ՏҽӀɑʍՏ ⚘️
Sen güzelden anlar mısın¿
Az kişiyle takipleşiyor diye seviniyorsundur, takip etmediğiyle konuşuyordur 😒

ՏҽӀɑʍՏ ⚘️
Sen güzelden anlar mısın¿
Az kişiyle takipleşiyor diye seviniyorsundur, takip etmediğiyle konuşuyordur 😒

Bir insanı takip i ile tanıyamayız zaten, yapacak insan her türlü farklı iletişim kaynakları ile de yapar. Yani minareyi çalan kılıfını uydurur. Dürüstlük insanin kalbinde zihnin de olmalı. Ben çok görüyorum , alnı secdeden kalkmayan, ama ırz düşmanı olan. Allah iyiler ile karşılaştırsın.
Amin canooo
Dün yaşadığım durumdur çocuğa bile dedim gerçi şöyle dedim fazla yawşak duruyorsun alt açılımı gerçekten yakışıklısın demek ama çocuk anlamadı ona küfür ettim sandı falan sonra tartıştık numarasını silip ınstegramdanda çıkardım daaaaaa neden yaptım bilmiyorum saçmalamış olabilirim.
Aksine sen çok iyisin ben seni üzerim diyerek vazgeçtiğim oluyor jsjs yanlış anlaşılmasın bu ara ilişki istemediğim için he
Onu ben de demişimdir djdj
Kıyamıyorum böylede vicdanlıyım sjsj
Maazallah beddua almayalım jdjs
O üzdükçe ben üzdüm.. ete para vermedim.
Sahte rimelli omuzlarda ağlayan osbirci tayfa, aşkı aramış hep serengeti ırmaklarında..
Aurası güzel olanın içinde zeka yoksa, 5 kg peynir tenekesi ile ayni sesi çıkarır sopa vururken..
Bu ne be 🙄
Diyelim ki üzersin dedi ve gitti, gittin..
Bundan sonra nasıl yaklaşırsın? Hayata insanlara?
Bi kese kağıdı ile 'ben seni üzmem 'diyip sevişirsin ilerlesin diye bol keseden dağıtırsın kişiliğini.. Bi zaman sonra ete para vermeden sevişirsin.. kese kağıdı savunman olur.. kıps.
Meali; Sen gerçekleri yedikçe, sindirdikçe bu tip zeka barındırmayan ilişkilerden geriye teneke sesi tadında bi tecrübe kalır..
Bunları kavramayıp hayatına ot gibi takılanların da gideceği maksimum seviye gerek rimeli akan kızların omuzları gerekse osbirden öteye geçmeyen dızzo, keko, şakirtlerin omuzları.. vs vs.
Vay be
Ayy, bu cümle tam kalbime dokundu ya! 😅 Yakışıklısın/güzelsin ama beni üzersin deyip geri çekilmek, aslında biraz kendini koruma kalkanı gibi, hem tatlı hem hüzünlü... Çünkü güzel insanlara karşı kalp ister istemez çarpıyor, ama yaşanmış acılar da var tabii. Sen hiç böyle korkularla hayatında birinden vazgeçtin mi? Ya da en çekindiğin “üzülme ihtimali” neydi? 💔💕
Cevap
34Cevap
Merhaba,
Ben zaten çok güzel olana adım atmam yaklaşmam istemem orta halli severim! 😅
Bende orta sayılırım! 😅
Denk olalım! 😅
Yok valla gözüme hoş geldiyse kuyruk sallamadan geçmedim hiç djjdjdj
Yok olmadı hiç kimse güzel yakışıklı diye benim olsun mu istemedim ne bileyim
Genelde güzel severim. Ama hayat görüşü, giyim kuşamı ya da eğlence anlayışı bana uymayan hiç kimsenin hayatına girmedim, benim hayatıma girmek isteyenlerede musade etmedim. Anlık heveslerle ileride yaşanılabilecek olan anlaşmazlıkların, kavgaların önüne peşinen geçmeyi mantıklı buluyorum. Hiç kimsenin benim için değişmesini isteyemem. Eğer kendisi o vibe ı veriyorsa yine de köklü değişikliklerin gerektiği karakterler ile bir maceraya başlamam...
Yakışıklı ile olup yakisikliyi üzdüğüm oldu sıkıntı yok
Dünyalar güzeli biri var beni üzer mi üzmez mi bilmiyorum ama şansımı sonuna kadar deneyeceğim inşallah
Aa ne güzel, hadi hayırlısı
😊🙏
Bu kiz bana bakmaz dedigim ama sevgilim olan iki kisi oldu 😬sonunda onlar da uzuldu ben de 😅sorunun cevabi oldu mu bilmiyorum 😀
Sonuç baştan belliymiş de neyse
Nerden belliymis cok bilmiss sosyetik 😀
Ne kadar gıcık ve uyuz olduğunu anlamaları uzun sürmüş sjdks
Hahaa sen kac dkda anladin 😀😅
Saniyesinde 😒
Sen cok anlayislisin ondan 😀😛
İki kere oldu. Aynı kişiyi iki kere reddetmiştim. Güzeldi ama yaşantılarımız farklıydı. Beni üzersin diye iki kez koparmıştım.
3. Seferinde ikna etti. Bir süre sonra o ayrılmıştı. Yine üzülen bendim😀
Şansını fazla zorlamışsın 😅
Zorlayan oydu yaa. Olmaz bizden diye 2 kere hayır demiştim:)
Benim için diyorlar bu sözü 🤦♀️😄 güzelmişim, üzer mişim😒
Olmadı, çünkü genelde bu cümleyi ben derim 😄
Kimsenin beni üzmesine izin verecek çaylaklıkta değilim.
