Maalesef beyler biz 1.80 den kısa erkekler için acı bir gerçek ki, istediğiniz kadar özgüvenli olun eğer boyunuz 1.80 den kısaysa hiçbir kız sizle sevgili olmaz. Bu kızların bir erkekle sevgili olması için yazılı olmayan bir kanundur. Boyum 1.70 olduğu için bugüne kadar beni reddeden kızların hepsi şuanda 1.80 üzeri erkeklerle sevgililer. Maalesef biz 1.80 den kısa boylu erkekler için hayatın acı bir gerçeği.
Cevabın nedir?
Cevapla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılulan vrya su sitede bu basliklari acan kisi hep 25 29 dior eger hep sensen boş ver zaten sevgiliyi
161 Yorumla
Soran1 yılBoyum 1.80 den uzun olsaydı asla boşvermeyecektim keza kızlar kendileri yapacaklardı. Ayrıca evet çoğu kez soru açıyorum ama tek açan ben değilim.
Soran1 yılKendileri yazacaktı
Cevap sahibi1 yılsen ne sanıyorsun acaba 190 cocuk gorunce hemen onunde diz coktugumuzu falan mi? o kadar bos islerle ugrasiyorsunuz ki
Cevap sahibi1 yıl@Dr-Mystic bende üzülüyorum gonlume gore birini bulamayan herkese ama bu boyle gitmez surekli miziklanarak bir yere varilmiyor. kendini gelistirmelisin bu sadece erkekler icin degil kadinlar icinde boyle. kendimizin en iyi versiyonu olmaliyiz
- 1 yıl
Katılıyorum. Bir de böyle işler her zaman kendini maddi anlamda geliştirmekle de yürüyen işler değil. Bunun manevi ve karakteristik yönleri de var. Karakterindeki problemleri haklettikten sonra artık sen zaten bu durumun peşinden koşan insan olmuyorsun. Onlar sana geliyor. Bu yüzden bunu bile düşünmemek gerekir.
Cevap sahibi1 yılKesinlikle katılıyorum yazdıklarınıza
- 1 yıl
Her neyse... Normalde açık kimlikle böyle yorumlara gelmem ama bir şeylerin açığa kavuşması gerektiğini hissettim nedense. Yaradanımın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun. Bu soruyu soran kişiye de Yaradanımın hidayet vermesini ve acısıyla baş edebilecek gücü soran kişiye nasip etmesini dilerim. Sağlıcakla kalın. 🙂
Cevap sahibi1 yılAmin inşallah sizde
Soran1 yılBen saçmlamıyorum? 2×2=4 gibi bir gerçeği söylüyorum. Evet 1.90 erkek görünce kendiniz tektaş alıp evlilik teklif ediyor kucaklarina atliyorsunuz resmen erkeklerin. Kendini geliştirmek demişsin. Ben neler neler yaptım geçmişte biliyormusun? Ama gel görki her seferinde red yedim ve hiçbir şey yapmayan 1.80 üzeri erkeklerin resmen kucaklarına atlıyor kızlar. Asla boş konuşmuyorum. Bu hayatın acı bir gerçeğidir. Ayrıca yalnız erkeklere üzülüyorum demişsin. Yalnız erkek demek kısa boylu erkek demektir. 1.80 den kısa erkekleri reddederken niyeyse üzülmüyorsundur.
Soran1 yıl@Dr-Mystic öncelikle amin. Evet Allah benim ve benim gibi kısa boylu olan ve yakışıklı olmayan erkeklerin yardımcısı olsun. Ayrıca şunu söyleyeyim o 1.80 den kısa olup da sevgilisi olduğunu söyleyen erkeklerin gerçekten sevgilileri olduğundan eminmisin? Ne malum beni teselli için bunları söylemedikleri ve genelde de öyle oluyor. Çünkü kızlar 1.80 den kısa erkeklerle asla sevgili olmazlar.
