Aşk İlişkileri Aşk şarabını içtiniz mi? İyiinsanlarhalavar Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor ❥ Aşk şarabını içenler Yarin derdine düşerler.🍷♥️─────────୨ৎ───────── Aşk şarabını içtiniz mi? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,3b cevap paylaştı. İçtik gördük ebemizin nikahını 😂 1 0 Yorumla
jelyz Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. https://www.youtube.com/embed/ofNIvd-zJDwŞarab-ı aşkı bal sanıp içtim, zehir çıktı. 1 0 Yorumla
s Arag0rn Takip Et Master Yaş: 41 , eic 41% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. İçmedik, içemedik, içsek zaten boğazımızda kalır herhalde😃 1 0 Yorumla
Beklenen_şarkı Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl İçtim ama benim aşkım Türk Sanat Müziği bir insan değil 1 0 Yorumla
u Cendere1910 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yok bizdeki şarap zor şarap 1 0 Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Biz şarap içsek peşimize polis düşer ya da biz dillere düşeriz. Aşk maşk hak getire o da getirmiyo 0 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. İçtim evet ☺️ 1 2 Yorumla İyiinsanlarhalavar 1 yıl 🍷🧿 AşkıÖldürmek 1 yıl 🙏☺️
Ladyattraction Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl İçtim defalarca yeniden içicem az kaldı 😄 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Hayır içmedim 1 0 Yorumla
CanerDoğan1 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Acı tarafı denk geliyor hep 1 0 Yorumla
ela_ya Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yok içmedim içmemde 😀 1 0 Yorumla
SpunkyChick1 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. İçtim de boğazımda kaldı.. 1 0 Yorumla
m ölümmeleği00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. hayır aşk şarap gibi haram ise içmem 0 0 Yorumla
denizseyyahı Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 952 cevap paylaştı. https//youtu. be/Htd_GdvPfxc? si=j44M4JPSMrMkpgci 0 0 Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Keske💕 1 0 Yorumla
GeceyeYazılmışLanet Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. İçmedim 1 0 Yorumla
Biyokahve Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 933 cevap paylaştı. Evet içmiştim 0 0 Yorumla
Angarali-Bebesi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. alkole karşıyım 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. İçtik 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı. İçtim aşk yokmuş 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
İçtik gördük ebemizin nikahını 😂
Şarab-ı aşkı bal sanıp içtim, zehir çıktı.
İçmedik, içemedik, içsek zaten boğazımızda kalır herhalde😃
İçtim ama benim aşkım Türk Sanat Müziği bir insan değil
Yok bizdeki şarap zor şarap
Biz şarap içsek peşimize polis düşer ya da biz dillere düşeriz. Aşk maşk hak getire o da getirmiyo
İçtim evet ☺️
🍷🧿
🙏☺️
İçtim defalarca yeniden içicem az kaldı 😄
İçtim 🫠
ben kullanmıyor şarap jdjsj
Hayır içmedim
Acı tarafı denk geliyor hep
Yok içmedim içmemde 😀
Evet içtiim içtim
İçtim de boğazımda kaldı..
İçtim yakın zamanda