Hoşlandığım çocuk engelimi hala kaldırmadı?

Nisanın 4’ünden beri beni engelledi bugün olmuş halada kaldırmadı bu süre zarfında beni yakına alıp tonlarca gönderme attı dışarı da denk geldik 2 sefer yanıma geldi selam vermeye, yakın arkadaşlara özel öne çıkanlara oluşturdu ki ben onun beni çıkarttığını düşünmeyeyim diye yani bu benim kendi fikrim. Ama ta ki düne kadar yine karşılaştık maç çıkışıydı dün kardeşimle ilgilendi konuştu ama bana dönüp de bir selam dahi vermedi 1-2 defa göz göze geldik sonra ben oradan uzaklaştım. Yanımda onun da tanıdığı kız kuzenim vardı. Ayrıyetten onun arkadaşı olan ve benimde maalesef kuzenim olan o çocukta oradaydı yani aynı ortamdaydık. O da konuşmuyor kuzenimle bende konuşmuyorum. Belki ondan da olabilir bilmiyorum selam vermeme amacı çünkü benim bütün sülale oradaydı amcamlar kuzenlerim falan bilemiyorum bi de biz biraz kürdüz belki hani olabilir dedim bu sebepten gelmemiştir yanıma selam vermemiştir. Ama amcamı nereden tanıyor ya da tanıyor mu onu da bilmiyorum. Aynı mahallede oturuyoruz bu çocukla da belki de tanıyordur ondan bi haberim 😄 ama yine de çok bozuldum çok kırıldım ve kuruldum. Uzaktan da olsa bir selam vermesini beklerdim. Sizce neden böyle davrandı bu çocuk deliriceemmm
Hoşlandığım çocuk engelimi hala kaldırmadı?