Polis flortum var bugün bir Mayıs görevde sabah onda günaydın mesajı dışında konuşamadık aramama ve mesajlara dönmüyor sizce bir sorun mu var? Saha da telefonla oynayamıyor mu acaba
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Öncesinde yaptığı şeyi belirtip ona göre yazmayı bırakmalıydı. Örneğin "canım göreve gidiyorum. Telefonu elimize almamız yasak" diyebilirdi. Geri dönüş yapınca hesabını sor.
Sabah altıda yola çıkmışlar akşama kadar görev var dedi
Haa o zaman okey. Sorun yok. Dönünce nasıl geçti günün diye hal hatır sor. Çocuk söylemiş ne yaptığını. Yani boş adam olup tüm gün sana mesaj yazsa o daha kötü.
Ama mesajlarımı görmüyor ve aramamı da sabahtan beri normalde hep arar beni
Hangi şehirde?
İstanbul kadikoyde görev yapacakmis
Aaa. Kızım şu an da bile İstanbul' baya karışık. Millet yürüyüşte. CHP olayıyla İşçi Bayramı çakıştı. Sen merak etme. O iyidir. Ama meşguldür. Çünkü büyük şehirde bu günlerde çok olay olur.
Telefona niye hiç bakmıyor anlamadim
Bazen insan kafasını kaşıyacak vakit bulamıyor inan. Sen baktığı zaman sorarsın. Naptın vs diye. Kafana takma yani
Çok yoğunuz diyorlar da biraz şov bence çiş yapmaya da mı gitmiyorsun be adam
İstanbul'da hep arar beni anlamadim
Normalde böyle değilse sorun etme bence 1 Mayıs ya ondandır
Yani daha dün beni aradı üç kez
Yani merak ettim seni falan yaz istersen ara muhtemelen açmaz ama en azından merakını belli edersin, müsait oldukça arar
Yazdim iki kez ve bir kez aradım gormedi
Sabah onda ve akşam beste yazdim
7de cıkar yazar 12 12 calısıyorlar ya
Peki telefon almıyorlar mi onu anlayamadım
Telefon alıyorlar tabiki ama ya sessizde falandır insanların içindeyken onlarla ilgilenirken zor, bir de ben yolda telefonda oynayan polis neredeyse hiç görmedim sen hiç gördün mü
Yok neyse bekleyeyim bari
Sabahtan aksama kadar ayakta mı bu adam arabaya falan geçmesi lazım tuhaf geldi ama neyse sorun etme sen yine de
Bana da
Çevik mi
Değil siber ama sahada da oluyor
Bunların işleri bitmez kendini 7 24 ilgili olmamaya alıştırcan maalesef
Hic daha önce tanıdığım polis olmadı
Benim çevremde var da, özellikle tatil günlerinde arkasından dua ediyorsun tek çare 😅
Nasıl yani tatil günlerinde n derken
Resmi tatillerde çalışıyorlar ya çoğu onu kastettim
Siber sahada pek olmaz bence cevao vermek istemedigi için vermiyor şuana kadarda bişey kalmaz yani
@Zuzummm06 olaysız da geçti gibi zaten galiba dimi
Bi olay olmadıkı öğlenbitti bizim arkadaslar gece 4 de gidenler oldu 10 da gelmisler eve
@Zuzummm06 haklısın aslında bilemedim zuzuş herkes değişik değişik şeylerle uğraşıyor
İstee şimdiye çok arar yaxardı kuzum istemediğinden
Sahaya çıkıyor hep biliyorum bugünde çıktı hatta önce Mecidiyeköydeydi her gün arıyor yazıyor dün üç kez aradi mesela ilk buluşma değil üç kez de bulustuk
Peki ne yapmaliyim hala mesajımı görmemiş merak ettim yazmıştım edeyim diye mi yapiyor anlamadim
Son görülmesi açıkmı
Ne derseniz deyin o bügün baskasıyla bu saate kadsr yazmadıysa
Hayir ama dediğim gibi her gün arar beni daha dün şu bir mmayis yoğunluk geçsin hemen buluşalım demisti
Kral öndrn yerini yapmış 😂
@Zuzummm06 ya sen ne fenasın konuş doğruları da gözümüzü açalım😂
Öyle kuzum brnde gidiyom ama yazıyorum ve sabah erlrn giden adam 3 4 fe evde olur
@Zuzummm06 12 12 olmuş gündüzler bugün öyle duyum aldım tabi sen daha iyi bilirsin
Bana öyle bi bilgi gelmedi 12/12 olsa bile degisim vakti çoktan degisti
@Zuzummm06 siz polis misiniz
Şunu demek istiyorum hala görevde olsa böyle telefona bakamıyor mu bakabilir istese degil mi
@Zuzummm06 mutlaka yazacak o da, neyse sen bir gün yazmazsan böyle düşünürüm artık 😂
Yazardı istese yani telefon elinden bile düşmemistir belki
Ben en geç 1 saat içinde cevap veriyomki
