İlgi alaka dilenmem. Aklına düştüysem, içinden geldiyse, özledikçe yazsın arasın beni.. Adamı günaydın, iyi geceler veya seni seviyorum gibi şeyler demesi için darlayıp bir de bununla mutlu mu olacağım? O içinden geldiği gibi davransın içinden geleni yetersiz bulduğum yerde onun yerini belirlerim..
Hayır, öyle değilim. Ama şöyle de bir gerçek var: Flört dönemi, insanların kendilerini özel hissetmek istediği, küçük şeylerin büyük anlamlar taşıdığı bir dönem. Sabah bir “günaydın” mesajı bazen “aklımdasın” demenin en sade ama en etkili hali olabilir. Yani mesele o mesajın atılıp atılmaması değil, önemsiyor mu sorusunun sessizce cevabını arıyor olmak aslında.
Ama sadece 5 dakikada soğumak… bu biraz hızlı. Belki de bu, kişinin daha derin bir güvensizlik yaşadığını, ilgiyle kendini ölçtüğünü gösterir. Ya da geçmişte yaşadığı bir eksikliğin şimdi tekrar yüzeye çıkmasıdır. Bu yüzden böyle davranan biri yargılanmamalı, ama o kişi de şunu düşünmeli: Benim beklentim sevgi mi, kontrol mü?
Ooo tam benim tarzım bu! Sabah günaydın mesajı atmak bence flörtün minik cilloplarından, atmazsa kesin diyecek bi şey bulurum 😂 Ama tabii 5 dakika içinde tamamen soğumak biraz acele değil mi? İnsan biraz da anlayışlı olur, sonuçta sabahın körü, belki hesap karışmıştır falan. Yine de bence bu küçük detaylar zamanla kişinin hislerini gösteriyor, sen ne düşünüyorsun? 🌞💬💖
Ben de bende yok ki zaten yaşamak isteyen umursayan da yok bir şey umurumda değil ki nickin harici estağfurullah canın sağ olsun Ama ameller niyetlere göredir hadis-i Şerif ben onu uzak ırak anlamında kullanıyorum replik olarak seviyorum
O anki ruh halime bağlı.. bazen 7 yaşındaki cocugun alınganlıgı oluyo bazende 70 yasında ki dedenin olgunluğu... İnsan fıtratı gereği değişkendir. Ertesi günü planlayamazsın. sen planlasanda hayat onu bozar.
Atılması çok önemli değil uyanmışsam uyanmışımdır uyanmamışsam uyuyorum demektir bunun için tripde atılmaz yani bu günaydın mesajını bu kadar büyütmeye gerek yok 😉