Güncellemeler
1 yıl
Şerefsiz erkeklere bitiyorum her biri başka bir dünya 💕 ayrıca neden bilmiyorum nerdeyse hepsi yakışıklı oluyor bu oğlanların🥰
Güncellemeler
1 yıl
Sizler ne düşünüyorsunuz?
Öyle bir auralari var ki kurban olurum ben onlara o miy miy efendi adamlar şimdi gelip ağlayacak sorumda ama üzgünüm beyler prenses erkek istemiyoruz 😉
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Prenses olmayan erkekle serseri erkek çok farklı yalnız
Değil canım emin ol değil. Sen serseri olupta prenses olanı gördün mü? Adamlar erkek erkek bir kere
Ablacım insan gasp edip sokağın abisi gibi davranmak delikanlılık değil kekoluk sende keko seviyorsun yol yakınken Vazgeç bu sevdandan zarar falan gelir sana bu kafadan dolayı
Hayatta herkes seçimlerini yaşar ve hak ettiğini alır. Demek ki senin nasibin bir serseri erkekmiş. Yaradanım gönlüne göre versin. 🙂
kimse size istemediğiniz birşeyi isteyin diye ölmüyor zaten. ama sonrasında kadına şiddet deyip ortalığı ayağa kaldırmayın da :D
Anlaşıldı yarın ki manşetlerde yine kadın cinayetlerini okuyoruz.
Benzetmen çok saçma konuyla ne ilgisi var? Ayrıca sırf sizi tercih etmiyoruz çekici bulmuyoruz diye ölmeyi mi hak ediyoruz kadın düşmanı seni!
Allahım şimdi çıldıracağım. Ya abicim serseri diyorsun. Senin gibi bela severleri kim orada burada koyun gibi kesip atıyor? Hasta mısın sen?
O erkeğin kurallarına uyarsan ve yeteri kadar şekillendiirsen dışarı aslan kadınına koruyucu bir melek oluyor bu erkekler. o kesilip atılanlar erkeğinin dilinden anlamayan onu doğru şekillendirip yeterince adam etmesini
beceremeyen kadınlar..
Erkeğin doğası vahşidir ve bizde bu özelliklerine çekiliyoruz
Tamam pes ediyorum. Bundan sonra öldürülen kadınların hak ettiği kanaatindeyim.
Ve şunu çok iyi biliyorum sen ve senin gibi düşünenler onlar gibi olmak için nelerinizi vermezdiniz sizin derdiniz serseri erkekler değil onlar gibi
olamamak 😉👍
İşte bu kadarsiniz sırf cinsel açıdan sizi çekici bulmuyoruz diye tercihlerimizden dolayı ölmemizi isteyecek kadar acizsiniz. İşte bu yüzden yalnızsıniz zihniyetiniz bozuk...
Supanallah ya. Neyine özeneyim itin kopuğun serserinin? Manyak mısın? Psikopatmısın? Abicim engelle beni hadi. Sağol gece gece sinirlerimi zıplattın.
Sadece gücü seviyorsun o kadar
Doğru. Kadın doğası bu şekilde.
Seni koruma potansiyeline sahip kişileri tercih ediyorsunuz normal
👏👏 o kadar cehalet kokan yorumdan sonra söylediklerin ilaç gibi geldi akıllı ve kendini geliştirmiş adamın hali
gerçekten başka oluyor 🤝👍
Teşekkürler
Serseri oldukları için mi çekiciler, çekici oldukları için mi serseriler bence çekici olduklarını bildikleri için serseriler ya sence?
Ağlamayın sonra 😂
Neden ağlayalım?
Serseri adam aldatıp durur
Vaz geçirip şekil vermekte bize düşüyor heyecanı orada kalk deyince kalkan otur deyince oturan adam çok sıkıcı
Sıvıya şekil veremezsin 😂
Aşağılanma fantezisi var galiba
Efendilikle prensesliğin ne alakası var?
Efendi erkeğin eril özelliği olmuyor
Senin karşına çıkan efendiler öyleymiş demekki
Şerefsiz erkek candır iyi sevmiyorum seveni de görmedim
Çünkü sıkıcı
😉😈