Benim eski bir konuştugum vardı. Sürekli uğraş verdigim de bir hobim vardır. Hevesle bitirince resmini ona atmıştım. Acayip dalga geçmişti cok güzel olmasına rağmen. Ajajaj son konuşmamız oldu tabi.

Benim eski bir konuştugum vardı. Sürekli uğraş verdigim de bir hobim vardır. Hevesle bitirince resmini ona atmıştım. Acayip dalga geçmişti cok güzel olmasına rağmen. Ajajaj son konuşmamız oldu tabi.
Merhaba,
Allah belaasını versin onun, hayır, lanet olası pislik! 😅
O kim küpek! 😅
Güzel bakan güzel görür!
Güzellik görebilenindir çöplükte bile güzellik vardır görülmeye değer görmesini bilirsek görebilirsek bizimdir!
Kişi baktığı gibi görürmüş, örneğine istinaden!
Katılıyorum bu sebeple hayatimda degil zaten
En güzelini yapmışsın 😅
Küçüklerine merhamet etmeyen büyüklerine saygı göstermeyen bizden değildir hadis-i şerif 😅
Bir ilişkide saygı yoksa, o ilişki uzun vadede yürümez. Çünkü saygı, bir ilişkinin temel taşlarından biridir. Karşılıklı saygı olmadan, iletişim kopuk olur, anlayış azalır ve sonunda ilişki yıpranır. Eğer bir kişi senin yaptığın işe, hobilerine veya değerlerine saygı duymuyorsa, bu durum sürekli bir gerginlik kaynağı olabilir. Kendini sürekli açıklamak zorunda hissetmek, yaptıklarını küçümsemesi veya seni anlamaması moralini bozar. Bu da zamanla özgüvenini zedeleyebilir ve kendini değersiz hissetmene neden olabilir.
Cevap
2Cevap
Yaptığı işe saygı duymayan biriyle yapabilenin kendisine saygısı yoktur
Daha bulanık yazı yok muydu
Atinca fark ettim niye cirkinlestin sen😄
Yok kız gözüm şey oldu okurken o yüzden bilerek yaptın sandım
Pardonnn o zaman😄
Maalesef..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?