Evet arkadaşlar evde bi böcek görüym ki uzun zamandır görmüyom odanın en üst noktalarına çıkıyorum böcekten korkan bi erkek le hayatınızı geçirebilirmisiniz bu benim sevgilime söylemediğim en önemli sırrım:D
Cevabın nedir?
:) komikmis ama asiksan böcekden korkdugu icin ayrilirsa senden söledikden sonra bence seni hak etmemisdir her insanin her kisinnin özel korkulari vardir sevgilin enyden korkuyor erkekelr korkusuz diye bir sey yokdur elbetde bir gün ögrenicek bööle numaracikdan sen bi yanida sööle surda böcek varmis ben dokunamama sen alsana gibisinden baakalim ne dicek ahhah böcekdn korkuyosunmu dicek yoksa askim ebnde almama gider birazdan mi dicek ozaman neiy hak etdigni anlarsin eger gülerse al o böcegi agzina sok deirm :P
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle birine bulduysam kaçırmam :).O korkak ben korkak oturma odasında bir böceğe rasladıysak birbirimize sarılıp çığlıklar atarız.Hayatım gel odamıza gidelim bu böcekten uzaklaşalım deriz ve odamızda korkudan sarılırız birbirimze ve en aşk hayatımız zengin olur .Korktukça sarılırız bir birimze.Onu beni bu şekilde korkularımla kabul ediyorsa ben neden onu kabul etmim
İyi hafta sonları :)11 Yorumla- +1 yıl
nickten belli zaten :D bazen olumsuzluklar bir araya getirir insanları...
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. hala gördüğüm böceği vıcırık diye ezerim, şimdilerde daha insancılım ama, eskiden yakaladığımı hemen öldürmezdim, önce iğneye takar buzluğa koyardım, kendime göre donmak üzeredir dediğim an çakmağı çakar yakardım... birde dikiş makinasının altına salmak vardı o çok zevkliydi ama valide faktörü işte.
12 Yorumla- +1 yıl
deve karıncalarını birbirine kırdırıyordum, ilk kafayı koparan kazanır.
cırcır böceklerine misine bağlıyordum, balon gibi uçuruyordum. salak hayvan
birde çekirgeler var, bacaklarını tutunca hemen bırakıyorlar, eğer ucundan sıkarsanız bir süre daha kasılmaya devam ediyor,ilginç gelmişti o zamanlar.
+1 yılBen de senin gibiyim insanız sonuçta ama değil mi? Bunu cinsiyet değerleriyle tabulaştıran zihniyete sahip olan kızlarla tabi ki evlenme zaten arkadaşım.
35 Yorumla- +1 yıl
Hehehe tamam sakin :))))
- +1 yıl
Kusura bakarım.Biz samimi miyiz veya ben senin asker arkadaşın mıyım? Bir yabancının erkekliğini sorgulamak çok kaba bir davranış.Yorum hakaret içerdiğinden şikayet edilmiştir.
- +1 yıl
Quarante +1
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
46
Cevap
30Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbana çok sevimli gelir öylesi korkular. iş yerinde oda arkadaşım arıdan korkuyor. böyle çocuğun yanaklarını sıkıp totosuna şaplak atmak istiyorum. bir de eski sevgililerimden biri kediden korkardı. gülme krizine girerdim ben kendisi bir kediyle karşılaşınca. itici bir durum değil yani.
11 Yorumla
+1 yılEğer kız arkadaşın korkmuyorsa o halleder ama o da korkuyorsa yapacak birşey yok mesela ben de böceklerden pek hoşlanmam korkudan öte çok pisler benim için bana değmesin yeterki odamı seve seve paylaşırım ama ablam benden daha kötü durumda ve o zaman o böceği oradan göndermek bana kalıyor ne kadar istemesem de, korkunun ecele faydası yok. :D
11 Yorumla- +1 yıl
Bak aklıma ne geldi kuzenimle görüntülü konuşuyorduk o sırada evlerine yılan girmiş bebeği de uyuyor adam çıktı koltuğun tepesine karısı yılanı kovalıyor ben kameradan izlerken bile bir tuhaf oldum bu arada korktuğum tek canlı yılandır.
