2 yıldır sevgiliydik en baştan biliyordu zaten geçmişimi şimdi bitirdi haklı mı çok zoruma gidiyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 702 cevap paylaştı.
1 yılBahane etmiş güzelim senin zamanından çalmamış daha fazla o yüzden üzülme kurtulmuşsun. Yorumlara baktım başlığa bakınca insanın aklına neler neler geliyor ama çok masum şeylerden bahsetmişsin. Belki ki karşındaki niyet olarak bozukmuş
14 Yorumla
Soran1 yıl2 yılımı çaldı ama ve psikolojisi bozuk birisi anne babasını oaybetti depremde görmüşsündür belki yorumlarda anlattım inan çok merhametli bi insanım yüreğim asla dayanmaz hep yaninda olmaya çalıştım 6 subat gecesi sabaha kadar yanında durdum dua rttim onunla ağladım hasta halimle ama verdiğim emeklere çok uzuluyorum ilk ciddi iliskim ilk her şeyimi paylaştığım ilk asik oldugum kisiydi
- 1 yıl
Sen böyle güzel bir insan olmaya devam et kimse için kötü olmayı seçme sakın... İki yıl sadakan olsun ona 😕
Daha yolun uzun bunlar sana hayatın sunduğu tecrübeler doğru kişiyi bulman için sana gösterilen bir yol
Soran1 yılAma ben onun yüzünden inan ki iendimi kirli hissediyorum öyle bir psikolojik baskı yaptı bana
- 1 yıl
Neyin ne olduğu belli her şey ortada sen kendini biliyorsun hiç psikolojini böyle narsist ve manipülasyoncu boş insanlara harcama
Bu tipler böyle naif insanlara kendilerini kötü hissettirerek beslenir ezik benliklerini ancak böyle güçlü hissedebiliyorlar hasta de geç yoluna devam et hiç etkilenme
En İyi Cevaplar
1 yılbaşta sorun varsa bunun fazla yürümeyecek olmasını bilmen gerekiyordu geçmiş olsun bir şey olmaz başkası çıkar ama bu sefer ilişki halinde geçmişten bahsederken artık cinselliği bıraktığını söylersin. ki böylece karşındaki kişi seninle geçmişte cinsellik yaşadın diye cinsellikte ya ısrar eder ve sen yapmayacağım deyip çeker gider ya da saygı duyar ve seni o şekilde kabul edip evliliğe doğru yürür
08 Yorumla
Soran1 yılCinsellik yasamadim yanlış anlaşılmasın ergenlik zamanında masumca sanaldan flortum olmuştu bi kac tane bide en max opme oldu başka da yok
- 1 yıl
o zaman sıkıntısı neymiş?
Soran1 yılMesaji yenu gördüm kusura bakma bu yaptığım şeyler zoruna gitmiş nasıl bu kadar erkekle konuşursun falan dedi
- 1 yıl
Yapacak bir şey yok yaptım bir hata yüzüme vurma benimle sevgili iken bunları biliyordun şimdi niye sorun ediyorsun. Diyebilirsin ama bence fazla bu ilişkiyi sürdürme sıkıntı var zaten belli ileride daha çok sorun olur yakın iken bitir
Soran1 yılSonradan çok özür diledi pişman oldu anlık sinir kıskançlıkla olduğunu ifade etti
- 1 yıl
Vay be ne kadar tutarsız sinir olup evlilik öncesi böyle ise evlenince her şeyi söyler merak etme sen daha bu başlangıç bu kadar göz ardı etme
Soran1 yılHaklısın fakat gercekten benim geçmişim büyük sorun edilecek kabul edilmeyecek şeyler mi sahiden yani anlayamıyorum millet neler neler yapıyor
- 1 yıl
Boş ver takma kafana geçmişini kabul edenle devam etmeyene elveda sen seni sevenle beraber ol gerisini boş ver önceki hatanı yapmazsın olur biter
Hayır haklı falan değil başından beri biliyorsa ya seni kullandı en başından beri , ya da sadeve ayrılık bahanesi olarak kullandı. Ayrıca kendi geçmişi çok mu temizdi acaba temizse bile başından kabul etmis hic kendini suçlama yani
02 Yorumla
Soran1 yılAramjzda kullanilacak bir şey geçmedi bide geçmişimde ben büyük şeyler yasamadim ki ergenlik zamanında bi kac flortum oldu ve en max yaptığım şey bi erkeğin beni opmesiydi o da 15 yaşındaydım daha
- 1 yıl
E daha ne o zaman baya baya bahane bu yani ayrica ilk başta söyledim dedin bu arada daha önce ileri derece de iliski yaşamış dahi olsan söylediğin ve onun bunu kabul edip seninle 2 yıl sevgili kalmasi üzerine yine bu sebepten ayrilmasi bahane olurdu hic haksiz değilsin takma kafana
