Aşk İlişkileri Varlığı ile kalbinize huzur veren kişiyi buldunuz mu? İyiinsanlarhalavar Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Yapay Zekaya Sor ❥ Seni sevmenin piriyim Sönmüş yangın yeriyim Varsan daha iyiyim…. 𓍯𓂃 ♥️─────────୨ৎ───────── Varlığı ile kalbinize huzur veren kişiyi buldunuz mu? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Varlığı bir dert yokluğu yara olanından var bende 🤣 1 2 Yorumla İyiinsanlarhalavar 1 yıl Tanıdık geliyor konusu 🤣 AşkıÖldürmek 1 yıl Hahha dimi
Şanzimentlerderneği Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 325 cevap paylaştı. Varlığı ile bana huzur verebilecek tek şey kendi kazandığım paradır. (Bulamadım) 2 0 Yorumla
Assassinn Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Henüz böyle birine denk gelmedim gelebileceğimi de sanmıyorum bu devirde 1 0 Yorumla
ZîmanêNîla Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Hayır, ben genelde panik atak geçirten kişileri buluyorum 1 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı. Bulamam diyordum hatta bulmakta istemiyordum ama küt diye girdi hayatıma ne yapayım 😂😂 0 0 Yorumla
Şişkolettaa Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Hayır bir arayış içinde değilim gelsin o beni bulsun 0 0 Yorumla
Hayatgibibirsey Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Çoooktan buldum 🥰 1 1 Yorumla İyiinsanlarhalavar 1 yıl 🧿💙 Yorumla
Ladyattraction Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl O yolda ilerliyorum 😌😌 1 1 Yorumla İyiinsanlarhalavar 1 yıl 🧿💙 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Yok bulmadık 😅 1 0 Yorumla
MrConfused Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Bulamadım aramıyorum da 0 0 Yorumla
ela_ya Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hayır bulmadım ve istemiyorum.😂 1 0 Yorumla
Costantinnn Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. İyiinsalarhalavar 1 0 Yorumla
atmc123 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 994 cevap paylaştı. Ben buldum çok şükür darısı olmayanlara.. 0 0 Yorumla
CanerDoğan1 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Var biri hep trip hep trip ama 0 0 Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Hayır bulamadim. 1 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Olmaz olurmunya :) 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,4b cevap paylaştı. Yine kaybettim 1 0 Yorumla
ErtugrulFurkan Takip Et Guru Yaş: 30 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. hayır bulmadım 1 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Hayır yok bulamadım 0 0 Yorumla
vexilion Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı. Galatasaray 💛❤️ 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Varlığı bir dert yokluğu yara olanından var bende 🤣
Tanıdık geliyor konusu 🤣
Hahha dimi
Varlığı ile bana huzur verebilecek tek şey kendi kazandığım paradır. (Bulamadım)
Henüz böyle birine denk gelmedim gelebileceğimi de sanmıyorum bu devirde
Hayır, ben genelde panik atak geçirten kişileri buluyorum
Bulamam diyordum hatta bulmakta istemiyordum ama küt diye girdi hayatıma ne yapayım 😂😂
Hayır bir arayış içinde değilim gelsin o beni bulsun
Çoooktan buldum 🥰
🧿💙
O yolda ilerliyorum 😌😌
🧿💙
Yok bulmadık 😅
Bulamadım aramıyorum da
Hayır bulmadım ve istemiyorum.😂
Buldum ama yok.
Hayır bulamadım.
Buldum ama çok gizli.
İyiinsalarhalavar
Ben buldum çok şükür darısı olmayanlara..
Var biri hep trip hep trip ama
Evet, buldum
Buldum ama sahip olamadim
Hayır bulamadim.
Zaman gösterir
Buldum zannettim..
Olmaz olurmunya :)
Yine kaybettim
hayır bulmadım
Buldum bakalım nasıl geçecek varlığı ile
Hayır yok bulamadım
Galatasaray 💛❤️