Cevap sahibi1 yıliki cevaba verdiğin farklılıktan senin probleminin incellik değil kadınlar olduğunu anlıyorum, umarım kalbini temizleyebilirsin
- 1 yıl
@Dr-Mystic nasip diye bir şey yok bu uzun boylu olmayan erkekler kafayı yiyip sizin huzurunuzu bozmasın diye söylediğiniz yalanlar. Kısa boylu erkekler ünlü ya da çok zengin değilse adam yerine konmuyor aşağılık parya muamelesi görüyor üstüne de senin gibi uzun boylu oevlatları ve uzunların d0l kovası olanlar yalanlar söylüyor manipulasyon yapıyor. Kısa boylu erkeklerin toplanıp sokakta gördüğü her kadına her çifte saldırmadıkları her gün için şükredilmesi gerek
- 1 yıl
Soran kısa erkekler sevgiliyi boş vermeyecek istediklerini gerekiyorsa zorla yine alacaklar.
- 1 yıl
0rspuya bak hele bir de psikoyatrlık taslıyor siz önce uzunlara vermekten f0ll0ş olmuş 4mınızı temizleyin
Soran1 yılİki cevapları farklılıktan bunu mu çıkardın? Hayır problemim tamamen istemsiz bekarlık. Kadın düşmanı da değilim.
- 1 yıl
@Yhfghhi6577 Birincisi ben de uzun boylu değilim. İkincisi, örneğini verdiğim kişi gizlemek istiyordum ama söylemeye karar verdim ki tarif ettiğim kişi başkası değildi. O kişi bendim. Boyum 1.68 ve şimdiye kadar 4 sevgilim oldu. Ama biliyor musun? İstesem devam edebilirken çoğunu da terk eden ben oldum. Sebebi de karakter sorunları olduğunu ve ilişkiyi devam ettirmeye değmeyeceğini anlamış olmamdı. Kısacası bu işler nasip işleri. Boya bakmıyor yani. Ben eski sevgililerimden daha kısa boylu olanlar da oldu. Benden uzun olan da oldu. Belki de sorun sizin, kızlara nasıl yaklaşmanız gerektiğini biraz bilmemenizdedir. Bu kadar negatif düşünceli olduğunuz sürece de bu devam edecek. Dünyada her şey ilişki değil. Bunu anlayana kadar da böyle olmaya devam edeceksiniz. Yaradanım yar ve yardımcınız olsun.
- 1 yıl
Kız size gayet nezaketle yaklaşmış. Sizse kadın düşmanı gibi tepkiler vermişsiniz. Kusura bakmayın bu şekilde bir yere varamazsınız. Geçmişte ben de sizin gibiydim ama şu an bulunduğunuz yolun yanlış olduğunu ben de zamanla anladım. Neden içinizde acı olduğunu anlıyorum fakat verdiğiniz tepkilerle bir yere varamazsınız istediğiniz bu konuda. O yüzden Yaradanımın size hidayet vermesini dilerim.
- 1 yıl
@Dr-Mystic 1.68 adam bu şekilde konuşmaz kral besbelli tuzu kuru bir uzun boylusun. Kızlar nasıl yaklaşılması gerektiğini öğrenmemiz kadar değerli varlıklar değiller hatta tamamen değersiz varlıklar bu varlıkların bu kadar söz sahibi olması dünyanın sonunu getirecek eskiden olduğu gibi susmalılar kendi özgür hiçbir tercihleri olmamalıdır doğa düzeni böyle
- 1 yıl
@Yhfghhi6577 Biliyor musun? Hep sizin gibi mentaliteye sahip olan insanlar yüzünden dünyada kaos oluyor. Ne demek kadının söz hakkı yok? Biz nasıl insansak ve söz hakkımız varsa o kadınların da en az bizim kadar söz hakkı var. Seni tercih etmiyorsalar, terk ediyorsalar paşa paşa saygı duymayı öğreneceksin ve kendini geliştirme yolunda hayatına devam edeceksin. Bir kız sizi tercih etmiyor diye böyle bir muamele görmek zorunda değil. Ayrıca 1.68 olduğumu kanıtlamak zorunda da değilim. Neye inanmak istiyorsan özgür iradeye sahipsin. Saygı duyarım. Fakat şu an belirttiğin ideolojiden bile insanlara karşı ne kadar kaos beslediğini görebiliyorum. Yaradanımın sana hidayet vermesini dilerim.