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
1 yılBunu önemsemek için çok geç kalmamış mi ,😅 bunu bilerek ve kabul ederek ilişkiye başlamış şimdi bunu sorgulamasi çok saçma olur , o belliki sıkılmış ve kendine bahane aramış
11 Yorumla
Soran1 yılCinsellik yasamadim yanlış anlaşılmasın ergenlik zamanında masumca sanaldan flortum olmuştu bi kac tane bide en max opme oldu başka da yok
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Bunu yaşamak gerçekten yürek burkan, anlıyorum 💔 İnsanın geçmişi onu tanımlamaz, ama bazen insanlar kabullenmekte zorlanabiliyor. Sevgilin seni sen olduğun için sevmeliydi, geçmişin değil. Üzülme, bu senin değerini azaltmaz! Sen nasıl hissediyorsun peki? Bu zaman zarfında kendine ne öğrendin? 🌈🦋
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
31Cevap
Hiçte haklı falan değil, tamamen bahane.. 2 senedir aklı nerdeymiş? Kesin başkasını buldu, o olmazsa sana geri döner.
12 Yorumla
Soran1 yılYeni gördüm mesajı kusura bakmayın cinsellik yasamadim yanlış anlaşılmasın ergenlikte flortlwrim oldu 1 2 tanesi onun cevresindendi bide en max öpmeydi onda 15 yasindaydim o zamanlar
- 1 yıl
Tamamen bahane işte, ayrılmak için uydurmuş
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yıl
Bahane bulunmus geregi yapilmis
04 Yorumla
Soran1 yılAma büyük şeyler yasamamistim ki geçmişimde geçmişin kirli muamelesi yaptı bide bana
- 1 yıl
![Sevgilim geçmişim yüzünden benden ayrildi?]()
Böyledir bu isler isini görene kadar ayiya dayi.
Soran1 yılOnla da aramızda bir şey yaşanmadı ama
- 1 yıl
Farketmiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 523 cevap paylaştı.
1 yılGeçmişte ne yaşadığın umrumda değil zaten geçmişin bir ilişki de yeri olmamalı ki sevgilin önceden tamam demiş eğer önceden tamam deyip şimdi ayrılıyorsa ben üçüncü bir kişi olduğundan şüphelenirim
04 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum ama çok zoruma gidiyor
- 1 yıl
Sana bir şey söyleyeyim mi hayatına hiç bir şey olmamış gibi devam et böylelerini kafana takarsan hayatın boyunca kurtulamazsız, mutsuz olursun
Soran1 yılOnun psikolojik baskısı yüzünden kendimi kirli hissediyorum ayrıca bir sey de yasamadim ergenlik zamanında flortum olmuştu bi kac tane o da sanaldan yaşadığım en max şeyde bi erkeğin beni masumca opmesiydi
- 1 yıl
Kendini kirli hissetmene gerek yok zaten seni gerçekten seven bir adam, bak erkek değil adam senin geçmişini umursamaz
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. En başta biliyorsa bahane etmiştir ya sıkıldı ya da başka birini buldu bunun haklı tarafı yok karaktersizlik yapmış..
06 Yorumla
Soran1 yılEvet ama geçmişimde sorun yaratacak bir şey yok bence geçmişin kirli muamelesi yaptı bir de
Soran1 yılLafa göre çok temizmiş benim yaptığım en max şey de ergenlik lise 1 2 zamanlarında bi kac flortumun olması ve en max seyin masumca bi erkeğin beni öpmesi
Soran1 yılOnun baskısı yüzünden kendimi kirli hissediyorum inan ki kendimden aldım ona verdim her seyi depremde anne ve babasını kaybetti çok destek oldum 6 subat zamanı sabaha kadar yanında durdum hasta uykusuz halimle bunlardan gocunmuyorum yine olsa yine yaparım ama bu kadar emeğime üzülüyorum
- 1 yıl
Sen sonuçta yapman gereken herşeyin en iyisini yapmışsın için rahat senin en ufak bir hatan yok o öyle dedi diye kendini suçlu hissetme o kendi karakterini belli etmiş böyle yaparak.. sen şimdi onu yüreğine gömüp yeni biriyle yeni başlangıç yapacaksın ondan çok daha düzgün biriyle seni hak eden biriyle..
