Erkeklere soruyorum yardimmmm herkes cevpalsn?

Şimdi bir yıl önceki Mart 'ta sevgilim baska kadınlardan dolayı beni kışkırttı baya ilk bulusmamizdi şu kadına bak istesem simdi konuşurum 3 dkmi almaz dedi bende şerefsiz degilsen gider yaparsın dedim bı anlık sinirle ne alkaysa kendimde değildim sinirden ondan sonra her buluşmada bir sorun oldu beni kzidirip bende kötü şeyler söyleyince bir yıl sonra yani şu an diyor ki ben seni affedemiyorum içimdekileri al diyor bana ben hediyeler gönderdim aldım bir sürü güzel söz söyledim uzun mesajlar bulusmalrda risk aldım o kadar bana kötü şeyler söyledi ona rağmen dedim tamam bana diyorki bişy söyleme uygula hediye aldım dedi senin hediyenle düzelmem sonra söz söylüyorum yetmiyor diyor herşeyi alttan aldım her dediğini yaptım mutsuz olsam bile tartışmamk için güzel güzel konuştum bana bı ara kötü bir şey söyledi başka şehirden gönlümü almak için geldi gitti been yapamıyorum kızım imkan olsa bile aile sorun oluyor şimdi bana diyor içimdekileri al bana yasattiklarini telafi et daha ne yapabilirim ona harcadğm para 30 bin olmuştur yaa valla ne yapmalıyım ne demeliyim bilmiyorum Arkadaşlar yardım edin nolur bide terazi burcu

Erkeklere soruyorum yardimmmm herkes cevpalsn?