Maddi istekleri yüzünden 2 yıllık ilişkimizi bitiren ardından hakaretler aşağlamalar bir önce nişanlanacağım düğünüme gelirsin?

Maddi istekleri yüzünden 2 yıllık ilişkimizi bitiren ardından hakaretler aşağlamalar bir önce nişanlanacağım düğünüme gelirsin diyen hatta dış görüşüme bile laf eden eski sevgilim 1 ay sonra görücü usulü biriyle tanışıp 6 ay konuşup nişanlandı birde ne göriyim çocuk yaş ilerlemiş kafada saç kalmamış bunu büyüklenerek veya alay etmek için söylemiyorum kısa ve asla bir kızın istemeyeceği tarzda üstelik sevgilimle nişanlandığı tarihle aynı 2 sene önce nişanlanmış ve nişan atmış biri ben üstelik 23 yaşında 182 boyunda fizikli yakışıklı biriyim yanlış anlaşılmasın sevgilim narsistti ve nasıl böyle birini tercih etti ve çocuk geçmişinde hap#çı o#tçu Nike adidaslı durumuda o kadar iyi olmayan biri kınadığı tiple nasıl kabul etti üstelik ben tahsilli biriyim kendiside genç güzel ve üniversite mezunu bu bana yaptıklarına karşı ilahi adalet mi lütfen cevap verin bu ilişki nasıl bir ilişki
Maddi istekleri yüzünden 2 yıllık ilişkimizi bitiren ardından hakaretler aşağlamalar bir önce nişanlanacağım düğünüme gelirsin?