Gizli Üye(30-35)1 yılhaklı veya haksız olması bu durumda anlamsız.
varsayalım ki haklı ne değişecek, varsayalım ki haksız ne değişecek.
sen sonuö olarak en az 1 kez üzüldün. bunu geri alamayız. haklı haksız araman anlamsız
03 Yorumla
Soran1 yılAma bu konu çok zoruma gitti ben buyuk şeyler yasamadim ki geçmişin kirli muamelesi yaptı bide
Cevap sahibi1 yılsorumun cevabı yazdıkların değil
Soran1 yılYa dediğini anladım zaten evet geri alamayız ve üzdü beni keşke 1 kere üzmüş olsaydı ama elden bir şey gelmese de gerçekten zoruma gidiyor
1 yılBiliyorsa ve şimdi bunu kullanıyorsa karakteri zayıf birisiymiş. Üzülme, sevin.
03 Yorumla
- 1 yıl
Farketmiyor. Bildiği halde kabul edip sonra bu şekilde davranması doğru değil.
Soran1 yılBenim de zoruma gitti o yuzden
- Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı.
1 yılBiliyorduysa neden devam etti sonradan vazgeçti. Mide bulandırıcı.
03 Yorumla
Soran1 yılCinsellik de yasamadim geçmişimde yanlış anlaşılmasın sadece ergenlikte sanaldan flortlerim oldu 2 3 günlüğüne bide en max opme oldu başka da yok
- 1 yıl
Ee bunda ne var ki o zaman
Soran1 yılYa bide ergenlik zamanında konustugum 1 2 kişi çocukken bunun ortamindandi uzaktan bu güzel kardeşim de gitmiş benim tanımadığım yuz vermediğim insanlara bile konusmus dediler o da bunlara inandı heralde ya da daha başka şeyler söylediler ama bana inanıp güvenmesi gerekirdi benim ailemin içinde olan bi çocuk
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. En başında kabul etmemesi gerekir di. Yaptığı haksızlık iki yıldır bir şey yokken neden şimdi
02 Yorumla
Soran1 yılBende anlamadim bide ben büyük şeyler yasamadim yanlış anlasilmasin
Haksiz olduğu nokta bildiği halde 2 sene boyunca seninle ilgilenmesi.
01 Yorumla
Soran1 yılBende anlamadim bide ben büyük şeyler yasamadim yanlış anlasilmasin
Gizli Üye(18-24)1 yılBacı üzülme ama bi süre ihtiyaclari karşılandı kullanıldın seviyomus gibi davrandi ve yeni biri girdi bitti
06 Yorumla
Cevap sahibi1 yılbacı kusura bakma ben geçmişim kötü deyince erkeklerle ilişkiye girdin sandım pardon
Soran1 yılAşkım estağfurullah herkes oyle anlamış
Soran1 yılBu sebepten dolayı bıraktı
Cevap sahibi1 yıleger vermediysen cocuga muhtemmelen oyle bahane uydurup gitmistir kendisi sanki cok temiz iki üc erkekle öpüstün diye de ayrılınmaz yani
Soran1 yılYok aramızda cinsellik yaşanmadı o da istemedi zaten böyle bir şey
Soran1 yılYa bide ergenlik zamanında konustugum 1 2 kişi çocukken bunun ortamindandi uzaktan bu güzel kardeşim de gitmiş benim tanımadığım yuz vermediğim insanlara bile konusmus dediler o da bunlara inandı heralde ya da daha başka şeyler söylediler ama bana inanıp güvenmesi gerekirdi benim ailemin içinde olan bi çocuk
Gizli Üye(30-35)1 yılBazen Realist olmak lazım her şeyi konuşup söylemek lazım Ben sevgilim olan kadınlara evli olduğumu hep söyledim
04 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYa Her Şey Olabilir bu hayat senin hayatın ya bakirelik falan filan nedir Allah aşkına ya bunlar Ataerkil toplum yapısında söz konusu bu gençlik bir daha gelmeyecek gençken yaptığın ilişkiler daha farklı 40 yaşından sonra yaptığın ilişkiler daha farklıdır
Soran1 yılYa ama dedikleri çok zoruma gidiyor inan ki geçmişin kirli muamelesi yaptı
Cevap sahibi1 yılKirlenmek Bence zihinsel ve karakter olarak mevcut Bedensel olarak değil birini seversin sevişirsin sevmişsindir
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