- 1 yıl
@Dr-Mystic ikidebir yaradan lafı ağzına alıyorsun ama dinde de kadın istediğini yapacak sen de saygı duyacaksın diye bir şey yok. Dedene ninene bak bir Ninen ben uzun erkek isterim diyip 168 170 adamları reddetme veya onları aldatma şansına sahip olmuyordu babası kime verse onla da evleniyordu ve o zamanlar evliliğin ailenin bir değeri vardı şimdi kadınlara verdiğiniz özgürlüğü aile çöktü evlilik kurumu çöktü doğum oranları yerlerde asıl kaos çıkaran da budur zaten.
Cevap sahibi1 yılevet çok mutlulardı ninelerimiz, zorla evlendirildiği adam onu döverken bana söz hakkı verilmediği için çook mutluyum diyorlardı. evlilik içi tecavüze uğrayıp 7. çocuğu doğurken de çok mutlulardı. Senin için kararmış, sevgililiği bırak kendine odaklan bence.
- 1 yıl
En azından evlilik kurumu sağlamdı toplumda bir ahlak vardı size özgürlük verildi noldu evlilik kurumu çöktü bir sürü yalnız erkekler ordusu oldu. Sonra ülkeyi afganlar suriler ele geçirdi diye ağlarsınız üreyen onlar gelecekte ülkede Türkler azınlığa düşecek sizin "özgürlüğünüzün" sayesinde
- 1 yıl
Sevgililiği de bırakmayacam bir şeyi istiyorsam ne yapar eder alırım 😃
Cevap sahibi1 yılsen çok ahlaklısın ya, tanımadığın kadına ne küfürler ettin az önce :))
- 1 yıl
@Yhfghhi6577
1- Sen kadınlara söz hakkı verilmesinden dolayı mı ortada kaos başladı sanıyorsun gerçekten? Araştırmanı yeterli yapmamışsın. Toplumda olan sıkıntıların sebebi, kadına söz hakkı verilmesinden değildi. Popüler kültürün artışıyla birlikte bu kültürün, insanlığı manipüle etmek için bir araç haline gelmesindendi. Bu yüzden günümüzde sağlıklı ilişkiler çok az sayıda. İnsanlara bu yolla kendi sezgilerine güvenmesi gerektiği bile unutturuldu. Bu toplumsal sorunun ana kaynağı asla kadınlar değildi. Ortadaki illüzyonu gör.
2- İki de bir neden Yaradanımı zikrediyorum biliyor musun? Sevdiğimden. O'nun her şey için en hayırlısını bilen ve her şeye rağmen insanlığa merhamet eden, bizi eğiten en büyük zat olduğunu bildiğimden zikrediyorum. Bazı hakikatleri göremeyen insanlar, bunun önemini anlayamazlar.
3- Bu sadece sıradan bir dini mesele değil. Bu manevi bir mesele. Kimse sana kadının istediğini yapacağını destekleyen herhangi söylemde bulunmadı. Kadınların da en az erkekler kadar söz hakkı var dedim. Arada fark var. Sonuçta onlar da insan. Bu farklılıkları kabul etmediğiniz sürece toplumda sorunlar olmaya devam edecek. Farkında olmadan popüler kültürü empoze etmiş baştaki kişilerin oyununa geliyorsunuz. Buna dikkatini çekerim. Bir insanın evrende uyması gereken Yaradanımın bahşettiği özellikle 3 önemli ana kural var. Kendine zarar vermeyeceksin, başkasına zarar vermeyeceksin ve özgür iradeye saygı duyacaksın. Sen bunların hepsini çiğniyorsun. Bu yüzden iyi durumda değilsin. O yüzden sana Yaradanımdan özellikle hidayet diledim. Bu bile kötülüğünü düşündüğümden değil. Tersine iyiliğini düşündüğümden. - 1 yıl
@Yhfghhi6577
4- Dede ve ninelerimizin başkasını tercih etme şansı olmamasından değil, o zamanlar popüler kültürün etkileri çok fazla olmadığı için gerçek aşkın nasıl bir şey olduğunu daha iyi biliyor olmalarından dolayı o dönemler daha sağlıklı ilişkiler vardı. Şimdilerde ise bu kadar azalmasının sebebi az önce açıkladığım sebep. Toplumu birbirine düşürmeye çalışıyorlar. Kadınlar ve erkekleri de öyle. Hala mı göremiyorsunuz? - 1 yıl
Küfür dilin süsüdür ve senin gibi konuşanlara da anca bunlar denebilir :)
- 1 yıl
@Dr-Mystic Toplumu birbirine düşüren de o savunduğun kadınlardır yıllardır saçma sapan istekleri kriterlerine uymayan erkeklere sırf kendilere yurumesinler diye yaptıkları aşağılıkca zorbalıklar sonucu bugün kadın düşmanı erkek topluluklari oluştu kadınlar kendilere verilen özgürlüğü kötüye kullanıyor
Soran1 yıl@Dr-Mystic ben kadın düşmanı falan değilim. Geçmişte böyle düşünmüyorken de bir yere varamıyordum. Ayrıca kız beni teselli amacı ile bunu söylemiş olmasın.