Kız bence bu adam seni deniyor olabilir
Denemiyo umursamıyo takılyo sadece
@Zuzummm06 insanların içinden nasıl emin olabiliyorsun ya, bence herkes hissettiğine inansın
Peki öyle olsun kuzum yanıldıgımı gördünmi sen pekş :)
@Zuzummm06 polisler konusunda tecrübelerine inanasım var içindesin tabi ama hiç böyle aksini yaşamadın mı sen 😂
Cevap vermek istemezsem vermşyom öyle telefonu bile elime alamıyacak kadar olmadı hiö 😂
@Zuzummm06 çevrendekiler de mi öyle 😂 ama senin alan farklı ya akşama kadar sokakta olsan bazı şeyler değişirdi zannediyorum
Oda oldu olmuyomu 29 rkşm 30 Ağustos gibş zamanlarda sabah 7 de gidip öglen 2 de ya da mglen 1 de gidip ikinci bi emire kadar çalılıyodum
Gene oynuyodum telefonla
@Zuzummm06 sen bağımlısın jsjdjdj
Nr alaka kuzum ya
@Zuzummm06 her erkek aldatır mı diyorsun yani ben öyle anladım
Her erkek aldatmaz
@Zuzummm06 sen 1. sin kdjdjdjdj o zaman niye hep başkası var gibi konuşuyorsun ilk aklına gelen bu
Eee flört diyor zaten sevgilisi degil kocasıda segil adam dha en basında böyle cevap vermiyorsa ee sonra nolacak djsjsj
@Zuzummm06 haklısın bu konuda ama flörtün 1 mayısa denk gelmesi tesadüf değil fjfj
Gjgjhj gelebilir de bu kadar yogun olacagı bi durum yok bugun
@Zuzummm06 her gün aradığı için anlam veremedim simdi söyle oldu iş telefonunu aradım çalıyor üç kere kapanıyor engellenmiş gibi kendi numarasını arayınca meşgule attı bu ne simdi
İs telefonu? 😂😂
Çalmadan dıt diye mesgule düserse engellemistir ya da mesgule atıyordur bilerek
@Zuzummm06 deli heralde bu daha dün yarjn konusalim bir Mayıs geçsin de hemen buluşalım diyen adam mesajları görmüyor en son şey yazdım mesajları görmeme ihtimalin yok ben de bir sorun olduğunu düşünüp tedirgin olmuştum sanırım haber vermek istemiyorsun yazdim artık dönmezse kendi bilir ben gerçekten tedirgin olmuştur sonuçta sürekli bir iletişim var motmal olarak bu çocuk nerde diyor insan ama anormal bir şey bu
Bu saate kadar cevap vermemek anormal
Başına bir iş gelmediyse haber vermemesi çok anlamsız bacım haklısın
Yani başına bir iş gelse iki telefonu da meşgul çalmaz daha dün prensesim diyip elli kere arayan adam sacmalik gerçekten yaptığı
Çıkar kokusu bacı mutlaka bugün yarın
Aynen öyle bilerek mesgule atıyor ki baskası olsa yanında kizz olmasa bence bi erkek açar o telefonu o aramalara rahmen
@Zuzummm06 yani taş çatlasa 10 sn müsait değilim de kapat
Demi yanş
@Zuzummm06 sorun şu sürekli beni arıyor bu adam normalde bir mayısta denk gelmesi şaşırtıcı ama sabah on da konuşmuşuz akşam on oldu yani mümkün degil görmemesi değil mi
Ne yapmaliyim peki artık hiç bir iletişim kurmamak mi iki üç defa aradım ve merak ettiğime dair mesajlar da attim
Ben bişey diyemem sen bilirsin artık o kararı sen verecen
Çok saçma yani 12 saattır cevap verilmemesi
@Zuzummm06 evet sabahki mesajı şuydu
[1/5 10:33] Günaydın Günaydın
[1/5 10:33] : Bjr tık gec kalkıp gittik apar topar acil seyler oldu Şu an da da
[1/5 10:33] : Kadikoyde
[1/5 10:33] : Yürüyüşler falan var onların başındayız
[1/5 10:33] : Sen napiyorsun
En son mesajı bu
Bu yagmurda bu saate kadar yürüyüsmü olurmus
@Zuzummm06 işte en son sabahki mesajı bu ben anlamadjm ya
Konusmak istemiyor demekki hadi bi kaç saat yohun olsa ne bu saate kadar yogun olunmaz
@Zuzummm06 yani direkt konuşmak istemiyorum desin dün aradı prenses vs dedi iyi geceler demeden yatmıyor bugün yine yok
Bilemem valla
İs numarasının wp yazayim mi
İs numarası nasıl ben orada kaldım
İs telefonu yokki polislerin siberde farklımı bilmem ama degildir yani
@Zuzummm06 bana iki numarasını verdi ikisinden de ariyordu
Oraua yaşıyor musun sorun var mı yazsam mj
Bilmiyom valla iki telefon kullanıyo ama biri iş degil bence çapkınlık ve normal
Sen bilin
Kaç günlük flört de iki numarası var bana çok tuhaf geldi şu an