1 yılHaklı değil bitirecekti baştan bitirseydi onu bahane ederek bitirmesi saçma
06 Yorumla
Soran1 yılBide büyük şeyler yasamadim
- 1 yıl
Ney yaşadınki
Soran1 yılErgenlik zamanında lise 1 2 yıllarında flortum oldu makarasina bi kac tane bide en max şey bi erkeğin beni öpmesi oldu başka da bir şey yoktu
- 1 yıl
Bunun içinmi bıraktı anlaşılan sevmemiş seni
Soran1 yılEvet sadece bunlardı ama ergenlik zamanında konustugum 1 2 kisi onun ortamindandi tabi 2 3 yol onceski şeyler
- 1 yıl
O zaman diyecek tek şey var senin yanında olan senindir diğeri eğlence
bahane ya da zamanla geçmişini unuturum sanmıştır ama unutamamıştır
01 Yorumla
Soran1 yılAma gecmisim de gerçekten büyük şeyler yapmadim
Aşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı. Güzel bahane zoruna gitmesin
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
1 yılFikirlere saygı duymak lazım
02 Yorumla
- 1 yıl
Yani kabul edilebilir şeyler ama zorla da kabul ettiremezsin kendini
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılOda seni kullandı attı bnce
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
1 yılGeçmişinde neler var ki
02 Yorumla
Soran1 yıl15 yaşında bi kac flortum oldu makarasina yaptığım en en max şey bi erkeğin beni opmesiydi bundan başka bisey olmadı bunlar da 3 yıl önceki şeyler zaten
- 1 yıl
Bahane olabilir
1 yılSeni sevmemiş demekki
02 Yorumla
Soran1 yıl2 yıl boyunca hiç mi
- 1 yıl
Evet öyle sevmemiş
1 yılOha lan 2 yıl nasıl dayanmiş
040 Yorumla
Soran1 yılAbicim kötü bir şey yapmadım ki 15 yaşında 1 2 kisiyle tek konuşmuştum o daha beter şeyler yapmış benden öpüşme falan
- 1 yıl
Oooo özür dilerim sen öyle başlik atınca bende başka bişey sandim
- 1 yıl
Neden bu erkekler tuhaf
- 1 yıl
Ben sevgili yaptığımda tabiki reelde değil 🤣 o kadar heyecanlanıyorum ki sonra tabi olmuyor çünkü fakirim 😅😅😅
Soran1 yılYok yok asla oyle şeylerim olmadı estağfurullah ergenlik zamanında bi kac wrkekle konusma falandı ha ondan başka da hiç ciddi ilişkim olmamıştı kendinin baya ciddi ilişkisi falan olmuş lafa gelince çok temiz ama Allah bilir ne yaşadı o ciddi iliskilerinde
- 1 yıl
Bacım seni takdir ettim bende sitede herkesi yollu biliyordum aranızda varmış bakire ya da temiz kız bende bakir oldğum için herkes alay ediyor
Soran1 yılFakirligine zenginligine bakan kadınla ne işin olacak zaten abicim bosversene para da bi yere kadar önemli
Soran1 yılBu siteye çok fazla girmiyorum zaten ortamını çok bilmiyorum yani ama bu yaptıklarımdan dolayı bana geçmişin kirli muamelesi felan yaptı
- 1 yıl
Yok ondan değil ben zengin olmak gibi bişey düşünmedim sadece sinemaya goturcek gezrircek param yok şu an onu dedim bunları yapmazsam nasıl sorumlu bir erkek olurum sonucta
Soran1 yılHa bana da bazen bakireyim diye dalga geçenler oluyor ama benim ve ailemin düşünce yapısı bu en önemlisi de dinime göre böyle insan kendini kocasına saklamak ister belki bazı küçük hatalar olabilir ama ona da yapacak bur şey yok kuluz hepimizin hatası var
- 1 yıl
Senjn gcsmisinde kız bulsam tabi dururmum iyi olduğunda ona nasıl. bakarim bir bilsen ama şu an banka borclariyla dovuşuyoruz 6 . ayda bitecek Allah'a şükür
- 1 yıl
Ailen nereli nerelisiniz merak ettim ben gaziantepliyim annem adanali
Soran1 yılHerkesin bir sıkıntısı var işte umarım kolaylıkla biter borclariniz rahata ulaşırsınız
Soran1 yılYakınız bizde maraşlıyız
- 1 yıl
Bacım soylermisin lütfen nerelisiniz merak ettim
Soran1 yılMaraş
