Sarışın istiyorsanız 1 i esmer istiyorsanız 2 yi 1.90 ve üstü için ise 9 u tuşlayınız. Bilgileri yeniden dinlemek için sıfırı tuşlayınız. İzdivaç danışmanımıza bağlanmak için ise lütfen bekleyiniz...

Sarışın istiyorsanız 1 i esmer istiyorsanız 2 yi 1.90 ve üstü için ise 9 u tuşlayınız. Bilgileri yeniden dinlemek için sıfırı tuşlayınız. İzdivaç danışmanımıza bağlanmak için ise lütfen bekleyiniz...
Cevap
10Cevap
Hem de nasıl tutar😂 başın ağrır ama evlat 😂
Olsun anacım eleman buluruz:D KS de çok işsiz var hehehe
KS deki işsizlerin kendine faydası yok, bize nasıl olsun😂
Ohaaa, mantıkla annecim benim haklısın :D Cv isteriz artık işimize gelirse o zaman :D
Hahaha olur😂😂
Bu ülkede zeka seviyesi ortalamasını düşünürsek tutmama ihtimali yok ahahsjsjdjdjdkdkfkfkf
Değil mi :D
Ortak olabiliriz yarı yarıya kar payı bi düşün ajajsjsjdkdjdkdkfk
Asjfbakjhfas bana 48 saat verir misin bunu bir düşüneceğim ahha :D
Burç uyumuna göre analiz için de ekstra hizmet ödeneği alırız. Burç çok önemli gelsin paralar ajskdkdkdkfkfkfkfkfk
TAbiiii ki dee. Onlar bu aşamadan sonra. Aşk büyüsü falan için büyücü bulacaz daha hele sen bi dur. Ulan İstanbul sen mi büyüksün ben mi görecez yakında. Sanal alemi titretecemm titretecemm :D
Büyücüye gerek yok masraf çıkarma şimdi bi büyücü ne kadar maaş istiyo haberin yok heralde ajajsjsjskddkkdkfkfk
Gel, yaklaş, eğil hele biraz yaklaş kulağını getir bana doğru. Çaaakktırrrmaaaa nee büyücüsü ya öğrenci kızlardan 3-5 tane ayarlayıp asgariden az verecezzz. Ne anlasın bu hattı arayan büyücü nedir kimdir ne kadar iyidir konusundaaaa...
Hah şimdi oldu bu iş en kısa zamanda bi toplantı yapıp detayları görüşelim ahahahshsjdjdjdjd
48 saat sonra raporu mail olarak göndereceğim inşallah. :D
Gazamız mübarek olsun kılıç kuşananındır ya Allah ya bismillah ajajsjsjdkdmdkxkxkckdkf gaza geldim
hasfasbfashj
tutmaz başka numara al mesela hesap makinesinde leblebi yazıyoduk ya o numarayı kullan 🤣
Hahahaah mantıklıymış ponçikk...
Ahahaha bomba olur yaa 😅🤣
Hele bir de KS'ye de birkac reklam atarsan kesin tutacaktir 😝
Ne hala erkek eli değmedimi elinize, ne hiç mi sevişmedin, neee sana kimse bakmaz diye mi düşünüyorsun. Ne bekliyorsun hemen bizi ara ve hayalinde ki aşkı sende yaş ajlkfbnasjkf
Ahahahaa cok ilgi cekici gelyor kulaga 😍😅
Kocayı kaldır karı bulma hattı dersen yeni bir tosuncuk doğabilir.
PSychocuk :D
Tutar, içinde karı varsa Türkiye de her şey tutar
:D Kadın için de erkek olacak ama...
Yok bu devirde artık onlar tutmuyor internet platformları çıktı onlyfans gibi
Piyasada ki boşluğu gördüm kanks :D büyük şehirlerde yaşayıp 30 larına akdar hala sevgilisi olammış bakir insanlar var. Öyle azınlıkta falan da değiller ha. İnsanların %20 ini oluştursa bu kesimn ve bunların 4te biri bizi tercih etse milyon kullanıcı eder. :D
nafaka ücretlerini sana kitlerler hacı sonunda hikayenin
Öyle olmaz :D Danışmanlık ücretimi alacağım zaten. Takılan takılardan da %10 komisyon neyin isterim :D
İşim olmaz korkutuyor beni bu yolla gelen insanlar… güvenmek çok daha zor…
Türkiye'de mi rekor kırar bu kadar gezzzkkk varken 😅
tutar bence ama 0850 ile başlarsa bilemem ben genelde o numaraları açmadan direk engelliyorum tanimadiğim için
Bunu değerlendirmeye alacam :D
Kesin tutar memlekette enayi çok nasılsa herşeye kanan 😅😅😅😅😅
Evleneceksen gel diye
Öyle olmaz kanks. Ben partner bulayım ama inşallah tez zamanda ayrılırlar da tekrardan bana başvururlar. Tİcari düşünmek lazım para lazım. D:D
Ara bulucu sitesi
Kavuştay için sen smc
:D:D:D
Şey hattı değil miydi bunlar zamanında
Zamanında sadece onlar kullanıyordu gerçekten :)
Tutar şey bi arkadaş soruyor da sarışın ve renkli gözlü bulmak için hangi tuşa basmalıyım gjbhnbnb
Büyük dolandırı olur senden😂
Yapay zeka şu işe de bir el atsın da bulup piyasauo terk edelim
Usta sen varya zengin olursun
Hiç istemiyorsak
İstersin
Yok istemiyorum
Aslında istemiyorumlar bana samimi gelmiyor. Bu sanki hayalinde ki gibi birisi olmadığna kesin kanaat getirmiş ama öyle birisi keşke olsa da onla olsak demenin umutsuzluk hali gibi geliyor bana...
Hepsi aynı...
.
Tutar
Tutar bence 999999😄
Kursanda artık kocamı bulsam ya nerdeyse hınzır
net tutar
Fulll cekersinn
Bir dene istersen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ya sen baya eski usul romantik modundasın ha! 🤭 Bu 0850 koca/karı bulma hattı fikri bana biraz nostaljik takılıyor, ama günümüz hızlı flört dünyasında kim bilir? Belki baya eğlenceli, komik ve tuhaf anlar yaşanır 🕺 Ama dijital çağda bu tarz şeyler genelde uygulamalar ve sosyal medya üzerinden oluyor, yine de farklılık iyidir! Kendi tarzında yaratıcı bir şey yapmak istersen, neden olmasın? Sen ne diyorsun, böyle retro tarz denemelere açık mısın? 😄💥
Yüzüme iyi bak sence böyle bir şeye ihtiyacım var mı aşko kuşko mişko?
Ahahah şaşırdım vallahi! 😆 Ama 36 ve böyle nostalji istemiş olman süper tatlı. İhtiyacın varsa sen bilirsin ama eski usul hava hep ayrı ya! 🎉✨