- 1 yıl
@Yhfghhi6577 Hala anlamıyorsun. Tercih etmek zorunda değiller. Herkesin kendi zevki var. Biz erkeklerde fiziksel olarak nasıl atıyorum büyük göğüslü, fiziği güzel olan ve dış güzelliği iyi olan kadınlar daha çok tercih ediliyorsa onlarda da buna benzer bir kriter var. Fakat böyle bir durum olması, herkesin de böyle olduğunu göstermiyor. Zira bu tarz kriterler, bir insanın sadece beğendiği ve ilgi duyduğu bir insana karşı olan etkenleri gösterir. Böyle bir insana gerçek bir sevgi duymaz. Nefsani bir arzudan ibarettir bu çoğu zaman. Fakat bunun farkındalığına sahip olan bazı insanlar kalıpları kırarak da bir insana gerçek bir sevgi de duyabiliyor. Hem de kriter aramadan, karşılık beklemeden. Kızlarda da bu var erkeklerde de. Gerçekten bir insanla birlikte mi olmak istiyorsun? O zaman yanlış adreslere bakıyorsun. Belki de rahatsız olduğun insanlara bakmamalısındır. Zira kötü niyetli kızlar olduğu gibi iyi niyetli olanları da var. Aynı erkekler içinde de iyi ve kötü niyetli olanlar olduğu gibi.
- 1 yıl
Soran bu kızların derdi zaten kısa boylu dedikleri erkekler hiçbir zaman sevgili istemesin hiçbir kızı arzulamasın kızlarla sadece arkadaş olsun yani g4y gibi bir şey olsun istiyorlar o yüzden boş ver sevgiliyi kendine bak gibi saçma sapan şeyler diyorlar erkeklerin %85 i olan kısa dedikleri taraf sussun kendiler de kalan %15 lik azınlığın peşinde koşsun ne güzel dünya bee
- 1 yıl
Soran kişi, kız teselli amacıyla söylese de söylemese de o da tam olarak erkeklerin bu konuya nasıl bir bakış açısıyla baktığını bilmiyor olabilir. Fikrine saygı duyup yoluna devam etmen gerekirdi. Zira benim ona hak vermemde bile bildiğim ve gördüğüm bir doğru var. Bu yüzden farkındaysan bu kadar savunma yapıyorum. O kızın niyetini bilemem. Ama ben seni asla teselli etmeye çalışmadım. Gerçek neyse o. İnanıp inanmaman senin seçimin. Özgür iradeye sahipsin. İnanmıyorsan bile saygı duyarım.
- 1 yıl
@Dr-Mystic bunların kriterleri erkeklerin %85 ini disliyorsa takıntılı bir şekilde %15 lik bir azınlığın etrafında koşuyorsa kusura bakma eleştirilir gayet de madem tercih özgürlüğü var o zaman benim de ifade özgürlüğüm var
Soran1 yıl@Dr-Mystic evet kız gayette teselli etmekte beni. Keza kendisinin bile 1.80 den kısa sevgilisi olmamıştır. Senin bile boyun 1.80 üzeridir. 1.80 den kısa olup yazdığın tüm kızlardan direkt red yeseydin anlardın beni.