@Zuzummm06 nasıl yani çapkınlık iş numaram dedi bana
Banada 😂
Bilmiyom bacım artık
@Zuzummm06 son kez o numarasını yaşıyor musun bir ses ver bir Mayıs olduğu icin merak ettim yazahim mj
Bişey diyemem senin bilecegin iş
@Zuzummm06 merakta ediyorum ama abartı olur mu her gün konuşuyorduk çünkü
Yaz içinde varsada ben bu adama hiç güvrnmedim
Ama son kez yaz içinde kalmasın diye, o yazarsa da mantıklı bir sebep yoksa dönüş yapmana bile gerek yok şahsi fikrim
Olabılır
@Zuzummm06 Yaşıyor musun bir ses ver bir Mayıs olduğu icin merak ediyorum yazdim bakalim artık kendi ayibi
Vermezse sende verme
@Zuzummm06 görmüyor mesajı daha yapacağım bir şey kalmadı çok ayıp etti
Fazla düsünme bırak gitsin
@Zuzummm06 yani yaptığı ayıp konuşmak istemiyorsa yazsin geçsin insan merak ediyor
Orası öyle tabiki ama
İste umrunda degilsin
@Zuzummm06 hala dönmemiş görmemiş bile tedirgin olmaya başladım
Tedirgin ol diye yapıyordur ya da umursamadı
@Zuzummm06 wp da okumuyor mesajı tedirgin olduğumu en azından iyiyim der misin yazdim dönmedi gormedi de aramalarda engellenmiş anladım farklı numaradan arayınca çaldı sence o farklı numaradan arayıp ne yaptığını sormalı miyim
Ara sor o zaman bence gerek yok engelleyen adama ne üsteliyonuzkş
@Zuzummm06 bu siber olduhu için benim geçmiş sms ya da otel kayıtlarıma bakmis olabilir mi
Varmıydı bişey bakmış olabılır
@Zuzummm06 eski sevgilimle otelde kaldım gecen ay ama baktıysa bu benim sinirimi saygisizlik
Ooo sende gecen ay eski sevgilinle otelde kalmıssın şimdide daha biteli fazla olmamıs flörtün pesinde kosuyosun ne kosuyon
Çünkü bana ne alakaysa geçen buluşmada bir arkadaşının karısının evlenmeden önce bakire mi değil mi diye kontrol et demiş kayıtlarına bak demiş, ve yine bir kız bakire değil diye sevgili olmakis vs bunu anlattı ne alakaysa ben de dedim ki kkayita baktı da ondan mi böyle bir mesaj atti
Kızım aramana gerek yok acmicam. Konuşmak istemiyorum hiçbir şekilde. Bu son mesajım kendine iyi bak
Boyle yazmis ortada bir şey yok daha bir mayıstan bir gün önce yüz defa ariyordu
Tamam onu öğrenmiş olabilirim
Yaptıgıda suç oldugu için söyleyemez
@Zuzummm06 peki nasıl öğrenir tc olmadan bu yasal mi
Adından soy adından ailenden bulur tcni
@Zuzummm06 peki hangi bilgilere erişebilir otel kayidi wp arama sms kayıtlarına ulaşabilir mi
@Zuzummm06 peki wp sms arama kayıtlarına ulaşabilir mi
Tam bilmiyom ama siberdeyse herseye erisebilir bence
@Zuzummm06 siz polis misiniz aşırı saçma bu yasal bir şey degil bana bu kadar sıcakken soğuk olma sebebi bu gibi heldi bans
İste o yasal degil zaten
@Zuzummm06 hislerim de haklı miyim. peki bana ikidir bekaretle alakalı şeyler duyor jsye arkadaşı bak demiş. evlenecegi kadına bakmamış yok bir kızla konuşuyormuş kız bakire değilmiş ondan sevgili olmamis bana aşırı ilgiliyken attığı bu mesaj şüpheli geldi başkası olduğunu sanmıyorum telefonu hep yanındaydı hatta elime falan verdi
Yani açıkça sorsa derdim istemiyorsa yolumuza bakardık bu çok saçma bence baktığını anlamahahim diye kendince kapadi konuyu
Olabılır evet
@Zuzummm06 kesinlikle konuşmak istemiyorum demesi garip geldi çünkü daha pazar günü seninleyken çok mutluyum diyordu yani şöyle dese senden hoşlanmadım ya da anlasacagimizi düşünmüyorum vs anlarim ama bu haliyle saçma geldi öfke dolu bir mesaj
Valla iste onu demek yerine öyle yapmıs ne düsünüyorsun
@Zuzummm06 sebep bu mu onu düşünüyorum başka aklıma bir şey gelmiyor
Ne düşünüyon düşünme boş ver et
hiç olay olmadı ki 1 Mayıs'ta
İstanbul'da kadikoyde görev yapacakti ama hiç yazmadi sabahtan beri normal mi
yazmak istememiştir
Ama normalde her gün arar yazar
Rahat bırak marul ekmeğini yesin
O ne demek
Çevik kuvvet mi sevgilin
Polis bu nolacak sanki
Nasıl yani