Anlaşabildiğim insanlar var anlaşamadığım insanlar var yani fikir noktasında uyuşma noktasında saygı noktasında kişiden kişiye değişiyor bu erkekler için de geçerli olabiliyor kızlar için de kızlarda da anlaşabildiğim insanlar oluyor erkeklerde de ama tam tersi olanlar da olabiliyor
Burclara bağlamak istemiyorum ama anlaştığım kiz burcu da erkek burcuda maalesef çoğunlukla başak. Diğerleriyle anlaşamıyoruz. Genel olarak erkekler fazla gamsizlar ve fazla patavatsızlar aniden sizin ona anlattığınız bir seyi dalga konusuna çevirebiliyorlar. Istisnalar üzerine alinmasin genelleme yapıyorum.
Bana yaklaşımı ile alakalı sınırlarımı geçmeye çalışırsa sert tepki alır, prenses gibi nazlanıyor, triplere giriyorsa hiç çekemem aksi halde cins farketmeksizin iyi bir arkadaşımdır 💁♀️
Tabikide aslında o kadar kötü değil tabi sevmediğim sürece seversem yandık o ilişki karşılıklı birinini sevmemeye gidiyor mesela sevmediğim exlerim benden nefret etmiyor aramız iyi onlarla.
Hayır. Nietzsche nin dediği kadının yüreği özünde kötüdür. Kadın erkeğe ait olamaz. Freud kadının sevgi nesnesini çocuklukta tamamen babaya aktardıgini söyler.
Dolayısıyla büyüdüğü zaman hiçbir erkeği sevmez. Kadının eşi yedektir. Her zaman gözü başka erkektedir. Ayda 150 bin alan vardır ona gider, digerinin ilgisini alır, eşinin parasını yer, birinden çocuk yapar.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
24 gü
Sadece karşı cinsle anlaşabiliyorum, erkeklerle aram kötü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Benim meleğim de şeytanın da uyuşuyor şükür..
Anlaşırım. Mesafemi hissettirerek tabii😂
Anlaşabildiğim insanlar var anlaşamadığım insanlar var yani fikir noktasında uyuşma noktasında saygı noktasında kişiden kişiye değişiyor bu erkekler için de geçerli olabiliyor kızlar için de kızlarda da anlaşabildiğim insanlar oluyor erkeklerde de ama tam tersi olanlar da olabiliyor
Burclara bağlamak istemiyorum ama anlaştığım kiz burcu da erkek burcuda maalesef çoğunlukla başak. Diğerleriyle anlaşamıyoruz. Genel olarak erkekler fazla gamsizlar ve fazla patavatsızlar aniden sizin ona anlattığınız bir seyi dalga konusuna çevirebiliyorlar. Istisnalar üzerine alinmasin genelleme yapıyorum.
Bana yaklaşımı ile alakalı sınırlarımı geçmeye çalışırsa sert tepki alır, prenses gibi nazlanıyor, triplere giriyorsa hiç çekemem aksi halde cins farketmeksizin iyi bir arkadaşımdır 💁♀️
Hemcinsimden çok karşı cins ve hayvanlar ile anlaşıyorum
herkesin bence kendine göre anlaşabildiği duygularının uyuştuğu bir insan var
anlaşırım ama yine de mesafeli olmayı tercih ederim
evet, istediğim zaman gayet iyi anlaşıyorum istemediğimde kendime gıcık ederim heheh
Adil yıldırım sözü muydu o 😄😄 anlaşırım haddini bildiği sürece 😉
Herkes ile anlaşabiliyorum ama karşı cinsle pek sohbete girmiyorum
Tabikide aslında o kadar kötü değil tabi sevmediğim sürece seversem yandık o ilişki karşılıklı birinini sevmemeye gidiyor mesela sevmediğim exlerim benden nefret etmiyor aramız iyi onlarla.
Hayır. Nietzsche nin dediği kadının yüreği özünde kötüdür. Kadın erkeğe ait olamaz. Freud kadının sevgi nesnesini çocuklukta tamamen babaya aktardıgini söyler.
Dolayısıyla büyüdüğü zaman hiçbir erkeği sevmez. Kadının eşi yedektir. Her zaman gözü başka erkektedir. Ayda 150 bin alan vardır ona gider, digerinin ilgisini alır, eşinin parasını yer, birinden çocuk yapar.
Sadece karşı cinsle anlaşabiliyorum, erkeklerle aram kötü
Anlayışlı olan bir tane insan evladı ile en ufak bir problemim olmaz bu erkek için de kadın için de geçerli
Ben tipsizim o yüzden karşı cinsle sadece arkadaş olabilirim. Ben öyle istemesem de arkadaş olarak görüyorlar.
Benim kız arkadaşlarım var, herkesle anlaşırım :)
Kendisine saygısı olan karşı cinsle çok iyi anlaşıyorum
Sorun cinslerde degil insanlarda ego kasmayan dürüst nazik herkesle anlaşılabilir sonucta
Tuhf gelecek ama ben kızlardan daha çok anlaşıyorum
Kaba olanlarla anlaşamıyorum, olgun iyi huylu olacak.
Bu güne kadar hiç bir kızla anlaşamadık adam akıllı iletişim kuramadık hep bir taktik hep bir mantık
Evet anlaşıyorum
Benim hep melekler anlasiyor
Kafama göre biri çıkmıyor maalesef
Anlaşabiliyorum, cıvık cıvık davranmadığı sürece.
Bazı ayılarla anlaşamıyorum 😂
Evet ama ciddi ilişki istiyorum
Nasıl biri olduğuna bağlı
Kimseyle anlaşamıyoruz
Sen hariç hayur
Evet daha iyi anlasırım hatta.
Hayır bazen kavga ederim
evet, kizlarla anlasamiyorum
Anlaşırım genel olarak
Ortalama diyelim
Anlaşabiliyorum.
Evet 😅
Hepsiyle değil.
Evet anlaşıyorum
Cinsten ziyade bazı karakterlerle anlaşabiliyorum
kafa dengi zeki komikse benlik:)
Kesinlikle, insan iliskilerim gayet iyidir:)
Seytanim anlasma saglasin
Elbette iyi anlaşıyorum gadası
Hem de çok iyi anlaşıyoruz, hele o ikisinin de arasında kaldığın dönem yok mu
Genelde anlaşırım
En iyi onlarla anlaşabiliyorum
Bence şeytanı anlasan fb olur
Özellikle 25 yaş üstüyle aram iyi.
Daha önce anlaşmayı denemedim.
anlaşıyorum gerektiği kadar
Yok ben kimseyle anlaşamıyorum 😏
Genelde hep şeytanlar anlaşıyor
Hep kavga ediyorum.