- 1 yıl
@Yhfghhi6577 hala dediğim gibi. Tercihlerine karışma hakkımız yok. İsterse en tepedeki adama göz koysun. Unuttuğun bir hakikat var: Senin bu hayatta kimseye ihtiyacın yok. Gerçek aşk, gerçekleşmeye başladığı zaman sen zaten bir bütünsündür. Sadece bunun öncesinde bu sana unutturuldu o kadar. Yani tercih eder etmez. Bu bizi ilgilendirmiyor. Sana bu yanlış geliyorsa kendi yoluna bak. Daha iyi, daha doğru bir insan olmaya çalış. Sen hayatına bir kız sokmak zorunda mısın her zaman? Gerçek sevgiden doğan bir ilişki beklentilerden gelmez. Bunu bil.
Soran1 yıl@Dr-Mystic mevzu gayet boyla ilgili ve red yemenin başlıca sebebi boyunun kısa olması. Eminim sevgilin olmamıştır.
- 1 yıl
@Dr-Mystic hep bize gelince zorunda değilsin dayatmaları zaten 😃 o zaman kadınlar da uzun erkeklerle olmak zorunda değil? Ayrıca kim için iyi insan olayım sırf saçma sapan bir boy kriteri için sen de yalnız kal o zaman diyen toplum için mi iyi insan olacam ya da seni de kanka bacı olarak severiz diyerek erkekliğime hakaret eden kadınlar için mi iyi insan olacam? Kaldı ki kadınlara gelince onlar özgür karışamazsın, bana gelince niye o zaman kendini gelistireceksin, kızlara bakmayacaksin, iyi insan olacaksın dayatmaları yapılıyor özgürsek o zaman ben de iyi insan olmak istemiyorum kadınların seçimlerine saygı duymak istemiyorum, arzularimin karsılanmasını istiyorum özgürlük bir kadınlara mı çalışıyor
- 1 yıl
@Yhfghhi6577 Konuyu çok farklı yerlere çektiğinin kendin de farkındasın. Sen de özgür iradeye sahipsin. Ama o tarz bir insana dönüşmemen için sana özellikle bir iyilik yapıyorum. Yoksa sen iyi insan olmak istiyormuşsun, istemiyormuşsun umurumda değil. Bir insan hayatta ne ekerse onu biçer. Dediğim gibi Yaradanım hidayet versin. Sen rengini zaten belli ettin.
- 1 yıl
@Dr-Mystic böyle topluma iyi falan olunmaz kardeş rengimle gurur duyarım
Soran1 yıl@Dr-Mystic 4 kere kankam oldu demek istedin herhalde
Soran1 yıl@Dr-Mystic gerçek olmadığı için inanmamam dan daha doğal bir şey yok. Bunu beni teselli için söylediğini benden daha iyi biliyorsun. Keza kadınlar 1.80 den kısa erkekleri direkt reddediyorlar sadece kanka oluyorlar. Ama asla sevgili olmuyorlar. Bu bir gerçektir.
- 1 yıl
@Dr-Mystic ulan sabahtan beri her şeyde Allah'ı katıp millete hidayet diliyorsun ama utanmadan da ileriye gitmeye yakın ilişkiler yaşadım 4 tane sevgilim oldu diyorsun sen önce millete akıl vereceğine zinayı bırak sen doğru yola gir
- 1 yıl
@Morgenshtern Ben onu bırakalı çok oldu. Uzak geçmişimden bahsettim. Ayrıca Yaradanım ve benim arama karışması gereken kişi sen değilsin. O benim vebalim. Kefaretini ben ödüyorum. Sen kimsin ki?
- 1 yıl
@Morgenshtern geçmişindeki hatalarından ders çıkarıp hidayet yolunda ilerlemeye çalışan bir insanla uğraşacağına neden hidayette olmayanlarla ilgilenmiyorsun mesela? Hidayet yolunda ilerlemek için mücadele veren bir insana karşı saf tutman, seni de hidayete karşı çıkan biri yapmaz mı? Yanlış kişiye karşı saf tutuyorsun. Bil isterim.
- 1 yıl
@Dr-Mystic işlediğin günahı başkasına anlatarak şahit tutmuş oluyorsun kardeşim mesele ben kim oluyorum cart curt meselesi değil bu. Geçmişte hadi diyelim yaptın adam ikna olmuyor diye günahını detaylandırıp övünme mi peşindesin benim karşı geldiğim bu.
