Sevgilim var ama duygularımdan emin degilim onu üzmek istemiyorum cok iyi birisi birinin ahını almakistemiyorum ama böyle napıcam?

2 aya yakındır sevgilim var normalde bi iliskiye kendimi hazır hissetmiyordum ama bana iyi geldi beni sevdiğini hissettim gercek duygularla deger verdigini anladım onca zaman kimse bana bu kadar deger vermemisti bende beni seven birisine sans vermek istedim baslarda istememistim ama o güzel duygulara kapılıp gittim arkadaslık olmadan sevgili olduk cünkü o güzel hislere kapılıp gittik akışına bıraktım cünkü bende artık beni seven birisiyle olmak istedim degerimi bilen yanında güvende hissettigim süphe duymadıgım bi iliski hersey cok iyi gidiyodu ama son bikac gündür hislerimden emin degilim acaba onu seviyormuyum sevmiyorum mu bilmiyorum kendime anlam veremiyorum onada haksızlık etmek ahını almak istemiyorum onu üzmek istemiyorum acaba diyorum ki onun bana verdigi ilgiyi sevgiyi mi sevdim sadece hani onun bu ilgisini mi sevdim gercekten sevmenin hakkını veriyo ama söyle ki arkadaşlık olmadan hemen olduk sevgili zamanla birbirimizi tanıya tanıya gitmedik burada bu yanlısımız oldu bence zamanla görüp tanıyıp sonrasında sevgili olsaydık bizim icin daha mı iyi olurdu bunun pismanlıgı var be ben cok acı cektim önceki iliskilerimde o acıyı bildigim icin kimseyide üzmek istemem hayatıma kimseyi kolay kolay alamadım ama oldu bikere geriye dönülmüyoda zamanı geriye alamıyoruz da ama böyle iliski nereye kadar gidicek benim yüzümden araya sogukluk girdi eskisi gibi konusamıyoruz onu kırdım üzdüm cünkü beni sevmedigini benden sogudugunu düsündüm cok kırıldım dedi haklıda arkadaşlar nolur yargılamayın yardımcı olun bana lütfen ben böyle vicdan azabından uyuyamıyorum kalbim cok acıyo sürekli 24 yasındayım ciddi iliski olarak gittik oda öyleydi ailemizde biliyo onun ailesi de cıkmazdayım o yazınca mutlu oluyorum ama sogukluk var arada böyle bi insanı kaybetmek istemedigimden mi bitiremiyorum da kıyamıyorum ona hicbirsey kolay baslamadıgı gibi kolayda bitmiyo hicbirsey elim kolum baglı aglamaktan hela oldum napcam böyle allah askina yalvarırım yardımcı olun bana

Güncellemeler
1 yıl
acaba arkadasca mı seviyorum onu
Sevgilim var ama duygularımdan emin degilim onu üzmek istemiyorum cok iyi birisi birinin ahını almakistemiyorum ama böyle napıcam?