- 1 yıl
Maraş güzel yer yakınsın bize vay be anladım senin için çok üzgünüm umarım dilediğin kişiyi bulursun ben küçük biri ile olmak istesem ne derdin bana yani 10 yaş felan
- 1 yıl
Benim kimlikde Türkoğlu yazıyor
- 1 yıl
Hemşeri çiktik desene
Soran1 yılZaten biraz düzgün olan varsa o da bu tarafta diye düşünüyorum
Soran1 yılYa kendimden yaşça büyük biriyle saygımdan dolayı da bir şey dusunemem abi gözünden başka
- 1 yıl
Yok sorun değil ben sadece kendi fikrimi soyledim ama küçük isterdim ama senin gibi temiz kalan biri olsa yaşima denk onla olurdum şimdi biz çok geç kaldık
- 1 yıl
Senin o tatlı canın sağolsun güzel hemşerim
- 1 yıl
Allah gönlüne göre versin 🙏🙏🙏
Soran1 yılNeden geç olsun hiç bir şey için geç değil belki kaderin kısmetin bir yerde bekliyordur seni
Soran1 yılValla sevgilim o kadar laf söyledi ki bana gecmisin kirli vs gibisinden baya psikolojik baskı yaptı bana onun yüzünden kendimi temiz hissedemiyorum acikcasi
- 1 yıl
Ben seni temiz görüyorum canımın içi kafana takma sen o şerefsiz de hakettigini bulue ve pişmanliği ile çürüyüp gidecek Allah içi temiz olanları hep sever nasip ettirir
- 1 yıl
Kaderim kısmetim bir yerde biliyorum ama o kadar sevgi eksikliğin varki hiç sevgilim olmadı ve çok zor bir durum
Soran1 yılPişman olacağını hiç düşünmüyorum bide ergenlik zamanında 2 gün konustugum biri vardı sanaldan tabi onun uzaktan tanıdigiydi o çocuk gitmis sevgilime olmayan şeyleri söylemiş benim konuşmadığım insanlara bile konusmus demis ama yemin ederim ki dedikleri insanları tanimiyorum bile ve sevgilim bana inanmadı bile en cok zoruma giden şeyde bana inanmamasi sevgilim bizim aile dostumuz bizim aile yapımızı karakterimizi bildiği halde eboyle yapti
Soran1 yılEmin ol sevgilinin olmaması daha iyi demek ki seninde karşına öyle birj çıkacak hiç çekilmiyor zaten sevgili işleri falan
- 1 yıl
Çocuk şüphe etmiş ama hakkı yok işte isterse ağzıyla kuş tutsun kendisi temiz bir geçmişe sahip değilken sana hesap sorması anlamsız ama erkekler öyle her 0ku yer sonra bakire ararlar en ufak bir opusmede ilskiyiyi bitirirler işte sende bundan sonra seçimini doğru yoldaki insanlara yap kültürüne uygun kişilerle yaşa
- 1 yıl
Ben gbt sine ne var ne yok baltifsn tiplerdenim mesela ama Antalya'da yaşıyorum şu an burdan gidip kendi doğduğum şehirden bakicam olmuyor burası çok bozuk
- 1 yıl
Deme öyle ya ben baya yalnız biriyim en azından az da olsa sevgiyi hakediyorum
Soran1 yılAma lafa gelince bana gecmisim çok temiz diyor ciddi ilişkisi olmus opustuk ama opusme de sayılmaz tam dedi ve sözde o 1 yıllık ilişkide sadece 2 3 kere bulusmuslar ki bana hiç inandırıcı gelmedi
Soran1 yılO taraaflar daha bozuktur tabi
- 1 yıl
Bence hakkı yok yinede bende inanmadım şahsen
Soran1 yılBende inanmadım zaten aynı şehirde yaşıyorsunuz 1 yıl çıkıyorsunuz ve sadece 2 kere bulunuyorsunuz bide bana diyor ergen ve küçüktüm niye takiliyorsun e benim yaptığım da ergenlik ve kucukluktu
- 1 yıl
Bunu diyen erkekden hayır gelmez ergendim küçüktüm ne takiliyon nedir ya sen ne zannediyorsun bu işleri hıyar bacım sen haklısın sonuna kadar desteklerim seni
Soran1 yılHayir kendisi hiç kimseyle konuşmamış olsa diyeceğim ki sonuna kadar haklı ama Allah bilir bilmediğim başka neler vardır yine de günahını almayayım ama
- 1 yıl
Bacım 2 yildir konuştun bu çocukla hiç mi tanimadin karakterini
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Belli şeyler yaşadıktan sonra mı ayrıldı?
