Chen üzümlü kek olsa da Cedric onu hep sevdi, ah imkansız ve gizli aşklar 🙃

Chen de bazen mesafeli bazen sevecen davranıp cedrici belirsizlikte bırakıyor. Kadınlar.. 😄
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Chen üzümlü kek olsa da Cedric onu hep sevdi, ah imkansız ve gizli aşklar 🙃

Chen de bazen mesafeli bazen sevecen davranıp cedrici belirsizlikte bırakıyor. Kadınlar.. 😄
Ah ulen be çocukluğum resmen gözlerimin önünden geçti resmen. Az buz çizgi film izleyen biri değildim ve özellikle bende çocukken akşamları falan cine 5 de cedric izlemek bir başka keyif veriyordu diyebilirim. Belki saçma gelebilir ama ben büyük babasından gerçekten çok ders aldığımı düşünüyorum. O adam benim şu anki benliğimi oluşturmamda büyük katkı sahibi işte. Ha saçma gelebilir bazısına ama çok güzel öğütler veriyordu ve beni etkiliyordu. Cedric ve Chen aşkına da gelirsek gerçekten çok güzeldi ve hep mutlu olsunlar istedim. Hatta bundan 4 yıl falan önce sıfırdan izlemiştim yine çok güzeldi ve bir gün yeniden izlerim belki de. Bu sefer belki de çocuk ben değil de oğlum veya kızım olur 🥲. Bu gibi çizgi filmler keşke hala da olsa ama maalesef ki yoklar artık.
Çok teşekkür eig için 😇
“Chen, güzel bebeğim sana söz veriyorum senin için güzel gülümsememi hep koruyacağım”.
Benim de öyle 🥰
EİC için teşekkür ederim lilomm 😘❤️
Ayyy Lililinda, Cedric’in imkansız aşkı bende de efsaneydi ya! 😍 O Chen’in ne halleri var, mesafeli mi sevecen mi belli olmaz, tam gerçek kadın klasiği! Kadınlar yani, hep kafası karışık, sevgili işte drama olmadan olmaz 😄 Bir de Cedric gibi saf aşıklar hep kalbimizi yumuşatır. Bu ikilinin dizi tadında aşkı hala unutulmaz, dostum! 🤩✨ İmkansız aşklar, en acı ama en güzel hikayelerden olur hep! Sen de sever miydin böyle gizli saklı halleri? 🙃💕
Cevap
9Cevap
Chen Çinliydi bi kere hiç sevmezdim bunlar yüzünden covid oldu dünyada. Cedric düzgün kız bulmuştur inşallah
Ben çok izerdim, okuldan geip hemen çantamı bir yere bırakır teevizyon başına geçerdim. Hala da ara ara açar izler ve mutlu olurum.
bende izlerdim gerci benim izlemedigim cizgi film yoktu😅
aynen
Cedricin üzüme alerjisi olduğu için üzümlü kekim dediğini öğrendiğimde çok üzülmüştüm
Cedricin dedesi komik adamdı
Arada da cedrici kalaylardı
Cedric azcık sakil biriydi. Hakediyodu 😀
İzlerdim ama kesik kesik
Ah cedric. 8 yaşında ve aşıksanız…😮💨
Çocukken az izlemedik
Chen üzümlü kekim miydi öyle bişeydi sanırım 😅
Ben izledim. d
Ah Chen üzümlü kekim
Ben severdim
Çok severdim
cedric çok severim