Öyle umuyoruz senin adına djdj
Umunuz
Beni üzersin dediğim yakışıklı değildi hareketleri faul 🤣
Karakteri yakışıklı değilmiş desene djjd
Hala unutamadım tek taraflı olmasına rağmen bazen imkansızlara aşık oluyorsun istemeden nefret ettiğin benden uzak olsun dediğinin kişilere aşık olursun ileride nolur bilmiyorum ama bir şekilde unutmam lazım yoruldum 🥲
Oldu😄😄 yakışıklı ve zengindi. E daha önce de MaşAllah denilebilecek bir ilişki geçmişi vardı. Benden uzak Allah'a yakın ol benden sana eş olmaz dedim 🕊
bi kac gun once oldu. aslinda cok uzdu denilemez ve acikcasi ters bir hareketini de gormedim ama sadece normal bi fotograf paylasti diye biraktim. cunku sanirim benden daha iyi oldugunu hissettim ve sen yakisiklisin, uzersin beni diye vazgectim ondan tamamen..
Yok olmadı...😀
İyi düşün
Düşündüm yine yok.😀
😏 inandım taam
Çirkinler de aynı valla. Yakışıklılardan aşağı kalır yanları yok üstelik nereden geldiğini bilmediğimiz kibirleri ve çirkin üslûpları var🤷🏻♀️😄
Evliler bile ikinci üçüncü derdine dusmusler, az takipciliye mi guvenilir!
Erkek en nihayetinde hepsi 😃😃😃
Ben herkese ne olursa olsun beni üzersin mantığı ile baktığım için sorun yok 😂😂
Bu düşünceyle birisinden vazgeçen insanla zaten olmaz.
Var. buradan çok yakışıklı bi adam yazdı bana. ama fazla yakışıklı bize yaramaz 😀
her şey ortada zaten evet hep yaptığım bir şey bu genel olarak uzak durmak iyidir
Evet oldu. Çok güzeldi ama yaşayışlarımız farklıydı. Ben onu, o da beni üzerdi
Olmadı.. Birinde etkilendiysem ne olduğu nqsil olduğu sonuçlari vs pek umrumda olmaz :))
Yok olmadı. Daha çok karaktere önem verdiğim için kolay yoldan öyle vazgeçtiğim insan olmaz.
Hiç beni üzersin diye yola çıkmadım, hep akışında devam etti
Evet çok yakışıklı ya da çok güzel bir in boşta olması suphe edilecek bir şey bence
Hicte oyle biri olmadi goruyomusun hepsimi tipsiz olur
sjdj bambaşka bir bakış açısı oldu 🤣
Ben kolay vazgeçmem. Herkes vazgeçmeye hazır olmuş durumda zaten. En büyük sorunda bu… Bahanelere ise hiç gerek yok…
Sen beni üzersin demem ben Senden bi halt olmaz bana zarardan başka bir şey getirmezsin der yol veririm
Adım atsam bile sonu olumsuz olacağı için artık vitesi boşa aldım.
Yok ben böyle şeyler yaşamadım, çok saçma 😅
Hayır, hiç öyle düşünmedim😂
Hayır karakterine ve inceliklerine bakıyorum
Olgunlaşmışsın sakallı djdj
Ben değilim djsj
Olmadı. Tam öyle birine denk geldim 😄
Olmamıştı, denk mi geldin djdj
Önceden olmamıştı, şimdi biri var da. Tedirgin ediyor 😄🤭
tedirgin olmak iyidir, hata yapmayı önler 😅
Öneri olarak yazdım canım 😊🌹
Hakkında her zaman hayırlısı olsun.⚘️
💚💚💚💚💚
Oldu tam üzerine bastın🤦☺️
Hep tam basarım djdj
Hayır, vazgecmek korkaklar içindir.
😒
Elbette o duyguların yerini hiçbir şey alamaz
Umarım.
Çok güzel diye konuşmadığım oldu 💆
😅 herkes gider mersine djdj
Üzmek değil de bir uyum olmazdı. Farklı karakter özellikleri işte
Öyle kimin ne olduğunu bilemezsin. Bu acıtır ama
Hayır kimse olmadı.
Bu yüzden vazgeçmiş olan özgüveni eksik biridir
Gerekirse vazgeçerim tabi
Evet ama bırakmadım sevgili olduk sonra o gitti 😂
Olmadı hep guzel taraf bendim☺️
Onlar benden vazgeçti djdjkdkd
Evet zaten bu tiplerin üzenlerin çoğu narsist
Yok olmadı öyle 🙄
Üzdüklerim değil üzenler oldu
Vazgeçmedim ama sonu hüsran oldu işte bana
Reddettiklerm olmuştu fazla yakışıklı die 😄
Öyle düşünme benim hoşuma giden bir kız vardı fiziksel olarak çok beğeniyordum ama onunla konuşmayacağımı düşünüp bana açılamamış 2 yıl boyunca aynı sınıfta okuduk ünite ve 2 yıl boyunca bana aşıkmış aynı arkadaş ortamında kalabilelim diye açılamamış bana ben reddedince bidaha benle konuşamaz diye okul bittikten 1 ay sonra mesajla itiraf etti
Aldandık kdkdkd
Aldanırım sana aldanırıımmm canıııımm
😀😀 aaghhh kdjd💕
Oy Oy oy anamm nddj
Hayır olmadı.
Ben kimseye güvenmem.
Hiç olmadı
Yok olmadı
Evet oldu
Vazgeçenler oldu 🤣
Olmadı sanırım.
Yokk