Kızlar, Ben mi abartıyorum?

Cinsellikten tamamen bağımsız şekilde bahsediyorum, kadın gibi kadın istiyorum dışarıya nasıl olduğu bağımsız ama üzerimde hakimiyet kurmaya çalışan kadınlar çıkıyor sürekli karşıma beni bastırmaya çalışıyorlar karakter olarak ise ben de bastırılabilecek bir yapıda değilim. Akıllıca davranıp yönetmek kadının fıtratında vardır ama göstere göstere benimle iddialaşıp hakimiyet kurmaya çalışan kadına gelemiyorum ve nedense hep de karşıma bu tarz insanlar çıkıyor. Başta diyorlar ki "eril erkeksin şöyle böyle" ardından ise "şöyle davranamazsın, ben böyle istiyorum, ben böyleyim işine geliyorsa vs" eşitlikçi bir insanımdır karşının da fikrine daima önem verir ve hep sorarım mantıklı gelirse de onun dediğini yaparım ama mantıksız bulursam kendi dediğimi yapan bir insanım. Bunları ben mi abartıyorum yoksa karşıma çıkan kadınlar mı yozlaşmış?

Güncellemeler
1 yıl
Bu arada giyim konusuna çok karışırım belki sizin gözünüzde bu bir sıkıntı olarak görülebilir ama benim kadınım ise o bedeni sadece bana çekici göstermeye çalışmalı dışarıya değil, şu da var arkadaşlarını tanıdıktan sonra belirli saatler içinde belirli insanlarla en fazla 2 birayla sınırlı kalmak üzere belirli mekanlara gidip oturulmasına da karşı değilim benim olmama gerek yok bilgim olsun yeter ama aldığım cevap çok kıskanç ve kısıtlayıcı birisi olduğum yönünde :D
Kızlar, Ben mi abartıyorum?