+1 yılinsanız hepimiz. herkes korkabilir normaldir..
ben gece uyurken bocek gordm gıttım sevgılımı kaldırdm öldrsun dıe baktı gerı yattı mesela :D bazılarıda böle :D14 Yorumla- +1 yıl
ahaha benım gibi :D kendını alıştırmaya çalış gerçi insan tiksiniyo ya pislik yuvası sonucta.. :S
- +1 yıl
hayır canım tatildeyken teyzesinde kalıyorduk
Asla, böcekten korkan iki kişi aynı evde hayatını sürdüremez. En az birinin korkmaması lazımki düşmanlara karşı yenilmeyelim :((
39 Yorumla- +1 yıl
bu konuda çok haklısın. iki kişinin de olaya müdahale edilene kadar oraya girememesi olur bu ki hoş olmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 698 cevap paylaştı.
+1 yılböcekten korkan erkek bendende korkar.ay ben ne yapayım öylesini.
desene namus tehlikede.korkakların eline düşmek istemiyorum.21 Yorumla Korksun bir şey olmaz ben onları elime alır oynarım bile. Ben hallederim yani :) Yılanlarla oynadıgımı bilirim.. Çok küçükken memleketime gitmiştim orda yılanı yakalayıp kuduz kopeklerin arasına atmıştım ama nolmuştur bilemiyorum.. Bir kere de tekme atmıştım :D
11 Yorumla- +1 yıl
içinde canavar bu kızın
bende oyleyım :D ve eskıden gorustugm kısıı bunu bılıyordu ayrılcagımız zaman sorunlar arasına bunuda katmıstı okadar uzuldum kı. ınsanlık halı deyp gecememıs sen hersyden korkuyorsun karıncadan bıle bencede doktra gorun dedı S:
ben evlenırdım, ne var sankı.10 Yorumla
+1 yılBende böcekten çok korkarım ee oda korkarsa nolcak birbirimize sarılıp koltugun üzerine cıkıp aglıcazmı :)
11 Yorumlabak gerçekten sonuç olarak bazı hayvanlardan korkarım tiksinirim.. herkes korkar ama ben en çok zarar vermekten ölldürmekten korkarım gördüğüm zaman alırım daha güvenli bi yere bırakırım veya sokağa atarım ben öldürmeyimde kim öldürürse öldürsün derim :)
00 Yorumla
+1 yılÇoğu erkek korkar zaten ancak bunu dile getirmezler. Sen bunu dile getirerek harbiden cesaret örneği gösterdin. :) Neyse dedğim gibi erkek gücü sevdiği için hiç bir zaman korkularını belli etmez dolayısıylada kızlar evlendikleri erkeğin böcekten korkup korkmadıklarını bilemezler.
00 Yorumla
+1 yılhayır, ayrılırım. pat pat öldürülcek o böcek, kanları fışkırtIlacak! :)
11 Yorumla
+1 yılbence çok gerizekalıca bir kriter olur bu.ne yani herşey tamam aaaaa olmaz nişanlım hamam böcüğü görünce ödü kopuyo evlenmem...ya bir bayan böyle düşünmemeli düşünüyorsa arkadaşım bile olmamalı...ha bu arada ben akrebi bile elimde gezdiririm.korku konusunda bir tek yüksekten korkarım oda alışana kadar.hepsi okadar.
00 Yorumla
+1 yılben korkarım arkadaş korku mu huylanma mı ne dersen de, böcek görsem bir takım aksiyonlar alınmadan gördüğüm yere tekrar girmek istemem, ama korkumu itiraf da ederim. böcekten korkunca insanlığımızdan birşey yitirmiyoruz sonuçta. evlenmeyecekse evlenmesin bu nedenle öyle şey mi olur. Heee ama korkup da itiraf etmeyen evlendikten sonra da evde böcek görünce kızın kucağına atlamaya çalışan erkek komik olabilir. önden bilgi verilirse çok problem olmaz korkulduğundan.
00 Yorumla
+1 yılKorkmamalı,korksa da belli etmemeli. Ben cok korkarım çünkü,birimiz bari korkmasın.
Evlenirim canım sırf böcekten korkuyor diye ayrılcak değiliz :D
evlenmemek için çok saçma bir bahane olurdu.20 Yorumla
+1 yıl:) komik tabi..ama herkesin çeşitli şeylerden korktuğu çekindiği yada huyladığı olur.. bir arkadaşım da elektrikten korkardı.. ampul bile değiştiremez.. buda böyle bir versionu bu işin..o yüzden takılma böyle şeylere..ilaçlamacı çağırısın biter..
10 YorumlaBende çok korkardım...askerde yılan, çiyan, akrep ve benzeri böcek ve hayvanlarla dağın başında kalınca şimdi hiçbir sıkıntı yok ;)) alışmak lazım anlayacağın...(alışabilirsen-insan her türlü şartlara ayak uydurabiliyormuş ben bunu öğrendim...)