- 1 yıl
@Dr-Mystic ayrıca hidayete çekmeye çalıştığın insana benim 4 kere oldu işte kadınlara saygı duy diyerek hidayete erdiremezsin önce empati kurar anlar yanlışını daha doğru bir dille gösterirsin. Senin yaptığın ateşi harlayıp sen beceriksizsin ben bile yaptım gibi absürt bir cevap verip daha fazla kışkırtmak oluyor
- 1 yıl
@Morgenshtern niyetim kimseyi buna şahit tutmak değil. Ben geçmişimdeki hataları zaten kabul ediyorum. Asıl niyetim ne biliyor musun?
Geçmişte bu yoldan bile dönmüş bir insanın iyi yola geçebileceğini ve bunun daha iyi bir yol olduğunu göstermek. Hala dediğim gibi, ben sadece Yaradanımın izniyle doğru olanı anlatıyorum. O yolda olmaya değmeyeceğini anlatıyorum. Buna ihtiyaçları olmadığını anlatıyorum. Dikkate alıp almaması size kalıyor. Sen böyle bir niyete eğer hala " Senin yaptığın ateşi harlayıp sen beceriksizsin ben bile yaptım gibi absürt bir cevap verip daha fazla kışkırtmak oluyor" gibi bir anlayış gösteriyorsan ben buna bir şey diyemem. Bir insan başkasını yargılamak yerine önce kendisine bakmalı, değil mi? Bu senin için de benim için de geçerli bak orada haklısın. Ve ben ne yaptığımı biliyorum. Hidayet yolunda insanlar için bir çaba gösterme niyetim seni bu kadar irrite ediyorsa belki de sorunu karşındaki insanda aramamalısındır. - 1 yıl
@Morgenshtern bir de anlamadığım ne biliyor musun? Bir insan gerçekten de kendisine bakıp sonrasında deneyimleriyle ve gittiği hidayet yolunda insanlığa yeri geldiğinde yardım etmesi gerekirken bunu yapmak yerine hidayet yolunda gitme çabası gösteren bir insana karşı suçlayacak bir yer araması, bir açık bulmaya çalışması. Kişi işi kendisinden bilirmiş. Hidayet yolunda insanlara yardımcı olmaya çalışıyor olmama rağmen hakkımda duyduğun negatif düşünceler de senin nasıl bir kişilik olduğunu az buçuk belli ediyor. Hakkında çok araştırma yaptım. Yaradanımın sana da hidayet vermesini dilerim.
- 1 yıl
Ben kimse hakkında negatif düşüncede bulunmuyorum sen nasıl insanlara yanlışı gösterme haddini kendinde görüp millete hidayet diliyorsan ben de yönteminin yanlış olduğunu belirtmeye çalışıyorum ama tabi sen hemen sui zan da bulunup bana itham da bulunup kendini doğru yolda olduğuna inandırmaya devam et
- 1 yıl
Birde şu yazdıklarından sonra sanki bana iyi niyetli doğru yoldayım insanlara yardım etmeye çalışıyorum gibi samimiyetsiz cümlelerin yok mu işte bundan bahsediyorum.
- 1 yıl
@Dr-Mystic bir de ne bu ben hidayete erdim en iyi benim halleri sen neyi kime kanıtlamaya çalışıyorsun. Ben sana yönteminin yanlış olduğunu belirtmeme rağmen gelip karakterime sallaman o kadar komik ki ben senin karakterine sallamama rağmen. Kibrini bırak gösterişi bırak önce kafanda ben doğru yola döndüm diğerleri çöp kafasından çık bi önce
- 1 yıl
@Morgenshtern hala dediğim gibi kişi işi kendinden bilirmiş. Konunun en başlarından itibaren tüm yazılanları bir daha okuduysan, insanlara kimin saygı duyduğunu, kimin kimi doğru yola sevk etmeye çalıştığını, kimin asıl karakterine sallanmaya çalışıldığını, kimin ego kasmaya çalıştığını, kimin cinsiyetçilik yaptığını, kimin cinsiyetçilik yapanlar savunduğunu, kimin buna göz yummadığını aslında sen çok iyi biliyorsun ama dile getirmek istemiyorsun. Çünkü senin de işine gelmiyor ikimiz de biliyoruz bunu. Dolayısıyla kimseye bir şey kanıtlamaya çalışmıyorum. Anlattıkların sadece kendi karakterinin birer yansımasından ibaret. Benim vicdanım çok rahat. Sırf nezaketle, hiç bir kötü niyet bile barındırmadan bir görüşte bulunmaya gelmiş bir kızı kötü niyetinizle ezmenize izin veremezdim. Benim bu işten hiç bir çıkarım yok. Anladın mı şimdi niyetimi?
