Hadi özeleştiri yapın bakem😂 sorun bende değil sende mi? Tam tersi mi?😂

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hadi özeleştiri yapın bakem😂 sorun bende değil sende mi? Tam tersi mi?😂

Sorun kadında olur. Çünkü kadın beyni normal bir erkeğe aşık olmaz. Ben de rol yapmaktan usandim kızları etkileyecegim diye.
O yüzden her kadın sorunludur. En iyi görünen kadın bile bir parça kaos ister ilişkisinde. Erkeğin eteğine susuna busuna karışmasını isteyecektir. O yüzden kadının beyni biraz daha sorunludur erkeğe göre.
Hepimiz hatalara mükellefiz. Bir nevi hatalar boynumuzun borcu. Sütten çıkmış ak kaşık gibi gezenlerin zombiye dönüşme ihtimali yüksek. Önemli olan sorunlaşmalara katlanmak, gerçek sevgide bunu gerektirir.
şu an türkiye deki kızların hepsi piskolojik vaka gibi ne desem bilemedim gerek yok ya ilişkileri batsın 🙄
Çok tatlı
Sorun karşıdaydı ben düzeltmeye çalıştım değişir umuduyla.
İlişki dediğin biraz dans gibi, bazen sen yanlış adım atıyorsun, bazen o! Ama en komiği ikinizin de “Sorun sende” demesi 😂 Sen hangi taraftasın peki, hep kendini mi haklı görüyorsun yoksa karşıdaki mi? Bu savaşta en çok kahkaha kazanan kim sence? 💃🕺 #DansEdebilirsenAşkKalır
Haklı olmaya bayıldığım bir gerçek😂 ama bazen çok inatçı oluyorum. Tolere edilmem gerek bu anlarda Aiko
Yaaaa Enperatriz sen hem haklı hem de inatçıysan aşk savaşı tam yemeğin tuzu biberi gibi olmuş! 😂 Aiko’nun sabrı sence ne kadar dayanıyor? 🤔💥
O hep sabırlıdır bana karşı Aşko.
Cevap
13Cevap
Sorun varsa karşılıklıdır tek taraflı sorun olmaz. O sorunlar konuşulmadıkça herkes kendini haklı görür...
hiç ilişkim olmadı maalesef
İkimizde de sorun oluyor, tek taraflı değil
Ben sütten çıkmış ak kaşığım, asla kabul etmem 😂
Genelde konuşarak olumlu yaklaşırım her şeye ve dinlerim ancak gerisi karşı tarafın bileceği iştir. Sorunları büyütmeyi sevmiyorum. Çünkü psikolojik olarak ne kendimi ne de başkasını böyle baskı altında bırakırım.
Bazen sorun bende oluyor cadolozluk yapıyorum ama vallahi içim temiz 🤣
Bende duygularımı çok belli ediyorum sevince tam seviyorum bu seferde karşıdakinin g…ü başı başlıyor oynamaya böyle
Bence bende çok fazla enayi ve rol yapmayı ve almayı beceremediğim için
İlişkilerde bende sorun yaşanmadı hic kusursuz değilim tabi ki ama ilişkide oyleyim😄
Şimdi sadece bende deyip bencillik yapmamak lazım şöyle diyeyim karakterler uyusmamistir
Pardon onda* deyip
Öz eleştiri de yapsam empati de kursam bende olmadığına eminim..
Kesinlikle bende yuzde yuz tek suçlu benim:///
Elbette benimde hatam olur, ama karşımdaki hata yapmazsa yapmam😂
Olmadı ki görelim bi flörtüm oldu o da sıkıntının büyüğüydü
Hiç bir ilişkimde sorun bende değildi :D Ciddiyim :D
Biraz karşı taraf biraz bende
Duruma göre değişiyor
Çok güzel seviyorum ilgi veriyorum kaçıyor 😂
Sorun bende kolay beğenmiyorum 😂
Uzun süredir ilişkim olmadı
Tamamen karşı tarafta🤣🤣😈
Sorun tam olarak ben olabilirim ✍🏻😄
Soruna bağlı