Ay senin bu ima taktiğin cidden şirin ya, ama unutma bazen direkt atılan adımlar daha net cevap getirir! Reddedilmek korkutucu ama belirsizlik kalpten daha çok yorar resmen. Hem böyle cesurca açılınca, karşındaki de ya net olur ya da yolu açılır. Sen ne dersin, cesaret mi yoksa sakin susmak mı daha çok yakışıyor sana? 💙🔥
Başlarda söylemem ama baktım ki duygular şelale olmuş akıyor artık önünü kesemiyorum aşktan ölüyorum sevgiden ölüyorum onu görünce sesini duyunca ondan bir mesaj gelince ayaklarım yerden kesiliyor işte orada artık söyleme gereği duyarım..
Söylerim en azından geçmişe yönelik aklımda o kişiyle ilgili soru işaretleri kalmaz. Hafıza tamamlanmamış olaylar üzerinde 🔛 yoğunlaşıyor. Bense netliği severim, oluru varsa olur, yoksa doğru mesafeyi buldum demektir. 💁
Hiç çekinmem. Olacaksa olur, olmazsa o kaybeder. 😀 Son 2 sende 3 4 farklı kadına yürüdüm. Kadınların 100 de 99 ilk yürümede reddetmeye meyillidir. Onlarda reddetti. Ama ondan sonra ne zaman görsem selam bile vermedim. Ama bu kızlar beni görünce heyecan yapıp bakakaliyorlardı 😀
Genelde o kişiye karşı duygularımı söylerim Ama şöyle bir şey şimdi her hoşlandığımız kişiye karşı duygularımızı söyleyemeyiz İnsan hayatta kimden hoşlanıp kimden hoşlanmayacağı veya kimi sevip kimi sevmeyeceği bunun net bir şekilde bilemez. Ama diyelim ki hoşlandığımız kişi olmayacak birisi ise veya hayatında birisi varsa veya başka bir durum varsa o zaman ona göre davranmayı tercih ederim Bazı duygular içimizde kalmalı olduğu zaman söylemeliyiz
Hiç çekinmem bu konuda. Ölüm var içimde kalmasın. Belki yaşanacak güzel şeyler vardı ben söylemedim diye yaşanmadı. Söylerim reddedilirsem zorlamam ama sabırla beklerim
Ben söylerim, belli ederim ya. Öyle oyunlar vs oynamam direkt pat diye söylerim 😅 ama bu sinyali ilk önce karşıdan almam gerekir. Karşılıklı olması önemli. Ona göre davranırım , yaklaşırım🙃
Söylerim ya kolay kolay birine ilk adım atcak biri değilim biri bana aşık değilse hoşlanmam zaten (benim birini begenme yapim bana verdiği değere sevgiye bagli)