02 Yorumla
Soran1 yılHayır bir şey yaşamadık geçmiş dediğim de ergenlik zamanında opusmem sadece yanlış anlaşılmasın
Aşk İlişkileri konusunda 666 cevap paylaştı. Yaprak ağaçtan sıkılmıştı sonbahar bahaneydi
06 Yorumla
Soran1 yılKötü şeyler de yapmamistim gecmisimde
Soran1 yılOlur
Soran1 yılTakip attm
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılFikri değişmiş demek, insanlar değişit
04 Yorumla
Soran1 yıl2 yıl boyunca değişmedi mi ayrıca büyük şeyler yapmadim ki
- 1 yıl
Kabullenemedi belki, sevgisi yetmedi
Soran1 yıl2 yıl boyunca nasıl kabullenemez sırf 15 yaşında bi kac flortim oldu bi erkek beni öptü diye geçmişin kirli muamelesi yapti
- 1 yıl
Haklısın bazı şeylerde mantık aranmaz
Gizli Üye(36-45)1 yılİki yıldır sevigiiysen geçmişin den değildir
01 Yorumla
Soran1 yılBaska bir sey olsa burada birbirimizi tanımıyoruz açıkça anlatırım ayrıca gecmisimd ebuyuk bir şey yasamadim yanlış anlasilmasin
Gizli Üye(45 üstü)1 yılbirlikte olduysan kullanıp atmıştır
06 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBundan dolayı ayrılması saçma
Soran1 yılEvet tam da bu yüzden ayrıldı ve o zamanlar 15 yaşındaydım daha ergenlik aklı bilirsin o zaman konustugum 1 2 kişi de onun ortamindandi ama nerden bilebilirdim ki
Cevap sahibi1 yılsaçmalamış o sen üzülme
Soran1 yılÜzülüyorum işte kendimi kirli hissediyorum
Cevap sahibi1 yılÖyle bir şey yok
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılGeçmişin de ne var
04 Yorumla
Soran1 yılMesaji yeni gördüm kusura bakmayın Cinsellik yasamadim yanlış anlaşılmasın ergenlik zamanında masumca sanaldan flortum olmuştu bi kac tane bide en max opme oldu başka da yok
- 1 yıl
opmeden bir şey olmazkı
Soran1 yılO zaman 15 yaslarindaydim Şu an 20 bide ona göre düşünsün yani aklım yerinde değil ergendim
- 1 yıl
iyi olmuş boş ver hayatına bak engelle geç
1 yılBaştan biliyorsa haksız
01 Yorumla
1 yılHaklıdır kaldıramamış
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılHaksızlık bence
013 Yorumla
- 1 yıl
Bu gününüze göre normal hatta olabilir yani
Soran1 yılYa etrafta bakire kiz yok düzgünce tabi saygım. var herkese herkesin kendi yaşantısı fakat bakire olsalar bile anal oral yaşamış insanlar var benim ergenken yaptığım masum aptal şeylere kirlilik diyor
- 1 yıl
Bu kişinin düşüncesini ve yapısını biliyorum çok fazla sevgilisi olduğu için sana güvenemiyor
Soran1 yılNasıl yani onun mu çok sevgilisi var
- 1 yıl
Evet
Soran1 yılBildiğim kadarıyla gecmisim temiz diyor bana
- 1 yıl
Cook cok cok nadir kişilerden geçmişim kotu der
Bak soyle düşün sürekli sevgilisi olduğu için ve aralarında olan muhabbet acaba sende de mi var diye düşündüğü için böyle düşünüyor
Soran1 yılBide bunun ciddi ilişkisi olmus 1 yıl çıkmışlar opusme olmus aralarinda ama bana opusme sayılmaz bile dedi ve bir yılda sadece 2 3 kere bulusmuslar sözde
- 1 yıl
İnandın mı sen peki buna
Soran1 yılİnanmak ve inanmamak arasında çok kaldım ama sallamadim lafa gelince çok temiz tabi beyefendi
- 1 yıl
Artık gerisi sana kalmış ben biseyb diyemem
- 1 yıl
Üzülme yeter bana 🤷♂️
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Bahane etmiş
03 Yorumla
Soran1 yılAma büyük bir şey yasamadim ki
Soran1 yılEvet sadece ergenlik zamanında sanaldan bi kac tane flortum olması bide en max şeyin opme olmasiydi
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılbaşka kapağı kazıyın
06 Yorumla
Soran1 yılÖf bir şey de yasamadim ki gecmsiimde
- 1 yıl
başka enayiyi kandıracaksı nartık
Soran1 yılVermedim kardeşim herkes niye vermişim sanıyor ya üslubuna dikkat et ergenlik zamanında bi kac tane flortim oldu sanaldan yaptığın en max şey de opusmekti o da opusme bile sayilmazdi buna kirli diyor
- 1 yıl
verdin demedim ki
bu devirde kkoca aslanın midesinde!
