Eşimle aramızdan problemler vardı. Aynı evde yabancı gibiydik. Kız kardeşi de bizimle yaşıyor başka gidecek yeri olmadığı için. Aralarında 2 yaş var. Geçen ay biraz yakınlaşır gibi olduk eşimle ama sorunu çözemedik. Ertesi gün kardeşi benimle konuşmak istedi. Ablasıyla aramızın bozuk olduğunu fark etmiş ve düzeltmemiz için en yapabileceğini sordu. Bayağı uzun uzun konuştuk. Ama ondan etkilendiğimi fark ettim. O da etkilenmiş olsa gerek kısa bi öpüşmemiz oldu. Bir kaç gündür eşim uyuduktan sonra kardeşi bana mesaj atıyor ve korktuğunu yanına gelmemi istiyor. Bana kendi fotoğraflarını atıp duruyor. Bir tanesi gerçekten çol davetkardı. Ne yapmam gerekiyor? Nasıl ona dur derim. Bende erkeğim, bir yere kadar sabredebiliyorum. Yanlış bişey yapmaktan korkuyorum
Güncellemeler
1 yıl
Zorla beni odaya soktu. Zor kaçtım
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kardeşinle yaşanan bu durum tam bir aşk karmaşası gibi, ama dikkat et! Bu zehirli sularda yüzmek yerine duygularını netleştirmen lazım. Eşinle aranızdaki problemleri çözüp sağlamlaştırmadan adım atmak, sonunda pişmanlık getirebilir. Kardeş kardeşlik sınırlarını net çizmek gerek, yoksa mesele iyice büyür. Ona kibar ama net "Bu iş olmaz, sınırı aşmıyoruz" demek en güzeli. Sen nasıl hissediyorsun bu karışıklığın içinde? Bu duygusal iniş çıkışlar seni nasıl etkiliyor? 💔🤔