04 YorumlaEvlenmem, korksa da korkmuyor gibi yapmalı. Bugün böcekten korkan yarın nelerden korkmaz.
13 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. evde bir de böceksavar ve onu kullanacak biri olursa olabilir. ben de korkarım ve hayatta o bölge dezenfekte edilmeden gidemem. evden kaçabilirim :((
10 Yorumlaınsanlık halı bu yuzden sewdıgım adamla ewlenmeyeck değilim ama braz da o sevgılının anlayısına baglı ters bırı olursa ıstemeyblr bnce syleme yıne de :)
13 YorumlaKızlara korkunu çaktırmıcaksın. Bende korku filmlerinden korkarım biraz ama hiç söylemem kabul etmem :D kızla sinemayaa gittiğimizde hep izliyo gibi yapar izlemem. Ya kızla ilgilenirim yada öndeki koltukları seyrederim
11 YorumlaBenim 2 yurt arkadaşım değil böcekten sinekten bile korkuyorlardı :D
İşteyken beni arayıp "içeriye sinek girdi gelip öldürebilir misin" diye aramışlardı :D18 Yorumla- +1 yıl
hiç bu kadarını..bekliyordum aslında. :DD
- +1 yıl
e yani :DD ama sinekte rahatsız ediyor o yönü kötü :))
- +1 yıl
aynen öyle bazıları bağırarak kaçıyor arkadaşımdan biliyorum :DDD
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende korkmak deyil huylanıyorum ev korku filminden çıkmış sanki heryerden böcek fırlıyor geçen tarantula geldi naber panpa dedi bende s. git uyucam dedim terlik fırlattım küstü gelmiyor.
26 Yorumla- +1 yıl
akşam yemeğinde tarantula fenaymış gerçekten :DDD
Cevap sahibi+1 yılkepçap sık üstüne :D
- +1 yıl
off ketçapla ne güzel olur demi canım çekti şimdi :DDDDD
asla geçiremem çünkü benim deli gbi bi böcek fobim var evde bi tane görürsem onu birinin öldürmesi grekicek ve bu bn olmam.
10 Yorumlane alakası var yahu:) nolacak ki sanki:) çok basit ayrıntılar bunlar sıkıntı yapma:) sevgilin zaten sırf bu yüzden senle evlenmek istemezse gitsin atsın kendini biyerden:D
02 Yorumlasende eşinde korkudan tavana yapışık gezersınız sanırım.şaka bir yanada her insanın bazı korkuları olabilir buna saygı duymak lazım bu sebebden kımse senı red etmez merak etme
01 Yorumlakardeşim evlilik iki kişinin aynı pencereden bakmasını bilerek aynı duyguları hissedip bir hayatı paylaşmasıdır..böcekten korkmanla evliliğin ne alakası var.tüm sorun o olsun..karaktersiz yalancı insanlar rahatsız olmuyor evleneceği kızın gözüne baka baka yalan söylüyor onun kalbini kırıyor sen böcekden korkuyorum diyorsun..bu yüzden kızarkadaşın sorun yapacaksa bırak onu derim..herkesin korkuları vardır..illaki takıntı yaptıysan bir pskoloğa gidebilir yenebilirisn bu sorunu
00 Yorumlakomik evet ama her insanın bi zaafı var.ben dalga geçerdim tutamazdım kendimi ama o eğer beni tanıyorsa onu üzmek için yapmadığımı bilirdi.bu kadar basit ama eğlenceli olurdu :D
10 Yorumlaöyle erkek mi olur oğlum ? manyadın mı sen ? aslandan kork,yılandan kork,ondan kork bundan kor. böcekten korkulurmu ?
10 Yorumla
+1 yılBenim sözlüm de sevmezdi :)
''duvarda örümcek var aşkım onu dışarı atar mısın'' dediğimde cevabımı almıştım ''kolaysa sen at'' :)))07 Yorumla- +1 yıl
:))) terketmedim napim :)
- +1 yıl
cem yılmaz esprisi mi yaptın :)
- +1 yıl
izle o halde :)
+1 yılEşşeğin şeyi artik :D o olmaz bu olmaz şunu şöyle yapmasın iyyy bok püsürük :S ay o öylemiymiş ben hayatta yapamam ay ay ay :S :S
20 Yorumla
+1 yılevlilik kararlarını fobılere göremı verıyolar :D İnsan sın be makınamısn tabıkı korkacaksın,çekıneceksın ,utanacaksın insan olmanın farkı olsa gerek..
