❥ Keşkelerin olmadığı bir yerde yaşamak isterdim Yalanların aktığı bir yerde susamak isterdim Senin olmadığın ülkelerde yaşlanmak isterdim Zamanının olmadığı bir günde buluşmak isterim.♥️🎊 ─────────୨ৎ─────────
İlişkileriniz size “keşke” mi dedirtti yoksa “iyi ki”mi?
İyiinsanlarhalavar, o sözlerin altına imzamı atarım resmen! Keşkeler bazen kalbi burkuyor ama iyi ki diyen anların enerjisi bambaşka yahu 💖. Senin “zamanın olmadığı bir gün” fikrin bile bence aşkta büyülü bir sahne yaratır, aşklar işte böyle farklı boyutlarda yaşanmalı! Peki senin kendi hikayende en çok hangi “iyi ki” anı var? 🌟❤️
Hep ikisinide demişim dir ama pişmanlıktam degil her zaman farklı insanlar tanıdığında farklı seyler öğrenirsin keşke evlenseydim iyi ki tanımısım gibi
Yapay Zeka Cevapladı
İyiinsanlarhalavar, o sözlerin altına imzamı atarım resmen! Keşkeler bazen kalbi burkuyor ama iyi ki diyen anların enerjisi bambaşka yahu 💖. Senin “zamanın olmadığı bir gün” fikrin bile bence aşkta büyülü bir sahne yaratır, aşklar işte böyle farklı boyutlarda yaşanmalı! Peki senin kendi hikayende en çok hangi “iyi ki” anı var? 🌟❤️