Sıklıkla buluşmak isteyen erkek?

2 aya yakın bir süredir biriyle konusuyordum. Flört etmiyorduk. Konuşmaya basladıktan 10 gün sonra çay/kahve içelim mi dedi hayır, sorunlarım var onları həll etmək gerek dedim, devam etti konusma bir süre daha.
Kitaplar, müzik, filimler bu gibi konular vardı. Bazen Sevil, sevmediğimiz şeylerden konu açıyordu falan. Bir kaç kerede tiatroya, parkta yürüyüşe çağırdı olmadı tabii ki. Ben söyledim ki bulusma olunca ben sana haber veririm diye bir süre sonra tekrar bu konu açıldı. Sonuncu defa Mayıs'ta olacak konsere 2 biletim var dedim. Umarım iyi geçer zamanın dedim. Seninle gideriz diye düşündüm, farklılık olsun, hep yalnız gittim dedi. Bende bende durum ayn, olmaz şimdi dedim. 2-3 gün konusmadık sonra bana konsumak istedigini söyledi. Belki asla olmayacak bir şeye umud edip yer ayırdım hayatımda. Bence sadece tanıdık gibi kalsak daha iyi olur. Sen ne düşünüyorsun bu konuda dedi bende sen artık kararını vermişsin dedim. Neyse bitti konusma. 20 güne yakindir konusmuyoruz, mesafeyi o yaratdı arada bu yüzden bende yazmak istemiyorum. Yazar mi yazmaz mi bilmem. Bekledim bu günde takip, takipciden çıkardım. Bitti mi yoksa devam eder mi?
Sıklıkla buluşmak isteyen erkek?