10 Yorumlababam boceklerden korkuyo :D annem evlenmis sonucta :D
13 Yorumla
+1 yılben de korkuyorum zaten herhalde komedi yaşardık evde her böcek gördüğümüzde
20 Yorumlaben zaten korkuyorum, birde sevgilim korkarsa kim kurtarcak bizi o böcekten :) böyle bir erkekle hayatımı geçiririm ama çokta dalga geçerim... :D
01 YorumlaAbi bas üstüne gitsin ne korkuyosun sende ama basarken böyle çatır çutur ezilme sesleri gelince bi garip hissediyo insan
10 Yorumlaıyyyy böceği öldürürüm ama elime değince acayip çığlık atıyorum..hele hamam böceklerii ıyyyyy insanın üzerine yürüyor...
ben korkuyorum erkekte korkuyosa kim baş edecek gözümden düştün valla csharp.04 Yorumla
+1 yılevlenemem çünkü bende korkuyorum ikimizden biri korkmamalı onlardan:/
10 Yorumla
+1 yıl:D snir oluyorum böcekten korkan erkeklere.sinir ola ola evlenirdim :D
12 Yorumla- +1 yıl
ııııııııııııııııııı :D
+1 yılhayırr olmaz beraber geberip gideriz sonra korkudan erkekte böcekten korkarmıymış yaa :D
10 Yorumla
+1 yılBende korkuyorum bükemediğin eli öpeceksin aga..
25 Yorumla- +1 yıl
abi hiç bulaşma rahatsız edilmekten pek hoşlanmıyorlar ben denedim dersimi verdiler :DD
- +1 yıl
:DDD valla öyle böcekler var ki vahşi hayvan gibi bir keresinde bir çekirge öldüreyim dedim.. üzerime bi sıçradı yüz metreyi 8.53 de koştum valla :DDDD neyi var ki bunun benim gibi korkan bir sürü arkadaşım var :DD
Börtü böcek affetmem gördümmü çiğ çiğ yerim valla =)) Zaten beni 2 defa akrep,1 defa da çiyan soktu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. :D niye olmasın yaa gördük mü beraber çıkarız köşe kapmaca oynarız :D
00 Yorumla
+1 yılguzel sirmis olabilir korku bu benim arkadasim payloncodan korkardi
10 Yorumlatırsak adam sinir bozar :P
16 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı. istesekte olmaz bende fena korkuyorum elden bi şey gelmeyince de kavga çıkarırım :D
02 Yorumla
+1 yılLa küçücük böcek neyinden korkacan :D
korkan varsada korkmayan bi kadınla evlensin mutlu mesut yaşasınlar00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen erkek halimle böcekten korkan kadınları sevmiyorsam kadınlar korkak erkek hiç sevmez.
Empati ile kolayca bulunabilecek bi' cevap.20 Yorumlaböceklerden korkuyorsun bir de yazılımcı olacaksın :))
03 YorumlaEğer oda korkarsa evde ki böcekleri kim temizleyecek? Bir odada böcek görünce o odayı karantınaya mı alacağız yani? :((U
01 Yorumla
+1 yılBence saçmalamışsın aşkın önüne bir böcek mi geçecek ?
00 Yorumlacebin doluysa şeklinde yerindeyse bütün haşerattan korksanda evlenirler
00 Yorumla
+1 yılhayır , ben bile korkmuyorken o hangi halka korkuyor
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Timsahla karşılaşmayı tercih ederim
11 YorumlaFİLDE FAREDEN KORKUYO ? NASIL OLCEK? KORKULAR OLMADAN YASANIRMI
00 Yorumla
+1 yılbilmem ama biri bana laf atar bu adama dalacağına kaçar eminim başka korkularıda vardır
01 Yorumla
+1 yılBöcekten korkan erkek mi? erkek değildir o.
12 Yorumla- +1 yıl
ahaha :D boşver bişey olmaz
+1 yılsen evlenmekten korkmamışsın bi defa...bocekten korkmuşsun cok mu sanki:)
00 Yorumla
+1 yılKorkak korkak yaşarız evi böcekler götürür bir şey olmaz
01 Yorumlamal böcekten nıye korkuyon o kadarcık sey senımı yıyecek kene harıc tabı
00 Yorumla
+1 yılEwlenirim
22 Yorumla- +1 yıl
:-*
- Devamını Gör (16)
Devamını Gör(61)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!