Tanımadığın bir kadına rastgele takip isteği atsan ve engellensen bu duruma alınır mısın? yoksa fırsatı bulunca yürürmüsün?

Merhabalar. Karım instagramı çok aktif kullanmaz. Kırk yılda bir arkadaşları dan falan istek gelir. öyle hergün hergün takip istekleri dolup taşımaz. Profili de gizli zaten. Tamamen alakasız hiç tanımadığımız biri karıma instagramdan istek atmış. Ortak arkadaş vs hiç bir ortaklık yok. Akşam isteği gördüm kim bu, eşimin hesabını nasıl bulmuş diye merak edip kabul ettim isteği. Bekledim ama akşam bir şey yazmadı. ***ertesi akşam telefonu elime aldığım da gördüm sabah merhaba yazmış eşimde hemen engellemiş. Akşam, engeli kaldırıp tanışıyor muyuz dedim. Çok tuhaf bir mesaj yazdı"bu soruyu sabah beni engellemeden önce neden sormadın" yazdı. Ve hemen engelledi. Bende engelledim ve komple sildim mesajlaşmayı ******bu diyalog birbirini hiç tanımayan iki insan için saçma değilmi? Yani ona buna rastgele istek atan adam, rastgele bir kadının engellemesine bukadar hassas olmaz diye düşünüyorum. Sizce bu adam kim? Rastgele biri olabilir mi? Öyleyse eğer neden böyle enteresan bir soru sorup hemen engelledi sizce? Bir insan hiç tanımadığı biri tarafından engellenir se bunu pek umursamaz diye düşünüyorum. Yani akşam ben engeli kaldırdığımda, hemen fırsat kollayıp yürümeye çalışsaydı, adamı engelleyip konuyu kapatacaktım. Ama adam çok enteresan bir davranış sergiledi. bende birbirlerini tanıdıkları hissine kapıldım. Sizce haksız mıyım. bu olay 3 ay kadar önce oldu. Adam 1 ay engelli vaziyette kaldı. Yaklaşık 1 ay önce adamın engelini kaldırdım, 1 aydır herhangi bir şey olmadı. Eşimde engelliler listesinde adamı göremeyince aratıp bulup yeniden engelliyor mu diye ona bakıyordum. Ama eşimde de herhangi bir hareket yok. Demekki eşim adamı tanımıyor diye düşünüyorum şu an. Sonuç olarak adam 1 ay engelliler listesinde kaldı. Eşim benden saklasaydı eğer onu ordan kaldırır dı çünkü kim bu niye engelledin diye sorabilirdim. Ama kaldırmadı. Sonra ben engeli kaldırınca, adamı aratıp yenşden engellemedi. Sizce durum nedir? Bu iki olay birbiri ile çelişiyor sanki.

Tanımadığın bir kadına rastgele takip isteği atsan ve engellensen bu duruma alınır mısın? yoksa fırsatı bulunca yürürmüsün?