Sevgilim Erkek Arkadaşıyla Buluşuyor?

• Yaklaşık 5 aylık bir ilişkimiz var. İlişkimizde mutluyuz ve bağlıyız ara ara kavgalar olsa da.
    Ben kız ismi andığımda bile sinirleniyor, kendisi her şeyi soruyor. kendi kütüphane ortamında çok erkek var sevdiği saygılı dediği, sesimi çıkarmıyorum.
    Aynı siteden uzun süredir görüşmediği arkadaşı var 20 yaşında motorcu kaslı bir tip ayrıca suriyeli.
    Eskiden ortak arkadaşları varmış şimdi yokmuş, bu çocukla geçen öyle havadan sudan diye buluştu. Sorduğumda eskisi gibi ortak arkadaşları hiç kalmadığını söyledi, bende sinirlendim bir daha buluşur musun diye sordum evet dedi.
    Tartışma büyüdü üste çıktı falan filan, bir sonra ki gün de motoruna bindin mi diye sordum o gün bindiğini söyledi, hava yağmurluydu bindim dedi bana ismimle hitap etti ( trip atıyor üste çıkıyor ) yani bu durumda haklı mıyım? Bu normal mi erkek arkadaşıyla buluşup, motoruna binebilir mi? :D Bana bu konu hakkında sinirlenebilir mi? Eski bir arkadaşı, uzun zamandır görüşmüyor, önceden yoktu şimdi olmasa da olmaz mı? Bir daha buluşmak isterse ilişkiyi bitirebilirim bile. Çocuk havalı kaslı motorcu, çoğu özelliğimiz aynı fakat benim artık motorum yok. Gülünç bir durumdayım galiba.
Sevgilim Erkek Arkadaşıyla Buluşuyor?