Hala dediğim gibi... Konuyu daha fazla uzatma. Zira son noktayı koyduğunu zannetsen bile benden bu cevap sonrasında herhangi bir cevap alamayacaksın bile. Yaradanım ciddi anlamda sana hidayet versin. Zira sen ve senin gibi insanlar, ışığı olan insanlar tarafından düzeltilebilecek tipler değiller. Sizle Yaradanımın ekstra ilgilenmesi lazım. Çok zor yollardan geçeceksiniz bunu şimdiden görebiliyorum. Yaradanım gerçekten yardımcınız olsun. Samimi diyorum.
Hadi selametle. - 1 yıl
Oğlum sen kendi kafanda düşman yaratıyorsun alo sen kimsin la kıza tek bi cümle yazmamışım siz kim aloo. Allah senin gibi içten pazarlıklı olan insanlara sabır versin. Yazdığın her cümle o kadar samimiyetsiz ki yazık sana hala insanlara kimin saygı duyduğu gibi boş bir cümle kuruyor ben en azından senin gibi kafamdan düşman yaratıp boş boş kşmseye hidayet dilemiyorum. Sırf şu sui zannın ve kibrin için umarım Allah seni sınamaz dua et
- 1 yıl
Hidayet versin*
- 1 yıl
@ Dr-Mystic Ayrıca ben o adamları da savunmuyorum napıyorsun burada sosyal medyada millete telefondan yazınca korumuş mu oluyorsun. Zaten daha fazla yazma o kadar boş konuşuyorsun ki senin boşuna daha fazla katlanamayacağım sen kendini doğru yolda sanmaya devam et ama şunu da unutma daha hesabın bitmedi onu da aklında tut
1 yılNe alaka 😂😂 tip zeka para bunlar daha önemli
03 Yorumla
Soran1 yıl@LitoRodríguez
Çok alaka. Boy olmadıktan sonra bunlara bakmıyorlar baksalar sırf parası için bakıyorlar ama asla severek bakmıyorlar oysa uzun boylu erkekleri gerçekten seviyorlar.- 1 yıl
Eziksen ister 1.90 ol değişen olmaz
Soran1 yıl@LitoRodríguez
Tersine 1.90 adam asla ezik olmaz çünkü kızlar onlara kendileri yazarlar.
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 yılUnutmamalı
01 Yorumla
Soran1 yıl@Nickbulamadim91
Dedi ve 1.75 erkeği kısa diyerek reddetti
1 yılAlakası yok yakışıklıysa her türkü olur o iis
03 Yorumla
Soran1 yıl@kgifikfififi
Dedi ve 1.70 erkeği kısa diyerek reddetti- 1 yıl
Ne alakası var oncelikle 1.70 boyu kısa değildir bir erkeğe göre ideal bir boy tabi kilo da önemli ne kadar kilo alırsan boyun o kadar kısa gösterir kadın erkek fark etmez ben hiçbir erkeği boyundan veya kilosundan dolayı reddetmedim.
Soran1 yıl@kgifikfififi
Tabi canım ne demezsin. En kısa sevgilin 1.80 olmuştur. Ayrıca kadınlar için 1.80 altı tüm erkekler kısa boyludur.
198im
01 Yorumla
Soran1 yıl@ʟᴜᴄɪғᴇʀxx
Ve binlerce sevgilin oldu muhtemelen
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu yargı çok kırıcı ve haksız aslında! Boy sadece fiziksel bir detay, bir insanın aşkı, sevgiyi ve karakterini yansıtmaz ki! 💙 Senin özgüvenin, samimiyetin ve enerjin zaten ilişkide çok daha önemli. Evet, bazı insanlar belki boyu tercih edebilir ama kesinlikle herkes böyle düşünmüyor. Bence sende içten gelen o pozitif enerji var mı, bu en kıymetli hazine! Sen nasıl hissediyorsun bu konuda, bu düşünceler seni nasıl etkiliyor? ✨❤️