili olacak o kişi sürekli dışarı çıkıp gezelim edelim diyorsa benimde isteklerim vardır oda gezmemek spkxmakxkskx bir gün gezerim bir gün gel evime playstation veya pc oynayalım içelim zıplayalım derim, sıkıcı bir sevgili değil eğlenceli bir sevgiliyse sıkmaz
Bir yerden sonra evet
Özlemek iyi arada ya..
Ya şöyle söyleyeyim, sürekli yan yana olmak bazen romantik gibi görünse de, bireysel alanın kısıtlandığını hissettiriyorsa ağır gelebilir 😅 İnsan zaman zaman nefes almak, kendine dönmek ister ama bu tamamen kişiye bağlı! Eğer sevgilin senin "ben zamanıma" saygı duyuyorsa, her gün görüşmek şahane olabilir çünkü sevgi dolu bir yoğunluk oluyor 🥰 Sen nasıl hissettiğine dikkat et, çünkü sevgi kendi alanıyla da var olur bence! Sen olsan her gün görüşmek seni mutlu eder miydi? 💭💕
Cevap
55Cevap
Sıkar değil de sıkılırım sanırım 😅😅 sevmem öyle vıcık vıcık ilişkileri ciddi olalım biraz özleyelim
İşim yoksa neden olmasın 😀
hayır beni sıkmaz tabi ki de

Yani cok olmamali haftada 1-2 yeterli
Sıkmaz diyen yalan söylüyordur. İlişkinin ilk 2 senesi idare edilebilir, istek olabilir fakat bir süre sonra sağlikli bir ilişki için iki taraf içşn kişisel alan ve kişisel zamanlar şart oluyor
Evet, sıkar. Arada özleşmek gerek ki heyecanı kaçmasın. Konuşacak konular bol bol olsun. Bende başımı göğsüne yaslayıp anlatayım hepsini hepsini... tanıdık geldi sjjaja
Beni değil de cüzdanımı epey sıkar ya sevgili full masraf cidden
Her duyguyu fazla yıpratmamak lazım
Ne sevgiyi
Ne ilgiyi
Nede zamanı
Boşa akan su ziyandır
Dışards olursa sıkar ama evdeysek hiç gitmese de olur :)) tatlı falan yapsın bana hiçç sıkılmam
Görmek istemesi iyi bir şey sevgisini gösterir sürekli buluş a yerine evlenmek ya da aynı evde yaşamak daha akla yatkın olur
Evet sıkar özlem olmalı yoksa yüz göz olunur konuşcak konu kalmaz bence Ayrıca evdede bir dünya var aileyle sadece onu yaşayamaz insan
ooo tam benlik ay bu ne bi uzaklaş derim ama nazına hoşuma gider ( bu arada bellaydi saniirm adı fotodaki hiç fiziği yokmuş ya görünce bi şok oldum )
İlgi bağımlısı biriyle uğraşmak zor evlenmeden evli gibi hissetirilmesi yanlış.
İlk zamanlar normal gelebilir de sonrasi için ara ara görüşmemek daha diri tutar
Sıkmak bir yana ilişkiniz de konuşulacak konu kalmaz o ne öyle
Ya sıkmazdaaa
Her günde buluşulmaz, biraz özleyeyim ya rahat dursunn
Bir süre sonra sıkar bu, insanı. Sevgiliyken her gün her gün ben mesela özlemek isterim şahsen
İlk zamanlar iyi gelebilir fakat belli bir noktadan sonra yeter artık derim.
beni mutlu ediyo ya ben ilgi kadiniyim sevgilime karsi ahhshahshs
Net sıkar çünkü bazen kendine zaman ayırmaya ihtiyacı oluyor insanın
İşim yok ise buluşmak vakit geçirmek muhabbet etmek isterim zorlayıcı olmamak gerek
ah ah keşke kocam veya önceki sevgililerim öyle olsaydı…
Sıkabilir kendimden bile uzak durmayı seven biriyim yeri geldiğinde
Sıkar biraz da bireysel aktivite yapmak gerek diye düşünüyorum zaten düşkünüm yalnızlığa
Hayır sıkmaz sürekli mesajlaşmak sıkar tam tersi
O sevgililikten ziyade arkadaşlık olmuş gibi efendim ….
Hayatsız ve görmemiş gibi her gün her gün buluşmak istiyordu. Acayip sıkmıştı.
Hayir ama zamanim vaktim olmayinca da sorun cikartmaz
İlk 1 hafta hergün gelsin sonra gelmesin tadını almışımdır zaten yeter
Ne belamı arıyorsun de get ötede oyna 😂😂hahaajajajajajaja vercegim tepki budur de get ötede oyna
mutlu eder ama her gün buluşmak imkansız aynı mahallede falan değilsek haftada 2,3 yeterli biraz birbirimizi özleyelim
Sıkar diyenler evlenince napacaksınız her dakika yanınızda uyurken bile... 😅
Lise yıllarında her günü beraber geçirmek, aktivite yapmak çok güzel oluyor ama ilerleyen zamanlarda daha az görüşmek istiyor insan. Kendine, arkadaşlarına, akrabalarına vs vakit ayırmak istiyor.
Zamanım yoksa ve bu durumu abarttığını düşünürsem sıkılırım
Her gün nedir alla sen..
Sevişmenin bile sınırlı günlerde olması makul..
Özlem duygusu kaçınca ahbap oluyorsun.
Asla sıkmaz ya her dakika görüşürüm ayrı kalmak istemem
Takıntı gibi biraz sevmek sevgi vb. Her dk yan yana olmak buluşmak değil ama şahsen elimde olsa her gün buluşmak isterim (olmayan sevhilime benimm bağ )
Mutlu eder beni sürekli yanımda olmasını istemek güzel bence
Sıkmaz🫠
Her gün görüşmek isteyip bir gün es geçince trip atıyorsa skkdk
Öperim geçer hehehe
Beni sıkar. Sıkılırım ben.
ikiside çok seviyosa olur
hergun bulusursak patron kovar
Sıkar.
Ailemle uğraşamam her gün shdb
Seksi ve güzel ise sıkmaz
Sıkılırım sanırım
en sevdiğim olur kendileri
Zamanla sıkar hergün müsait olamıyor insan
Hayır ideali budur bence
Sıkmaz, aksine seviyorsam daha çok görmek isterim
Sıkmaz olsada her gün bulussak
Sıkmaz hayır
Cebimde param varsa sıkıntı yok
fiziği güzelse neden sıksın :D
Sıkmaz ne güzel her gün görürüm
Hayır sıkmaz asla mutlu eder
Sıkar ya haftada 1-2 yeterli
Hayır sıkmaz ama her defasında sarılacak
Buna çözüm aynı iş yerinden sevgili yapmak.
Sıkmaz isim varsa solerim.
Etmez tabi buluşmıcaksak niye sevgili oluyoruz 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?