Soran1 yılBaska enayiyi kandir diyorsun neyim var ki kandiryim
- 1 yıl
kendi hayatını kurmak için erkeğe neden ihtiyacın var ki
1 yılNe varmış ki geçmişinde?
04 Yorumla
Soran1 yılErgenlik zamanında flortlwrim oldu bide en max opusmustum o da yıllar önce 15 16 yasinda
- 1 yıl
İyi ki bitmiş ilişkin bu manyakla
Soran1 yılBunlar büyük şeyler mi
- 1 yıl
Hayır, senin ergen sorunlu
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılneler yaşadın canım
06 Yorumla
Soran1 yılErgenlik zamanında makarasina bi kac tane flortum olmuştu bi de en max yaptigim opusmekti
- 1 yıl
bundan mı ayrıldı
Soran1 yılEvet tek bunlardı valla fazlasi asla olmadı o da yıllar önce 15 yaşındaydım
- 1 yıl
şu an bunu yaşamayan kız çok yok zaten
Soran1 yılGeçmişin kirli muamelesi yaptı bide
- 1 yıl
çok iyi olmuş ayrılması
Ayrılmak için bahane aramıştır
01 Yorumla
Soran1 yılBisey de yasamadim ki gecmsiimde
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yıl2 yıl aklı nerdeymiş
09 Yorumla
Soran1 yılCinsellik de yasamadim geçmişimde yanlış anlaşılmasın sadece ergenlikte sanaldan flortlerim oldu 2 3 günlüğüne bide en max opme oldu başka da yok
- 1 yıl
Bunlara rağmen mi ayrılmayı istedi 2 yıl sonra
Soran1 yılEvet sadece bunlardı fazlası olsa açık açık söylerdim burada
Soran1 yılVe bu yaşadıklarım 3 4 yıl önceki şeyler
- 1 yıl
Sen büyük bir gerzikaalııdan kurtulmuşsun yat kalk dua et
- 1 yıl
Valla yat kalk dua et kurtulduğuna
Soran1 yılValla onun psikolojik baskısından dolayı kendimi kirli hissediyorum
- 1 yıl
Yaptıklarında ya da olanlarda kirli hissedicek bişey yok o baskıyıda unut çünkü cidden saçma bi sebep
Gizli Üye(18-24)1 yılSonradan mi dedin
04 Yorumla
Soran1 yılHayir en başta biliyordu ilişkimiz daha 5 6 aylıkken
Cevap sahibi1 yılHm ilginc ayrlmak için bahane de olabilir
Cevap sahibi1 yılHm cok normal bunu bahane etmis
gemişiniz neydi ki
04 Yorumla
Yolun uzun
01 Yorumla
Geçmişin nasıl?
04 Yorumla
Soran1 yılErgenlik zamanında bi kac tane flortum oldu sanaldan yaptığım en max şeyde opusmekti ama opusme bile sayilmazdi bi ergen max nasıl opusebilir zaten bu dediklerimde lise 1 2 yıllarında olan şeyle r
Soran1 yılBu yaşadıklarım sorun edilecek büyük şeyler mi bu devirde Allah aşkına
1 yılYasin kaç
01 Yorumla
Soran1 yıl20
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri