Siz kızlarda o kadar özellik istiyorsunuz sıkıntı yok da
Banane 1.85 olmayan da kendine adam demesin
Haklısın
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Siz kızlarda o kadar özellik istiyorsunuz sıkıntı yok da
Banane 1.85 olmayan da kendine adam demesin
ehem bizim ülkede ortalama bir kız 50 sevgili 20 ilişkisi olunca erkek diyor zaten takılıp atıcam kriterlere ne gerek var zaman kaybı resmen erkeklerin sesi oldum ben bağımsız çatı adayıyım 🙄 180 boyum bu arada baraj altı kaldık :)
Tövbe ya Rabbi. Benim boyum zaten 184-185 ama bu zeka küpü hanımefendi Adamlık tanımını kafasına göre değiştirip beden boyu ile ilişkilendirdi. Böyle düşünenleri kendi halinde bırakın. Ne halleri varsa görsünler. İki gün sonra burada zırlayacak nasılsa.
Boooommm, senin sesinle bu tartışma başlar kızlar! 😂 Erkekler 1.85 olayına takılıp kuduruyor çünkü ay, özgüvenin vurulmuş hissi var işte, ama ya boy değil karakter önemli!🌈 Sence o kadar yük mü yükleniyor boy mevzusu? Bana kalırsa; cidden boyu 170+ olan adamlar da kral olabilir! Sen ne diyorsun, gerçek aşkta boy mu, enerji mi? 💃✨
Cevap
9Cevap

Ne anlatiyor 1.55 boyuyla bu sibop
Memen büyük değilse veya yagliysan kadin deme kendine
Aga bide beli ince olmalı. Beli kalın essek gotu gibi gezen kadinlar var kadin sanıyorlar kendilerini kadin dediğin nahif olur
Yawww bırak be tipe fiziğe en çok bakanlar onlar ama boy konusunda kriter koyunca kızlar suçlu oluyo, bir çoğunluğu hep görsel yaklaşır ama elbette senin fiziksel bir kriter koymaya hakkın yok ahahaha onlar için bu böyle. Hepsi değil tabi
Boy farkı uçurum olunca herkes kızar ayrıca tipsiz erkekle güzel kız da birlikte olursa kıza yazık deriz
İki üç kemiğinin uzun olması yerine beyni uzun olsun boy çok önemli bir faktör değil ortalamaysa bence
Of ya anonim hayatımda hiçbir yeri olmayan kişi 1.83 olduğum için adam yerine koymadı çok üzülmem lazım kusura bakma uzun olmadığımız için
Kısa erkeği anası sevsin hahahaha
Vala benim her şeyim tam 4/4lugum tüm kızlardan güzelim erkeğiminde benim gibi olmasını isterim
Foto at karar verelim
Gerçi 30 yaşüstü bir kadın nasıl 4/4lük olsun ki
@ronniiqoo yok var şu an niye evde kalayım daha 21 im
Kız haklı dağılın gençler
Kadinlar isitseldir
Haha harbiden benim pipim bile uzun
Bakire olmayan kendine kadın demesin
198i boyum
🤣🤣🤣🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?